Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Dogru soyluyorsunuz ben de boyle davraniyorum, ama icimden gecenler baskaa :)Böyle bir durumda sizi güçsüz gösterecek ek şey milletin ağzıyla idare tarzınızı belirlememiz olur. Çok canınız çekse bile işini iyi yapan birine zorluk çıkaramazsınız. Öyle bir lüksünüz yok maalesef.
Evet bende anlamadım willy Antalya’dan bu iş teklifi için İstanbul’a gelmedi mi sonrada Ankara’daki şubeye geçti nasıl üç yıldır tanıdı beraber çalıştığı kişi olduWillyycigim hos geldin. Ben seyi anlamadim nasil yillardir beraber calistiginizi? Hani sen once İstanbul ,sonrasinda Ankaraya gittin ya. Sonra simdiki yerinde bu kadinin sana yillardir yaptiklarini nerden biliyorlar? Bir iki sey bilinir ama butun olaylara herkes nasil bu kadar hakim ben orayi tam sey edemedim. Cunku senin bir konun daha vardi ve ne hikmetse o zamanlar da yoneticiydin ve sen o zaman baska sehirdeydin. Simdi sen 3 sehir degistirdin ve hala herkes cok net butun olaylari biliyor. Ben senin konularini neden anlayamiyorum ya![]()
Kadıncağız Ankara,Antalya,İstanbul ve tekrar Antalya yapmış olamaz mı:)Evet bende anlamadım willy Antalya’dan bu iş teklifi için İstanbul’a gelmedi mi sonrada Ankara’daki şubeye geçti nasıl üç yıldır tanıdı beraber çalıştığı kişi oldu
Yanlış oldu Ankara,Antalya,İstanbul ve tekrar Ankara olmalıydı.Kadıncağız Ankara,Antalya,İstanbul ve tekrar Antalya yapmış olamaz mı:)
Kurumsal şirkette çalışıyor sonuçta.
Kurumsal şirkette 3-4 sene içinde 4 yer gezmen üstüne yükselme üstüne yükselme yapman normal demek ki.
2 yıllık doğum iznini saymıyorum o her yerde olsun.
evet ama farklı bir şirkete geçmişti aynı şirkette gezmedi antalyadan bu şirketteki fırsat için istanbula gelmeyi göze almıştı yöneticilik için yani tüm iş arkadaşları yeni. ankara bu istanbuldaki şirketin şubesiydi yani burda aynı kişilerle uzaktan devam edebilir ona lafım yokKadıncağız Ankara,Antalya,İstanbul ve tekrar Antalya yapmış olamaz mı:)
Kurumsal şirkette çalışıyor sonuçta.
Kurumsal şirkette 3-4 sene içinde 4 yer gezmen üstüne yükselme üstüne yükselme yapman normal demek ki.
2 yıllık doğum iznini saymıyorum o her yerde olsun.
Herhangi bi sorun çıkarırsa haddini bildirin, insanlara yeniden bi huzursuzluk verirse gerekirse gönderilsin ama geçmişin intikamını almak için bi hamle yapmayın.En iyisi bu ama maalesef başarmak çok zor
aynen pampa. okul bitti geri döndün bu mecraya eğlenmeye.Ay asıl siz hos geldiniz :)
Surekli açık aramaktan her şeyi yanlış anlıyor olabilirsiniz bence. Şöyle aydınlatayım sizi, ben yıllaardır aynı yerde çalışıyorum. Son pozisyonumun gereğince İstanbula geçtim, oradan da Ankara (hikayeyı biliyorsunuz) farklı şehirlerde ofislerimiz var. Çoğunlukla da uzaktan çalışıyoruz zaten.
Başka sorunuz var mı? :)
full sıkıyor ya inanmayın şuna hayallerini yazıyor. ağam bizimle eğlenirBurası özel sektör değil mi? Yurt dışı proje fon falan deyince devlet dairesi olmadığı belli. Özel sektörde doğum izni ne kadar ki kadın yokken siz 3 pozisyon birden atlamışsınız. Her hafta mevkii mi değiştirdiniz?
yav he heHer yorumda detay soruyorlar ne yapayim, konustukca detay veriyorum ben de vermesem daha iyiydi aslinda.
Ben de hic sorun oldugunu dusunmuyorum, yakin gordugum insanlarin bana beklentilerini dusuncelerini paylasmasi cok normal, onlar yukselse ben de ayni seyleri yapardim.
Ortada bir intikam plani yok ki, ben sadece icimden geciyor ama yapmiyorum siz olsaniz ne yaparsiniz diye sordum.
Son olarak profesyonellik ve niteliklerim hic tartismaya acik degil, uzgunum.