Is arkadası, nasıl davranmalıyım?

Bu konuda fiziksel mekan neden bu kadar sorgulandı hiç anlayamadım ya, biraz anonim kalayım firma şehirlerini saymayayım dedim ama tüm detayları da yazdım zaten :))
Kadın Ankarada, bu bilgi de size neyi verecekse artık :)
Hiç 3 sene beraber çalıştık dediniz pandemi ile uzaktan çalışma hayatımıza girdi önceden yoktu dediniz.
2 sene de doğum iznine çıktı 3 seneden sonra dediniz ya nerde çalıştığı önem arz etti ordan.
Ankara da pek uymadı ama olsun uzaktan bile darlamış olabilir 3 sene kadın yöneticileri çok iyi tanıyorum diyerek

Ya çok gaz verdiklerini düşünmüyorum aslında herkesin şaşırması beklentiye girmesini normal buluyorum, belki onlardan birisi yükselseydi ben de derdim neden bir şey yapmıyorsun diye...
Ama yapmak etik değil, kadın işini tıkır tıkır yapıyor ben de karışmıyorum.

Üzerinize oynamıyorsa boşverin. Hayat onu bir yerden sopalar zaten. Siz doğru olanı yapıyorsunuz şuan iş ahlakına göre.

Hiç 3 sene beraber çalıştık dediniz pandemi ile uzaktan çalışma hayatımıza girdi önceden yoktu dediniz.
2 sene de doğum iznine çıktı 3 seneden sonra dediniz ya nerde çalıştığı önem arz etti ordan.
Ankara da pek uymadı ama olsun uzaktan bile darlamış olabilir 3 sene kadın yöneticileri çok iyi tanıyorum diyerek
Ben size detaylı yazayım da rahatca uyuyalım aklınızda soru kalmasın.

İlk 3 yıl uzaktan calısma bu kadar yogun degil haftada 2-3 gun en az birlikte calısıyoruz, gerek Ankarada gerek Istanbulda (buralar merkez ofisler), yine uzaktan, sahada müşteride. Yogun birlikteyiz.
Pandemi, kadın dogum izninde ben Antalyaya tasınıyorum kalıcı, ofisler kapalı.
Sonrası uzaktan calısma full hayatımda ama merkezlerde bulusmaya devam.
Sonra pozisyonum gereği merkez ofise sık ugramam lazım Istanbula tasınıyorum 7-8 ay önce.
Deprem sebebiyle korkuyorum ıstanbuldan ankaraya tasınıyorum sık sık ıst gıtmeye devam.
Son pozısyon degısıklıgınden sonra bu kadınla ayrı departmanlardayız, hiç muhatap olacagım bir durum yok işle ilgili ama ofislerde karşılasmaya devam edıyoruz.

Bu konuda oturmayan yerler olabilir ama gerçek olan tek bir şey varsa o da duygularınız olabilir ya. Kocanıza hissetmediğiniz duygu yoğunluğunu bu kadına hissediyorsunuz, kocanızı bu kadar düşünmüyorsunuz gün içinde. 😂
Ben de konu ne zaman eşime gelecek diyordum ya, buradan da konuyu bağladınız ya bravo gerçekten :)) siz düşünmüyorsun diyorsanız muhakkak öyledir

Ben de konu ne zaman eşime gelecek diyordum ya, buradan da konuyu bağladınız ya bravo gerçekten :)) siz düşünmüyorsun diyorsanız muhakkak öyledir
Valla biz göreceğimizi gördük yani şu an. Umrumuzda değil iş meseleniz.

Ben size detaylı yazayım da rahatca uyuyalım aklınızda soru kalmasın.

İlk 3 yıl uzaktan calısma bu kadar yogun degil haftada 2-3 gun en az birlikte calısıyoruz, gerek Ankarada gerek Istanbulda (buralar merkez ofisler), yine uzaktan, sahada müşteride. Yogun birlikteyiz.
Pandemi, kadın dogum izninde ben Antalyaya tasınıyorum kalıcı, ofisler kapalı.
Sonrası uzaktan calısma full hayatımda ama merkezlerde bulusmaya devam.
Sonra pozisyonum gereği merkez ofise sık ugramam lazım Istanbula tasınıyorum 7-8 ay önce.
Deprem sebebiyle korkuyorum ıstanbuldan ankaraya tasınıyorum sık sık ıst gıtmeye devam.
Son pozısyon degısıklıgınden sonra bu kadınla ayrı departmanlardayız, hiç muhatap olacagım bir durum yok işle ilgili ama ofislerde karşılasmaya devam edıyoruz.
Departmanlarınız ayrıysa ve işle ilgili miyavtap olacağınız bir durum yoksa nasıl siz ona elekaltı işler verme yetkisine sahip olabiliyorsunuz🤦 çıkamadım ben bu işin içinden.

Tüh bee. Keske umrunuzda olsaydı eminim çok güzel fikirleriniz, tavsiyeleriniz olurdu bana da ilham olurdunuz.
Ne demek ya asıl siz bize tavsiye verin, birbirinizin yüzünü görmeden bu kadar atraksiyon nasıl oluyor, valla hayran kaldık. Fokurdamışsınız resmen içiniz içinizi yiyor, eşiniz ile alakalı konularda göremedik bu duygu yoğunluğunu.

Departmanlarınız ayrıysa ve işle ilgili miyavtap olacağınız bir durum yoksa nasıl siz ona elekaltı işler verme yetkisine sahip olabiliyorsunuz🤦 çıkamadım ben bu işin içinden.
Tamamen birbirinden bağımsız bölümlerde değiliz, benim onunla muhatap olmama hiç gerek yok. Cunku onun bölümünün de bir yöneticisi var ben onunla muhatabım ama istersem gayet iş atayabilirim.

Ne demek ya asıl siz bize tavsiye verin, birbirinizin yüzünü görmeden bu kadar atraksiyon nasıl oluyor, valla hayran kaldık. Fokurdamışsınız resmen içiniz içinizi yiyor, eşiniz ile alakalı konularda göremedik bu duygu yoğunluğunu.
Fokurdamak nasıl bir şey, çok komiksiniz :))
Kusura bakmayın eşimle ilgili baska bir konu olursa size orada da duygularımı daha çok geçirmeye çalışırım

Tamamen birbirinden bağımsız bölümlerde değiliz, benim onunla muhatap olmama hiç gerek yok. Cunku onun bölümünün de bir yöneticisi var ben onunla muhatabım ama istersem gayet iş atayabilirim.
Peki onun yöneticisi size 'benim elemana neden sen iş veriyorsun' demeyecek mi? Dahası 'görev tanımı' denen bir kavram yok mu?

Fokurdamak nasıl bir şey, çok komiksiniz :))
Kusura bakmayın eşimle ilgili baska bir konu olursa size orada da duygularımı daha çok geçirmeye çalışırım
İçinizdeki canavarı saklayamamak demek. Buz gibi soğukkanlı Willy'den eser yok bu konuda. Epey canınızı sıkmışlar anlaşılan.

Peki onun yöneticisi size 'benim elemana neden sen iş veriyorsun' demeyecek mi? Dahası 'görev tanımı' denen bir kavram yok mu?
Olmaz mı? Dediğim gibi birbirinden tamamen bağımsız çalışan departmanlar değil.

Şöyle olabilir, bu yöneticiyle yapacagımız ilk toplantıda bazı görevleri değiştirmenin faydalı olacagını bunun avantajlarından bahsederım, sonra bu kişiye atadıgım görevi o kişinin tecrübesine güvendiğim için özellikle istediğimi belirtirim, yönetici de en kötü ihtimalle ikna olmayarak tamam diyecektir, çünkü malum kendisi de bana bağlı.

İçinizdeki canavarı saklayamamak demek. Buz gibi soğukkanlı Willy'den eser yok bu konuda. Epey canınızı sıkmışlar anlaşılan.
İçimdeki canavar mıı? başka?
Bazen canımız sıkılıyor işte ya, ama sen dert etme ben çözerim.
Sen de bu saatte hala burada olduguna göre pek dertsiz değilsin herhalde

Olmaz mı? Dediğim gibi birbirinden tamamen bağımsız çalışan departmanlar değil.

Şöyle olabilir, bu yöneticiyle yapacagımız ilk toplantıda bazı görevleri değiştirmenin faydalı olacagını bunun avantajlarından bahsederım, sonra bu kişiye atadıgım görevi o kişinin tecrübesine güvendiğim için özellikle istediğimi belirtirim, yönetici de en kötü ihtimalle ikna olmayarak tamam diyecektir, çünkü malum kendisi de bana bağlı.
Onun yöneticisi size bağlıysa o da size bağlı oluyor o zaman bu durumda ayrı departman da olmuş olmuyor.

Oh ne güzel, iyi tatiller.
Ben de ucuşu bekliyorum, o kadar sıkıldım ki size laf yetiştiriyorum.
Hah şöyle, bize böyle gelin. Kasıla kasıla kasnak gibi gerileceksiniz renk vermeyeceğim derken. Salın gitsin ya 3 günlük dünya ooh.

Onun yöneticisi size bağlıysa o da size bağlı oluyor o zaman bu durumda ayrı departman da olmuş olmuyor.
Cok zekisiniz. :))

Evet dolaylı olarak o da bana bağlı, ben farklı birkaç departmanı idare ediyorum. Hepsi birbirinden farklı, ayrı ayrı projeler yürütüyorlar. Ama benim asıl alanım yazılım olduğu için o departmanda hem de yazılım geliştirmenin başındayım, o kadın bu ekipte değil o yüzden ayrı departmanlar diyorum.

Back
X