Is arkadası, nasıl davranmalıyım?

Böyle bir durumda sizi güçsüz gösterecek ek şey milletin ağzıyla idare tarzınızı belirlememiz olur. Çok canınız çekse bile işini iyi yapan birine zorluk çıkaramazsınız. Öyle bir lüksünüz yok maalesef.

Dogru soyluyorsunuz ben de boyle davraniyorum, ama icimden gecenler baskaa :)

Evet bende anlamadım willy Antalya’dan bu iş teklifi için İstanbul’a gelmedi mi sonrada Ankara’daki şubeye geçti nasıl üç yıldır tanıdı beraber çalıştığı kişi oldu

Evet bende anlamadım willy Antalya’dan bu iş teklifi için İstanbul’a gelmedi mi sonrada Ankara’daki şubeye geçti nasıl üç yıldır tanıdı beraber çalıştığı kişi oldu
Kadıncağız Ankara,Antalya,İstanbul ve tekrar Antalya yapmış olamaz mı:)
Kurumsal şirkette çalışıyor sonuçta.
Kurumsal şirkette 3-4 sene içinde 4 yer gezmen üstüne yükselme üstüne yükselme yapman normal demek ki.
2 yıllık doğum iznini saymıyorum o her yerde olsun.

Yanlış oldu Ankara,Antalya,İstanbul ve tekrar Ankara olmalıydı.
Sanırım kendisi böyle bir şey anlattı.
Kadın hep aynı yerde çalışmış izin öncesi ve dönüşü ama Willy şehir şehir gezmiş şirkette.

evet ama farklı bir şirkete geçmişti aynı şirkette gezmedi antalyadan bu şirketteki fırsat için istanbula gelmeyi göze almıştı yöneticilik için yani tüm iş arkadaşları yeni. ankara bu istanbuldaki şirketin şubesiydi yani burda aynı kişilerle uzaktan devam edebilir ona lafım yok

Bence beklemede kal fırsat kolla bir yanlışında bütün hırsını alırsın

Sorduğunuz sorunun cevabını aslında siz de biliyorsunuz.
Profesyonel yönetici hisleriyle hareket etmez.
İntikam, misilleme yol haritası olamaz.
Hele altında çalışanların gazıyla hiç hareket etmez.
Ben de orta düzey yöneticiyim.
O yüzden içerden biri olarak konuşuyorum.

aynen pampa. okul bitti geri döndün bu mecraya eğlenmeye.

full sıkıyor ya inanmayın şuna hayallerini yazıyor. ağam bizimle eğlenir

yav he he

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…