Beni denemek mi ? Nasil yani...yardimci olabilirmisiniz ona gore davranirim..Hadi gözün aydın. İnşallah çekilmiştir. Oda seni denemiyodur umarım
Merhaba arkadaşlar, 4 ay önce işe başladım, yeni ortam yeni kişiler yeni işe alısayım derken bir de baktım ofisteki eski çalışanlardan biri bana asılıyor...işe giriş çıkışlarda imzaladığımız bir defter var, cuma iş çıkışı imzamı atarken, kendisi son 3 gün imza atmadığını fark etti, nasıl olur dedi böyle birsey hiç yapmadıgım sey halbuki bana baktı...senin varlığın kafamı karıştırıyor dedi oyüzden unutmuş olmalıyım... odama gidip çıkmak için hazirlanmaya basladim, pesimden geldi. varligin beni rahatsiz etmiyor yanlis anlama dedi elini uzatti.. ozamana kadar da birseyler seziyordum da... iste evli, benden 20 yas buyuk biri diye kibarliginin ilgisinin sirf ben yeniyim birseyler ogretme isi anlatma niyetli oldugunu zannetmistim...yaniliyor olabilirmiyim ? Cunku ben de evliyim, ona umut vermis olamam bana bu sekilde yaklasmasinin sebebini cesaretinin kaynagini anlayamiyorum...yardim edermisiniz ne anlamaliyim bu durumdan..ne yapmaliyim
çokmu toysunuz bu konularda sizi anlamakta cidden zorlanıyorum.Beni denemek mi ? Nasil yani...yardimci olabilirmisiniz ona gore davranirim..
adam senin tepkine göre ya ilerleyecek ya da korkup gidecek, seni deniyor ki acaba evlilik dışı bir ilişkiye açık mısın diye anladın mı ve bence sen bu şekilde tepki veriyorsan adam daha çok dener seniBeni denemek mi ? Nasil yani...yardimci olabilirmisiniz ona gore davranirim..
bence adam pusuya yattı bekliyor.Arkadaslar kurtuldum zannedetsem..aldigi hayir cevabindan sonra cekilmise benziyor..bugun bi ara yanliz bile kaldik hic birsey demedi..iltifat bile etmedi..konusmado bile diyebilirz..bitti sanirim
Şimdi adam bu demek böyle istiyo ona göre davranim der. biraz uzak durim sonra yine başlarım der. Hani demem oki sende yine dikkatli ol.Beni denemek mi ? Nasil yani...yardimci olabilirmisiniz ona gore davranirim..
İlk defa basına gelmiş ondan sanırım.çokmu toysunuz bu konularda sizi anlamakta cidden zorlanıyorum.
İlk defa basına gelmiş ondan sanırım.
Evet sessiz kalmakla hata ettim galiba...oyle olmasa cesaret bulup bukadar ilerletemezdi sanirim...son teklifinde net bir sekilde hayir dedigim icin sanirim vazgecti..bugun hic rahatsizlik verici bir konusma gecmedi aramizda..yanima da yaklasmadi..denemedi bile..sanirim cuma gunu soylediklerinden ileri gitmesinden utanmis olabilir..Adam sana her böyle yaklaştığında sessizce kalıp tepki vermiyorsan senin rahatsızlığını anlamıyordur .
Sende de hata var haddini bildirmemişsin.
Ne nedenNeden?
Konuyu neden hortlattınızNe neden
kesinlikle tavrın net olsunMerhaba arkadaşlar, 4 ay önce işe başladım, yeni ortam yeni kişiler yeni işe alısayım derken bir de baktım ofisteki eski çalışanlardan biri bana asılıyor...işe giriş çıkışlarda imzaladığımız bir defter var, cuma iş çıkışı imzamı atarken, kendisi son 3 gün imza atmadığını fark etti, nasıl olur dedi böyle birsey hiç yapmadıgım sey halbuki bana baktı...senin varlığın kafamı karıştırıyor dedi oyüzden unutmuş olmalıyım... odama gidip çıkmak için hazirlanmaya basladim, pesimden geldi. varligin beni rahatsiz etmiyor yanlis anlama dedi elini uzatti.. ozamana kadar da birseyler seziyordum da... iste evli, benden 20 yas buyuk biri diye kibarliginin ilgisinin sirf ben yeniyim birseyler ogretme isi anlatma niyetli oldugunu zannetmistim...yaniliyor olabilirmiyim ? Cunku ben de evliyim, ona umut vermis olamam bana bu sekilde yaklasmasinin sebebini cesaretinin kaynagini anlayamiyorum...yardim edermisiniz ne anlamaliyim bu durumdan..ne yapmaliyim
Konuyu neden hortlattınız2015 yılı olmuş olay