Is arkadası, nasıl davranmalıyım?

Hah şöyle, bize böyle gelin. Kasıla kasıla kasnak gibi gerileceksiniz renk vermeyeceğim derken. Salın gitsin ya 3 günlük dünya ooh.
Ben şimdi farklı nasıl davrandım ki? Ne renk vermesi, ne kasılması siz oradan nasıl okuyorsunuz nasıl görüyorsunuz merak ediyorum :))

Ve kadin dogum iznindeyken once onun pozisyona gectim sonra onun yoneticisinin konumuna daha sonrada baska bir birimde yonetici olarak gectım
Burası özel sektör değil mi? Yurt dışı proje fon falan deyince devlet dairesi olmadığı belli. Özel sektörde doğum izni ne kadar ki kadın yokken siz 3 pozisyon birden atlamışsınız. Her hafta mevkii mi değiştirdiniz?

Willy biraz daha sorgulansan genel mudur cikacaksin, her yorumda yetki alanin artiyor

Bu arada sorun tamamen sende, ben de duz pozisyonda baslayip yoneticilige terfi ettim, beraber calistigim arkadaslarim yonetici olduktan sonra gelip bana bunlari diyemez, demeye kalksa cumlesini bitirmeden sustururum. Yonetici olarak secildiysen bazi vasiflarin farkli olmali, buna eski is arkadaslarinla oturup dedikodu yapip intikam planlari yapmak dahil olmamali. Hic profesyonel bulmadim seni.

Ben de onu dedim işte, çelik gibi soğukkanlı Willy'den geriye bir şey bırakmamış artık nasıl bir kadınsa bu. Hiç Willy 'den beklenmeyecek hareketler yani, dedikodular, intikam planları, hırs, entrika falan dingin naif ruhuna elit kişiliğine hep aykırı şeyler bunlar. Dengesini bozmuşlar kıyamam.

Evet ozel sektor, hayir haftada degistirmedim.
Kadin 2 yil yoktu, tum pozisyon degisikligi yillar surdu kadin dondukten sonra da.

Siz daha ne kadar abartabilirsiniz merak ediyorum. Her insan olaylari yorumlar yakinlariyla konusur, ben de gunluk hayatimda da is hayatimda da bunu yapiyorum.
Hirsli degilim azimliyim.
Ortafa bir entrika intikam falan yok, bunlari nereden cikariyorsunuz?

Her yorumda detay soruyorlar ne yapayim, konustukca detay veriyorum ben de vermesem daha iyiydi aslinda.
Ben de hic sorun oldugunu dusunmuyorum, yakin gordugum insanlarin bana beklentilerini dusuncelerini paylasmasi cok normal, onlar yukselse ben de ayni seyleri yapardim.
Ortada bir intikam plani yok ki, ben sadece icimden geciyor ama yapmiyorum siz olsaniz ne yaparsiniz diye sordum.
Son olarak profesyonellik ve niteliklerim hic tartismaya acik degil, uzgunum.

Kocasından kayinvalidesinden rahatsız olup bunu çözmek için adım atmayan insanlarla isyerinde birinden bu kadar rahatsız olup herkesin de olduğunu düşünüp hiç adım atmamak gözümde aynı. Şikayet etmeye hakkınız olduğunu düşünmüyorum, çok ezikce ve profesyonellikten uzak buldum tavrınızı. Baya bildiğiniz boş dedikodu şu an yaptığınız şey yani, dinleyip oh sen de aynısını yap desinler diye mi sordunuz, yok sana yakışmaz sen profesyonel davran diye mi anlayamadım. Bence yapılması gereken baştan şikayetlerinizi çözmenizdi. Bu kişi zaten sizin pozisyona gelmesin diye eşinizi düzeninizi bozdurup Antalya'dan İstanbul'a taşınmanıza sebep olan kişi sanırım bahsetmistiniz, ha bu kisi o degilse ortada 2 farkli kafaya taktığınız kişi var o daha da kötü olur o yuzden itiraf edin isterseniz.

Bence kendinizi yansıttığınız gibi soğukkanlı ve profesyonel birisi değilsiniz. Daha kendi rahatsızlığını çözmek için adım atamayan, bana çektirdi ben de şimdi böyle böyle yapsam diye plan yapan (üstte bir arkadaşa nasıl yapabileceğinizi aciklamissiniz), altında çalışan iş arkadaşlarıyla bu işin dedikodusunu yapıp onların gazıyla post açan birisi profesyonel değildir, yönetici vasfı yoktur. İşinizi çok iyi yapabilirsiniz o bambaşka bir şey ama yönetici olacak bir duruşunuz yok. Zaten ülkemizde yönetici çok yanlış anlaşılıyor, mesleğinde iyi olanı yönetici yapıyorlar ama olması gereken insan ilişkileri iyi olan, kime hangi işi vereceğini bilen, nerde be demesi gerektiğini, kimi nasıl motive edeceğini bilen, altlarında saygı uyandıran kişilerin yapılması lazım.

Ben artik gercekligine inanmadigim icin sozde 'niteliklerin' hic umrumda degil. En buyuk niteliginin hayalinda yarattigin 'ideal ama gercek olmayan' dunya oldugunu dusunuyorum.

Ha gercekse daha kotu, istedigin kadar tartismaya acik degil diye tepinedur, bu yaptigin hic profesyonel degil, umarim sirket ici kendini gelistirme egitimleriniz duzenli olarak veriliyordur da biraz profesyonelligin ve sirket ici iliskileri niteliklerin(!) gelisir.

Hı hıı aynen ondan.

İçten kaynıyorsunuz yani, icraat yok.

Gerçek olup olmaması inanın şu an önemli değil, bu konuda o soğukkanlı, naif, elit imajı yerle bir oldu, koskoca kurumsal firmada amir personeli ile dedikodu ediyor bi çayı çekirdeği eksik.

Gerçek olup olmaması inanın şu an önemli değil, bu konuda o soğukkanlı, naif, elit imajı yerle bir oldu, koskoca kurumsal firmada amir personeli ile dedikodu ediyor bi çayı çekirdeği eksik.

Ben de anlamadim ki, ben yanlarina yaklasinca ekibimdekiler soyle bir toparlanip ne konusuyorlarsa kesiyorlar fark ediyorum. Cunku benimle konusacaklari sey var konusmayacaklari sey var. Yan departmanin yoneticisini cekistirdiklerini dusunemedim bile

Ben de anlamadim ki, ben yanlarina yaklasinca ekibimdekiler soyle bir toparlanip ne konusuyorlarsa kesiyorlar fark ediyorum. Cunku benimle konusacaklari sey var konusmayacaklari sey var. Yan departmanin yoneticisini cekistirdiklerini dusunemedim bile
Öyle olmalı zaten, bir amir personel ile bu kadar içli dışlı olmamalı. Masa masaya çalıştığın arkadaşlarının başına geçince böyle sorunlar çıkıyor her yerde. Herkes o sınırı çekemiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…