- 20 Kasım 2016
- 2.405
- 3.366
- 133
- Konu Sahibi Hesappasif
-
doguda büyük bir yer fakat insanlar cok yabani dısarı cıktıgında cins cins bakıyorlar eşim burası sapık dolu diyorOlduğun gibi davranabilirsin ancak canım. Gördüğüm ne yazıkki yeterince `ipleri` eşinin eline vermişssin zaten, askerdeyken gezm tozma istiyor, annene gidemiyorsun, o isteyince dışarı çıkarıyor sizi.
yaşadığınız yer çokmu kırsal, niye siz tek çıkmıyorsun? evde niye tek kalamıyorsun?
:) baya güleceğim ama gülemedim. sözüm meclisten dışarı burası sapık dolu diyen erkekler hakkında hiç iyi düşüncelere sahi değilim ne yazıkki.doguda büyük bir yer fakat insanlar cok yabani dısarı cıktıgında cins cins bakıyorlar eşim burası sapık dolu diyor
iyi de o zaman tartışmaya girmeyeceksin
aaa deyip basacaksın kahkahayı
o gün bir gelsin bakarız ölümlü dünya sen askere gidene kadar kim öle kim kala yarına senedimiz mi var de geç kenara
vara yoğa da trip atılmaz
erkekler tribal enfeksiyon geçiren kadın sevmez
net olacaksın
derdin en ise açık olacaksın
madem 300 tl borcumu ödemiyor baban ödesin diyorsun o zaman nerede kalacağımı da sana değil babama sorarım deyip gününe olağan şekilde devam edeceksin[/Q
Cok harika bir söz fakat ben borcumu babama ödetmek istemiyorum sıkışık biraz bu lafı demem icin borcu babama ödetmem gerek ama dediğiniz gibi yapıcam artık trip atmak yerine gülüp geçicem bu sefer istediklerimi nasıl yaptırırım ki amaiyi de o zaman tartışmaya girmeyeceksin
aaa deyip basacaksın kahkahayı
o gün bir gelsin bakarız ölümlü dünya sen askere gidene kadar kim öle kim kala yarına senedimiz mi var de geç kenara
vara yoğa da trip atılmaz
erkekler tribal enfeksiyon geçiren kadın sevmez
net olacaksın
derdin en ise açık olacaksın
madem 300 tl borcumu ödemiyor baban ödesin diyorsun o zaman nerede kalacağımı da sana değil babama sorarım deyip gününe olağan şekilde devam edeceksin
doguda büyük bir yer fakat insanlar cok yabani dısarı cıktıgında cins cins bakıyorlar eşim burası sapık dolu diyor
doguda büyük bir yer fakat insanlar cok yabani dısarı cıktıgında cins cins bakıyorlar eşim burası sapık dolu diyor
Inşallah ama hiç ümitli değilim cünkü ağda almaya bile beraber gidiyoruz:) baya güleceğim ama gülemedim. sözüm meclisten dışarı burası sapık dolu diyen erkekler hakkında hiç iyi düşüncelere sahi değilim ne yazıkki.
inş arkadaş edinip onlarla beraber dışarı çıkarsın ve böylece eşinden ayrı bişeyler yapmaya başlarsın.
ne kadar az kişi dışarı çıkarsa o kadar bakan çok olur
çok kişi çıkarsa alışılır
tabii bir de ortama göre davranmak ortama göre hareket etmek vardır
plajda giydiğim kıyafetle şehir içinde dolaşmadığım gibi
bu tarz basit kurallar ile iki bakarlar üçüncü de alışırlar
eşin de ilginç etraf bakıyor dışarı çıkma diyor İstanbul da bakan yok mu yani[/QUOTE buradaki takıntılıymıs cocuk kandırıyor işte :)
Inşallah ama hiç ümitli değilim cünkü ağda almaya bile beraber gidiyoruz
Inşallah ama hiç ümitli değilim cünkü ağda almaya bile beraber gidiyoruz
Peki cok teşekkür ederim önerilerinizi dinleyeceğim ♡o borcu baban ödememeli
gerekirse haciz gelsin eve her ne borcu ise o
bu kadar üst perdeden konuşan adam karısının 300 tl borcunu ödememiş de ve haciz gelmiş desinler
ben sadece dediğinin mantıksızlığını ortaya dök demek istemiştim
Kalabalık büyük binadayım kşmse kimseye gelmiyor karsı komsuda çalısıyoray yok artık, bu hale ne ara geldin sen arkadaşım?
acil arkadaş edin en azından ev gezesine gidersin evden çıkma fikrine alışırsın. komşun yokmu? heme görüşmeye başla bence.
Yok canım kendisi ev araba almadan cocuk istemiyor zaten daha cok var cocugavalla bence görümcenden kvden çok büyük sorunların var
çözümü erteleme
asla çocuk yapma askere gidip gelmeden
Ama ben eltim gibi onlara saygısız davranmıyorum ya da abilerinni uzak tutmuyorumBu pamuk modundan cikip bekarliktaki haline donmek istiyorsun?
E o zaman gorumce hakli oluyor. Kopruyu gecene kadar sessiz kalmissin simdi de bekarligindaki gibi insanlarin senden cekinmesini istiyorsun
demekki seninde öyle olman gerekiyormuş onun haddine değil abisini yönlendrmek sizin hakkınızda o şekilde konuşmakAma ben eltim gibi onlara saygısız davranmıyorum ya da abilerinni uzak tutmuyorum
Sen de bir araya gelme sıklığını ona göre ayarla .. iki üç saatten fazla kalma ..Evet bende cok samimi olmayı sevmiyorum ama bir araya gelince pek muhabbetimiz olmuyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?