iş arkadaşım bana asılıyor

o öyle konuşurken sen de bakıyormusun ? lütfen böyle şakalar yapmayın laubalilikten hoşlanmam deseydin anlar zaten susarsan hoşuna gidiyor zanneder devam eder.
Beklemedigim bir hareket ve ya soz oldugu icin o an oyle aklima birsey gelmiyor susuyorum... benden 20 yas buyuk boyle yapmasina sasiriyorum

Çektirsin gitsin adamın asabını bozmasın.

Sertçe uyarın.
Işim gereği yaptığım bütün projeler onun elinden geçmek zorunda...ama bundan sonra selam disinda fazla konusmayacagim... erkekleri anlamiyorum herkezden cekinmek zorundayiz...dedigimiz herseye dikkat etmeli hep biz kadin olarak baskalarinin edepsizligini cekmelimiyiz...

Öyle bir tersle ki cesaret edemesin pis sapik.
Esin almaya gelsin birkaç gün.
Esimle is yerlerimiz karsi karsiya..camdan baksa beni gorebilir..bunu bildigi halde askintilik yapiyor...ben yurt disindan yaziyorum...o adam da yabanci turk degil...iste alkol aliyor..bir iki kadeh ..bir seferinde uzerine dokeyim mi dedi...hayir dedim tabiki hayir...korkma ben silerim dedi..yanlis anlamyiyorum degil mi bunlar saka degil dupeduZ sarkintilik yapiyor adam

Evet
Rabbim sizi korusun. Adam yollu desem yeridir. Sizi işinizle tehdit ederse sakın kanmayın. Kendinizi kullandırmayın. Şikayet edebileceğiniz insan kaynakları var mı?
evet sefimiz kadin ona soylesem kulagini veker de sonra benim isime yansir cunku her isim o adamdan geciyor

Eşine şöyle bence.
Adam bildiğin sapik.
Baskasindan duysa ya da bir şey görse esin daha kotu olacak.
Adam niyeti bozmuş...
Esimle is yerlerimiz karsi karsiya..camdan baksa beni gorebilir..bunu bildigi halde askintilik yapiyor...ben yurt disindan yaziyorum...o adam da yabanci turk degil...iste alkol aliyor..bir iki kadeh ..bir seferinde uzerine dokeyim mi dedi...hayir dedim tabiki hayir...korkma ben silerim dedi..yanlis anlamyiyorum degil mi bunlar saka degil dupeduZ sarkintilik yapiyor adam

her iş yerinde var böyle tipler. bizim erkek hocalardan biride sadece kadınlarla muhattab oluyordu,bir kere bana da münasebetsiz bir laf etmişti bozmuştum ama anlamadığım bütün kadın hocalar bununla muhabbet derdinde,dışarda görüşmeler yemeğe gitmeler ,e adamda evli,eşi ortamda olmuyor.bense asosyal varlık olarak lanse ediliyorum.benmi yanlışım hayatmı garip,devirmi değişik anlamadım ...

Evet

evet sefimiz kadin ona soylesem kulagini veker de sonra benim isime yansir cunku her isim o adamdan geciyor
Adam bu durumu kullanmak istiyor. Ama siz tacize izin verdiğinizde onun işi bittiğinde gene işinizden olursunuz. Erkenden müdahale edin. Bu durumda yalnızca iş kaybedersiniz. Belkide işinizde kalırsınız oda edebini takınır. Ama göz yumarsanız çok daha zararlı çıkarsınız.

Oha şarabı üzerine dökmek mi istiyor? Yuh! Sapıklığa bak.

Arkadaşım taciz her yerde tacizdir, bunu yurt dışı, yurt içi diye ayırmamak lazım. siz sustukça adam hoşunuza gittiğini sanıp, daha da üstelemiş durumu. önüne geçmezseniz çok başınız ağrır.

Arkadaşım taciz her yerde tacizdir, bunu yurt dışı, yurt içi diye ayırmamak lazım. siz sustukça adam hoşunuza gittiğini sanıp, daha da üstelemiş durumu. önüne geçmezseniz çok başınız ağrır.
Onlara belki normal da ben rahatsiz oluyorum sorun cikarmasindan da korkuyorum ... ben onu terslemesini bilirim de merak ettigim neyi yanlis yaptim da boyle davranmaya yuz buluyor...beni oyle biri mi saniyor...

X