• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eski karısıylamı görüşmek istiyor

Tekrar özgürluğünün kısıtlanmasınıda istemiyor , eski kocasından da vazgecmiyor.Hayatinda da birisi var üstelik, kadın normal degil
Senin ki biliyor mu peki hayatında biri olduğunu. Yalnız şu var canım normal olmayan kadın değil senin ki😾 ne demek ya arasıra kalmak görüşmek senin ki ne tepki vermiş hatta normal olmayan azcık da sensin kızz koparmadın mı kıyameti

Konu sahibi ağrısız başını ağrıya sokacak. Zararın neresinden dönse kar ama farkında değil. Israrla belayı kendine çağırıyor. O kız asla huzur vermez. Sürekli babasını fitler. Bu evlilik olmamalı. Tabi konu sahibinde biraz mantık varsa..

Oda bende bir evlilik geçirmiş iki yetiskin insaniz.Evlilik dusuncesiyle yola ciktik tanimak istedik birbirimizi sevdik yada ben oyle sandim belkide.16 yasindaki kiz once iyiydi sonra istemedi annemle babamin arasina giriyosun babam arada kaliyor dedi , onlar gorusuyolar dudman olamazlar dedi.Bende yuva yikan pozisyonuna sokmamasini anne babasini ben ayirmadigimi ben babasini tanidigimda boşanali bir buçuk iki yıl oldugunu soyledim.Sonra da butun bunlari annesinin etkisiyle ve kiskancliktan yaptigini soyledi.Eski eş surekli kafami karistircak hamleler yapti ve iliskimizi yipratmayi basardilar.Bu sebeplerden surekli tartisiyoruz agirligini koymadigini söylüyorum.Kizima ters yapamam diyor.Deli gibi evlilik isteyen adam ben bu isi ertelemek istiyorum senin tavirlarindan dedi.Ister devam et ister kabul etme bitir dedi yani beni gözden cikardi.Eski eş ışık yakinca kafasimi karisti.Eski esinde gorustugu birisi varmis oysaki.Zaten benimkiylede tekrar evlilik dusunmuyor ama ara ara goruselim bende kal teklifi sunmuş. Bunlarmi cazip geldi acaba.Kizinada cok duskun kizi annesiyle babasi gorusunce cok mutlu oluyor.Cok mutsuzum kendimi cok kotu hissediyorum hic iyi degilim kizlar
Çocuğunu bu kadar düşünen zaten baştan boşanmazdı, o çocuğum bi yana dünya bi yana palavrasını bi geçicez. Eski karısına hala zaafı var, çocuk haklıydı. Paspal, pasaklı, züğürt, sarmısak kokulu herifi de amma kıymetlendirdiniz ya iki kadın.

Oda bende bir evlilik geçirmiş iki yetiskin insaniz.Evlilik dusuncesiyle yola ciktik tanimak istedik birbirimizi sevdik yada ben oyle sandim belkide.16 yasindaki kiz once iyiydi sonra istemedi annemle babamin arasina giriyosun babam arada kaliyor dedi , onlar gorusuyolar dudman olamazlar dedi.Bende yuva yikan pozisyonuna sokmamasini anne babasini ben ayirmadigimi ben babasini tanidigimda boşanali bir buçuk iki yıl oldugunu soyledim.Sonra da butun bunlari annesinin etkisiyle ve kiskancliktan yaptigini soyledi.Eski eş surekli kafami karistircak hamleler yapti ve iliskimizi yipratmayi basardilar.Bu sebeplerden surekli tartisiyoruz agirligini koymadigini söylüyorum.Kizima ters yapamam diyor.Deli gibi evlilik isteyen adam ben bu isi ertelemek istiyorum senin tavirlarindan dedi.Ister devam et ister kabul etme bitir dedi yani beni gözden cikardi.Eski eş ışık yakinca kafasimi karisti.Eski esinde gorustugu birisi varmis oysaki.Zaten benimkiylede tekrar evlilik dusunmuyor ama ara ara goruselim bende kal teklifi sunmuş. Bunlarmi cazip geldi acaba.Kizinada cok duskun kizi annesiyle babasi gorusunce cok mutlu oluyor.Cok mutsuzum kendimi cok kotu hissediyorum hic iyi degilim kizlar
Arkama bakmadan kaçardım ben

Bunlar sizi çok yıpratır

Bunlar boşanıp birlikte olma fantazisi mi yapıyor madem iyiler boşanmasalar mış

Kurtar kendini

Oda bende bir evlilik geçirmiş iki yetiskin insaniz.Evlilik dusuncesiyle yola ciktik tanimak istedik birbirimizi sevdik yada ben oyle sandim belkide.16 yasindaki kiz once iyiydi sonra istemedi annemle babamin arasina giriyosun babam arada kaliyor dedi , onlar gorusuyolar dudman olamazlar dedi.Bende yuva yikan pozisyonuna sokmamasini anne babasini ben ayirmadigimi ben babasini tanidigimda boşanali bir buçuk iki yıl oldugunu soyledim.Sonra da butun bunlari annesinin etkisiyle ve kiskancliktan yaptigini soyledi.Eski eş surekli kafami karistircak hamleler yapti ve iliskimizi yipratmayi basardilar.Bu sebeplerden surekli tartisiyoruz agirligini koymadigini söylüyorum.Kizima ters yapamam diyor.Deli gibi evlilik isteyen adam ben bu isi ertelemek istiyorum senin tavirlarindan dedi.Ister devam et ister kabul etme bitir dedi yani beni gözden cikardi.Eski eş ışık yakinca kafasimi karisti.Eski esinde gorustugu birisi varmis oysaki.Zaten benimkiylede tekrar evlilik dusunmuyor ama ara ara goruselim bende kal teklifi sunmuş. Bunlarmi cazip geldi acaba.Kizinada cok duskun kizi annesiyle babasi gorusunce cok mutlu oluyor.Cok mutsuzum kendimi cok kotu hissediyorum hic iyi degilim

Ben sizin eski konularınıza baktım da 2022 de bir adam dan bahsetmişsiniz onun da kızı 16 aynı kişiler mi

Daha sonra yaşları değişen bir kaç erkek

Bu herif 52 yaşında sizin yaşınıza uygun bile değil cacık yiyip sarımsak ve ter kokusuyla size gelecek kadar sefer vermiyor afedersiniz ama zeka seviyenizde bir problem mi var

Başlık sahibi saplantılı, inatçı belki de çaresiz başka koca bulamamaktan korkan biri. aksi takdirde açtığı başlıklara bakarsanız bu adamın elle tutulur hiçbir yanı yok. 53 yaşında ter kokan, saygısız, asabi, eski eşiyle görüşen biri. Başlıkları hep aynı konu sahibinin. Daha neden sürekli başlık açıyor anlamak mümkün değil. Herkes elli kere ayrıl demiş. Konu sahibi ısrarla konu açmaya devam etmiş.

Bazı üyeler cidden çok tuhaf. Bu kafa yapısı çok ilginç. Aklımdakileri yazmayayım..

Bu forumda gördüğüm çocuklu boşanmış adamlarda sıkıntı olduğu nedense.. mesela sorun ya nişanlıyken kayınvalide ya erkeğin cimriliği ya da boşanmış çocuklu adamlar… hep problem.. ilk konu açan siz değilsiniz.. Genel olarak bu sorunlarla uğraşanlar mutsuz gibi bir şey görüyorum

Eski eşiyle ilişkisini bitiremeyen adamdan sence olur mu ? Ayrıca evlilik düşünmediğini söylemiş zannediyorum ki sen cdidi düşünmüyorsun yoksa kızını falan önemsemezdim takılır geçerdin.Adam açıkça söylemiş kendini saklamıyor , senş kullanmasına izin verme.

Kızı da bir yerde haklı anne babası sonuçta onu suçlamıyorum tekrardan bir araya gelmelerini istiyordur ve seni de asla sevmeyecekti o kız hele bide böyle konuşursa.

Allah'ın inanılmaz sevgili kulusunuz burda son zamanlarda bu tarz konular çok açılıyor okuyor musunuz sizden tek farkları evli ve artık dönülemez yolda olmaları . Hemen yolları ayırın sakin sizi kandirmasina izin vermeyin .belli ki bu adam sizi çok yoracak kızı ile beraber

Bu forumda dünden beri kadınlarımız bin tane bahane buluyor ama bir türlü sevilmediğini kabul etmiyor sizin tek sorununuz bu çocuk değil geçmiş konulardan belli bu yaşta 52 yaşında sana bağırıp çağıran bu adama kalmadın adam seni seviyor olsa gözü hiçbir şeyi görmez sana da böyle davranmaz iyi ol mutlu ol sal ipini yallah de geç

Çocuksuz biri çocuklu biriyle olmaz ayrıl

Kaç ay önceki sarımsaklı adam mı bu konuda sözü edilen? Ben üye isimlerine dikkat etmediğim için bilemedim.

Back
X