- 23 Ağustos 2012
- 49.694
- 230.547
Erkekleri anlayamiyorum...artik anlamak da istemiyorum..midemi bulandiriyorlar...dediklerinden yaptiklarindan onun utanmasi gerekirken..ben hasta oluyorum ...hastanelere kadar dustum
OHAA bu n e
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Erkekleri anlayamiyorum...artik anlamak da istemiyorum..midemi bulandiriyorlar...dediklerinden yaptiklarindan onun utanmasi gerekirken..ben hasta oluyorum ...hastanelere kadar dustum
Sizin gibi kadinlati anliyamiyorum.Erkekleri anlayamiyorum...artik anlamak da istemiyorum..midemi bulandiriyorlar...dediklerinden yaptiklarindan onun utanmasi gerekirken..ben hasta oluyorum ...hastanelere kadar dustum
Ses kaydi iyi fikir, zaten telefonum hep elimde...eger birdaha yeltenirse boyle birseye kayit alicam...elimde delilim olsun..ama umarim birdaha olmaz...gerekli cvbi aldi sanirim...yine mi devam edecek bu kadar mi yuzsuz bi insan...offffBu adam bildigimiz yasli sapik.
Diger kizin degil sizin pesinizden gelme sebebiniz sessiz sakin olmaniz.
Bir daha gelirse ses kaydi yapin telefonunuzla, sonra da herkese dinletin.
Ayrica tokatlayin, kavga edin bence. Sinmek yerine , ofkelenin, sinirlenin.Kavga etmek icinizden gelsin. Sikayet etmeniz gerektiginden bahsetmiyorum bile. Isyerinizde guvenlik kamerasi yok mu?
Ses kaydi iyi fikir, zaten telefonum hep elimde...eger birdaha yeltenirse boyle birseye kayit alicam...elimde delilim olsun..ama umarim birdaha olmaz...gerekli cvbi aldi sanirim...yine mi devam edecek bu kadar mi yuzsuz bi insan...offff
bir süre önce açılan bir konuda "kızlar evli erkeklerden uzak durun" vs gibi bir şeyler söylenmiş ve bekar kızlar seviyor evli erkekleri baştan çıkarıyor demişti pek çok kullanıcı.
buyursunlar bu da böyle bir konu kapak niyetine.
adam kafayı yemiş bırakın bekarı evli barklı kadına sarkıyor.
bu hanımın parmağında yüzüğü vardır, evli olduğu bellidir, bilinir ama bu bile bu pislik adamlara yetmiyor.
konu sahibesi davranabileceğiniz en sert şekilde davranın, azarlayın, haddini bildirin. eşiniz de bir kaç kez sizi işyerinizde ziyaret etsin. işi de o pis heriften öğrenmeyin ya başkasına sorun ya da yaza boza öğrenin.
Sapiklarin cogu bu ortayasli amcalardan cikiyor zaten, azgin tekeler ?!
Gozune sokucaktim az daha yuzugu...neden olmaz dediginde..."ben evliyim ve bu yaptifin cok yanlis" dedim ... arsiz arsiz birbirimize asik olmayacagiz ki sadece cinsellik uzerine olucak iliskimiz dedi...aklim almiyor, kabullenemiyorum...bu hafta sonu nasil gececek (evdeyim calismiyorum)..pazartrdi beni neler bekliyor bunu bile bilemiyorum...offbir süre önce açılan bir konuda "kızlar evli erkeklerden uzak durun" vs gibi bir şeyler söylenmiş ve bekar kızlar seviyor evli erkekleri baştan çıkarıyor demişti pek çok kullanıcı.
buyursunlar bu da böyle bir konu kapak niyetine.
adam kafayı yemiş bırakın bekarı evli barklı kadına sarkıyor.
bu hanımın parmağında yüzüğü vardır, evli olduğu bellidir, bilinir ama bu bile bu pislik adamlara yetmiyor.
konu sahibesi davranabileceğiniz en sert şekilde davranın, azarlayın, haddini bildirin. eşiniz de bir kaç kez sizi işyerinizde ziyaret etsin. işi de o pis heriften öğrenmeyin ya başkasına sorun ya da yaza boza öğrenin.
Evet evet butun dediklerinize katiliyorum...bu da ayni...benim basima gelen de aynisi...demek ki heryerde var bunlardan turk yabanci fark etmiyor...bi de bankaya gidip para cikariyor masanin uzerine birakiyor...oyle kandiracagini zannediyor...etkileyecgini saniyor...pis herif...beni bunca zaman ne gozle suzmus neler dusunmus kafasinde...igrenc tahmin etmek bile istemiyorum...dusundukce yine tansiyonum yukssliyor...onun yuzunden bu yasimda ilk kez tansiyon ilaci kullandim bugunSapiklarin cogu bu ortayasli amcalardan cikiyor zaten, azgin tekeler ?!
O kadinlar benim kocami ayartti hikayesi de tamamen duzmece dediginiz gibi, akli basinda hangi insan gider yuz bulmadigi birine yapisir ki ? Evli erkekler kizlarin pesine dusuyor, ilgi gosteriyor. Bizim isyerinde de var evli bir herif, amanin bana bir ilgi, bir hurmet, kapiyi tutar, mantomu tutar, iltifatlar eder, ogle yemeginde parayi odemeye kalkisir, her gun yemek yiyelim diye etrafimda dolasir.....neyse en sounda senden cok hoslaniyorum bana bir sans ver dedi. Ben de dedim abicim senin kafan guzel mi , sen evlisin ?!?? Sen bana ne verebilirsin ki, dedim. kaldi oylece. Dogumgunumde hediye almis bir de it, evdeki karisinin yuzune bakmiyordur Allah bilir, utanmadan elin kizlarina hediye aliyor. Rezil.
Bence sizin duruşunuz da pek normal değil.Butun bunlari konusurken ellemeye calisiyordu..hayir dedigim icin duruyordu..."ugrastirican diyor yani" zor elde edilen seyler daha degerlidir daha guzeldir diyor...
Bende size katılıyorum kesinlikle öyle ne kadar da orası yurt dışı olsada ben karakterimden durusumdan asla taviz vermem hele ki karşımdaki sözlü ve elle tacize yelteniyorsaBence sizin duruşunuz da pek normal değil.
Adam alenen sözle, elle taciz ediyor, siz Hâla gerekeni yapmıyorsunuz her nedense.
Demek ki sadece Hoşunuza giden iltifatlar değilmiş.
Bu elbisen cok yakismis demesi, sabah ise gidince kahvemin hazir olmasi, kilo vermeni gerektirecek bi durum yok, bunun gibi seyler konusutugumuzda ben altinda baska birsey aramiyordum..aklimdan bile gecmiyordu..ta ki sen kafami karistiriyorsun diyene kadar...o zaman dusununce anladim ki meger diger dediklerjnin de baska manasi varmis...olur mu hic...ben esimi cok seviyorum ustelik ilk ve son askimla evliyim ben...bi tek onunla sevgili oldum ve onunla evlendim...bu adamin beni ellemeye kalktiginda elini itmek icin bile tuttugumda bana itici geliyor...sert tepki veremememin nedeni, O bu iste 30 yildir calisoyor, ve isten cikarilmasi mumkun degil, bana gelince bu isi birakmayi asla dusunmuyorum..hele boyle bir adam yuzunden...o sebepten dolayi katlaniyorum...hayir dedim...bu yaptigin yanlis dedim..hoslanmiyorum bu davranislarindan dedim..daha ne diyeyim...olay yayilmasin diye kozkardesime bile soylemis degilim...esime az bisey dedim ama bugunku seyi soylemeyi dusunmuyorum...burada paylasiyorum cunku yukum cok agir geliyor...tansiyonum ilk kez firladi..onun yuzunden hasta oldum..ilk kez sakinlestirici kullandimBence sizin duruşunuz da pek normal değil.
Adam alenen sözle, elle taciz ediyor, siz Hâla gerekeni yapmıyorsunuz her nedense.
Demek ki sadece Hoşunuza giden iltifatlar değilmiş.
Gunlerdir sorunu kendimde ariyorum...ben ne yaptim da bu adam bu cesareti gosteriyor...diger is arkadasimiz gelemeseydi tam da bunu soracaktim ama birden kapi acildi..."yani beni ugrastiracaksin "diyor...sizin de dediginiz gibi sonunda benin onu kabul edecegimi mi dusunuyor....boyle birsey hayatta olamaz...imkansiZ asla..niye boyle dusunuyor niye bu dusuncelere sahip...diz boyu kalem etek giyiyorum havalar soguk giydigim gomlekler hep yakasina kadar kapali yani dekolte de veemiyorum...165 boyunda 63 kg yum yani manken gibi de degilim kendjme gore fazla kilom bile var...yani onu provoke edecek birsey yaptigimi ya da soyledigimi dusunmuyorum...niye bu duygulara sahip anlamiyorum...Ben bu kadar saçma ve bi okadar komik bi dialog görmedim ne demek cinsel ilişki bence sen onun bunu düşünmesi için bi hareket bişey yapmışsın bence nasıl kendine bukadar güveniyo anlamış değilim seni yatağa atacagindan da o kadar emin
.165 boyunda 63 kg yum yani manken gibi de degilim kendjme gore fazla kilom bile var...yani onu provoke edecek birsey yaptigimi ya da soyledigimi dusunmuyorum...niye bu duygulara sahip anlamiyorum...