- 20 Kasım 2016
- 2.405
- 3.366
- 133
- Konu Sahibi Hesappasif
-
İşte hesap cok önceden vardı girmiyordum iki üç gündür takılıyorım alakasız dertler paylasıyor demesinler dedim:)Canım benim nasıl bayadır girmiyorsun buraya.Daha dün üç konun var.Başkası mı kullanıyor hesabını anlamadım.
Evliliğe çok yanlış yerden bakıyorsunuz eşinle.İple olsaydı bu işler nikahtan sonra evlilik cüzdanı yerine halat verirlerdi elimize.Güç savaşından vazgeçmelisiniz acilen.
Abla bu ip de çok korkunç ama yok muydu şöyle dikiş nakış için olanı
İp yazınca bunu gösterdi google teyze
Bana biraz mesafeli bir sey paylasırım güzel yorum atar iyi hoş ama biraz soğukBir mesajdan bunu anlayamazsın. Zaten say sev demiş kötü birşey dememiş ..ona sorsan "ipleri karının eline verme" diyerek ailesini korumuş ,dagilmanin önüne geçmek istemiştir ..bazı erkek aileleri böyledir ..
Sana yaklaşımı nasıl ? Aranızda problem yoksa eski bir mesaja takılma derim ..
Ne kadar uzak o kadar iyi ..mesafenin gözünü seveyim :)Bana
Bana biraz mesafeli bir sey paylasırım güzel yorum atar iyi hoş ama biraz soğuk
Canım benim nasıl bayadır girmiyorsun buraya.Daha dün üç konun var.Başkası mı kullanıyor hesabını anlamadım.
Evliliğe çok yanlış yerden bakıyorsunuz eşinle.İple olsaydı bu işler nikahtan sonra evlilik cüzdanı yerine halat verirlerdi elimize.Güç savaşından vazgeçmelisiniz acilen.
Evet bende cok samimi olmayı sevmiyorum ama bir araya gelince pek muhabbetimiz olmuyoNe kadar uzak o kadar iyi ..mesafenin gözünü seveyim :)
Aynen askere seneye gidecek bu olaylar aralıklarla olan seyler üst süte uazmamın sebebi buben de önce şaşırdım
bu hanım kızımız kocası askere gidecek olan değil miydi
bizleri böyle laf olsun diye yazıyor, her okuduğunu unutuyor sanıyorlar
ben de önce şaşırdım
bu hanım kızımız kocası askere gidecek olan değil miydi
bizleri böyle laf olsun diye yazıyor, her okuduğunu unutuyor sanıyorlar
Bayadır girmiyomusunBayadır girmiyorum buraya o yüzden bu zamana kadar yaşadıgım sıkıntıları geçte olsa yazıyorum. Ben nişanlılık döneminde anlayıslı davranıp uygun olan şeylere kaçtım hep masraf ettirmemek icin . kaynanamın bir oglu uzakta oturuyor o oğlu karısının ailesinin her dediğini yapıyor karısının bir dediğini iki etmiyor kaynanamlara da senede bir kez geliyor bu durum görümcemin gözüne batıyor tabi ve kaynanam benim eşimi de kaybetmekten korkuyor benimde ailem uzakta cünkü eşimi alıp oraya giderim diye korkuyor o yüzden nişanlıyken hep ayrılması yönünde konusmus sende abin gibi olcan abinden beter olcan falan diyormus neyse ben eşimin eski mesajlarına baktım görümcem demiş ki benim için umarım köprüyü geçene kadar değildir bu iyi halleri.karına sevgi saygını kaybetme her ihtiyacını karsıla annemden de uzak oturun ama başka şehire gitmeyin fakat asla ipleri onun eline verme demiş ihtiyaçlarını karsıla ama ipler senin elinde olsun yani cok yüz verme eltisi gibi olmasın demek istiyor bu görümce iyi mi demiş kötü mü anlamadım kendi kocası cok anlayıssız kaba saba bir şey gezmeye bile götürnüyor adam bunu benimde mi öyle olmamı istiyor anlamadım eşim beni gezmeye vs cıkarır ama gerçektende ipler onun elindedir peki bu ipleri nasıl kendi elime alırım ben bu sessiz sakin pamuk şeker yeni gelin modumdan cikmak istiyorum bekarken oldugu gibi herkesin çekindiği istediği gibi davranan rahat kız olmak istiyorum ama nasıl
Aynen askere seneye gidecek bu olaylar aralıklarla olan seyler üst süte uazmamın sebebi bu
Bana şimdiden dedi cünkü askere gittiğimde annemde kalcaksın beni de telaş sardı borç için trip atıyorum bunun için trip atıyorum ama adam bi şey olmamış gibi davranıyor geliyor gülüyor laf atıyor bana.birde ablası böyle demiş acaba ailesi mi onu dolduruyor diye düşünmeye başladımseneye derken
ben önümüzdeki ay gidecek sanmıştım
bak arkadaşım bak kardeşim diyeyim hatta
hiçbir şeyi vakti gelmeden konuşma ortaya koyma
evliliğin birinci kuralı dırdır etmemektir
eee seneye gidilecek askerliğin konusu neden şimdi açılıyor mesela
anı yaşayın biraz
kardeşine ipleri onun eline verme kendini yönettirme ama bak bu ona kötü davran anlamında değil ihtiyacını karşıla ama seni yönetmesin demiş
doğru bir üslup mu tartışılır ama içeriği doğru mu doğru
insan kardeşine de bunu diyemeyecekse kime desin
evlilik eşitlik konusu var az önce kapandı aç oku
onlarca farklı insan onlarca farklı görüş var
sonuçta evlilik bir paylaşım karşılıklı kimin sözü geçer diye bastırırsanız tadı kaçar
evlilik bir terazidir evet iki taraf aynı olamaz zira farklı insanlar ama terazinin kefeleri üç aşağı beş yukarı yakın olmazsa o evlilik yürümez
teraziyi dengede tutmayı becermek de bir sanattır işte o da yürüyen mutlu evliliğin formülü
Bayadır girmiyorum buraya o yüzden bu zamana kadar yaşadıgım sıkıntıları geçte olsa yazıyorum. Ben nişanlılık döneminde anlayıslı davranıp uygun olan şeylere kaçtım hep masraf ettirmemek icin . kaynanamın bir oglu uzakta oturuyor o oğlu karısının ailesinin her dediğini yapıyor karısının bir dediğini iki etmiyor kaynanamlara da senede bir kez geliyor bu durum görümcemin gözüne batıyor tabi ve kaynanam benim eşimi de kaybetmekten korkuyor benimde ailem uzakta cünkü eşimi alıp oraya giderim diye korkuyor o yüzden nişanlıyken hep ayrılması yönünde konusmus sende abin gibi olcan abinden beter olcan falan diyormus neyse ben eşimin eski mesajlarına baktım görümcem demiş ki benim için umarım köprüyü geçene kadar değildir bu iyi halleri.karına sevgi saygını kaybetme her ihtiyacını karsıla annemden de uzak oturun ama başka şehire gitmeyin fakat asla ipleri onun eline verme demiş ihtiyaçlarını karsıla ama ipler senin elinde olsun yani cok yüz verme eltisi gibi olmasın demek istiyor bu görümce iyi mi demiş kötü mü anlamadım kendi kocası cok anlayıssız kaba saba bir şey gezmeye bile götürnüyor adam bunu benimde mi öyle olmamı istiyor anlamadım eşim beni gezmeye vs cıkarır ama gerçektende ipler onun elindedir peki bu ipleri nasıl kendi elime alırım ben bu sessiz sakin pamuk şeker yeni gelin modumdan cikmak istiyorum bekarken oldugu gibi herkesin çekindiği istediği gibi davranan rahat kız olmak istiyorum ama nasıl
Eltim keyfine bakıyor kocasının parasını yemeye içmeye gezmeye harcıyor bunlarda çekemiyor bence ve eltimde kıskanctır ama bunlarda onun keyf çatmasına abilerini uzak tutmasına deli oluyor gibiPamuk şeker dediğin kendini sevdirme çabası.
Boşver kimseye kendini sevdirmeye çalışma.
Görümceni de iyi gözlemle ona göre davran.
Yalnız abisi uzağa gitti diye sizin başınız yanabilir haberiniz olsun
Bana şimdiden dedi cünkü askere gittiğimde annemde kalcaksın beni de telaş sardı borç için trip atıyorum bunun için trip atıyorum ama adam bi şey olmamış gibi davranıyor geliyor gülüyor laf atıyor bana.birde ablası böyle demiş acaba ailesi mi onu dolduruyor diye düşünmeye başladım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?