Is arkadası, nasıl davranmalıyım?

Kesinlikle hesabini sor .allahin sopasi yoktur.

Nerdeyse ilk defa içindekileri bu kadar net yazdı. Fokurduyor valla. Hafif bir ürktüm.

Sizin net bir şekilde paylaşmanız çok iyi olmus ve olay da çözülmüş. Biz de durumlar hiç bu şekilde olmadı maalesef, zaten departmanda o kadar baskın her seyden sorumlu gibi görünüyordu ki, bir de yönetimden haberler getiren onlara haberler götüren birisi olunca çekiniyordu herkes.
Tabi bir de kadın bu kadar kötülüğün içinde bahsettiğim gibi işini iyi yapan tüm hedefleri tutturan birisi, bu yüzden firmada kalması hiç sevabına değil işini yapıyor, yönetime haber taşıyor, hala da çalışıyor yani :)

Yok yavrum eşimin çalıştığı ofis bakanlığa bağlı orada da kimse böyle at koşturamaz, hemen genel sekreter girer araya uzaklaştırma verir, iş valiye en son Ankara'ya kadar gider.

Teşekkürler, darısı sizin de başınıza. Bir gün siz de yazın yükselişinizi ben de sizi tebrik ederim. Siz yakıştıramasanız da konustum biraz ya, hatta içimden de geçirdim. arkadasların sucu yok.

Willy maalesef konuyu açtığından beri bu kadınla ilgili iş yerinde gerçek anlamda gerginlik yaratacak bir şey paylaşmadın.

Eminim adını bildiğimiz çooook büyük bir firmada çalışıyorsun ve bu kadar profesyonel davranıştan uzak düşünceleri olan personeller olarak iş arkadaşlarınla beraber oturup aralarda bunları konuşuyorsunuz.

Bu arada evet her iş yerinde özel ya da kamu fark etmez toksik kişiler vardır. Ama bu kişileri huylarını, davranışlarını doğru bulmuyoruz diye iş yerinde "kötü biri" olarak tanımlayamayız.

Bir de izinlerimiz gayet esnek, 2 yıl dogum izni gayet normal.

Evet arkadaslarımdan etkılenmemeye calısıyorum, aslında benım de acıkcası ıcımden ona problem cıkarmak gelıyor. Ama durduruyorum kendımı :)
insanlar kaos çıksın da izleyelim diye bakıyorlar bence de gaza gelip sarmayın kadını başınıza, boşverin

Teşekkürler, darısı sizin de başınıza. Bir gün siz de yazın yükselişinizi ben de sizi tebrik ederim. Siz yakıştıramasanız da konustum biraz ya, hatta içimden de geçirdim. arkadasların sucu yok.
Siz o fitleyip duran arkadaşlara dikkat edin, malum personelden daha fazla zarar verecekler size. Sizin elinizle başkasına vuracaklar akılları sıra. Sıfır sorumluluk.

Yani açıkcası konuyu uzatmamak için hiç örnek verme kısmına girmeyecektim, yazsam gerçekten herkesi çok şaşırtacak, yine gerçekliği sorgulanacak, şeytani ve profesyonelce birçok şey var. Ben sadece böyle bir durumda siz nasıl davranırsınız onu merak etmiştim.
Bahsettiğim kadın hoslanmadıgım sadece yanlıs seyler yapan birisi değil sadece gerçek anlamda kötü kalpli birisi, bu yüzden öyle tanımladım.

Laf mı soktun sen Williyy.
Sen herkesin yerine müthiş yükselişler göstermissin, coook büyük firmada.

Konuşmuş olman normal insan sınıfında olduğunu gösterir bence ya.
Daha gerçekçi.

Gazlayan takımın hepsi teker teker bu kişi ve sizin aranızdaki bir olayda sorguya alınsa nötr kalırlar.
Bazı fırsatlar elde etmişsiniz bunun kıymetini bilin pire için yorgan yakılmaz. İşini iyi yapıp kimsenin hakkını yemiyorsa işle alakalı kendisi ile uğraşmazdım.

Dediğin gibi şeytani profesyonelce olan olayları yıllarca büyük şirketler çekmezler çalışanlar arasında olan bu şekilde mobbing için özellikle. Son yıllarda mobbing davaları çok arttı, öyle büyük yerler kendilerini riske atmazlar. Baba-oğul şirketi olur, bu kadın akrabaları olur anlarım bu durumu.

Dediğin durumu sosyal medyada yayınlanmasa çok büyük sıkıntı yaratacak bir şey. Hiçbir şirket buna izin vermez.

Sayfalarca yazıyorsun, uzattın zaten konuyu. Şimdi örnek ver desek, abartarak bir şey yazacaksın olan olay gerçekliğini yitirecek.

Hem siz neden bu kadını şikayet etmiyorsunuz? Üsttüne bildirin bir kendine gelsin dediğini gibi şeytansa. Akıl var mantıl var. Kamu kuruluşu değil orası. Kamuda bile artık ne kadar bunlar yaşanır tartışılır.

Bir kadın/erkek gelecek, iş ortamını gerecek, işin kalitesi ister istemez düşer bu durumlarda ee üst yönetim sessiz kalacak. Olur mu canım hiç.

Ben uzatmıyorum ki ben fikrinizi sordum, siz şirketi, yönetimi hatta şehirleri falan sorgulamaya başladınız.
Yani konuyu uzatan ya da çarpıtan ben değilim.
Sürekli bu olmaz bu yapılmaz demeniz bunların yaşanmadıgı anlamına gelmez. Keşke o iş öyle olmaz dediğimiz hiçbir şey yaşanmıyor olsa, ama maalesef.

Laf mı soktun sen Williyy.
Sen herkesin yerine müthiş yükselişler göstermissin, coook büyük firmada.

Konuşmuş olman normal insan sınıfında olduğunu gösterir bence ya.
Daha gerçekçi.
Yok canım neden laf atayım size, ben kimsenin yerine yükselmem. Herkesin yükselişi kendine :) Normal insan sınıfına girdim yani gözünüzde sonunda?

Nerde mutlu bu kadın?
Bu hırslı ve kötü olup aynı zamanda yerinden memnun olan kadın hangi şehirde nerde

Dikkat ettim, ki baglaci ve gibi edatindan sonra virgul koyuyorsunuz Allah aşkına sizin işyerinde ki gercek konumunuz nedir
Hep böyle mi yapmısım hiç dikkat etmedim. Genelde dil bilgisine dikkat ederim ama bazen buradaki heyecandan yanlıslık yapıyor da olabilirim. Ama virgule takılanı da hiç görmemiştim :) Inanın gercek konumun virgülle bir ilgisi yok

Nerde mutlu bu kadın?
Bu hırslı ve kötü olup aynı zamanda yerinden memnun olan kadın hangi şehirde nerde
Bu konuda fiziksel mekan neden bu kadar sorgulandı hiç anlayamadım ya, biraz anonim kalayım firma şehirlerini saymayayım dedim ama tüm detayları da yazdım zaten :))
Kadın Ankarada, bu bilgi de size neyi verecekse artık :)

Ya çok gaz verdiklerini düşünmüyorum aslında herkesin şaşırması beklentiye girmesini normal buluyorum, belki onlardan birisi yükselseydi ben de derdim neden bir şey yapmıyorsun diye...
Ama yapmak etik değil, kadın işini tıkır tıkır yapıyor ben de karışmıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…