• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İpleri karının eline verme diyen görümce

umarım köprüyü geçene kadar değildir bu iyi halleri.karına sevgi saygını kaybetme her ihtiyacını karsıla annemden de uzak oturun ama başka şehire gitmeyin fakat asla ipleri onun eline verme demiş ihtiyaçlarını karsıla ama ipler senin elinde olsun yani cok yüz verme eltisi gibi olmasın

Esasında görümce hakkınızda yanılmamış.
Kendiniz gibi davranmıyorsunuz. Yeni gelin modu diye bir davranış şekli oluşturmuşsunuz, görümce de bunu fark etmiş.
Bu durum kopruyu geçene kadar mı yoksa genel haliniz mi diye dusuncesini kardeşi ile paylaşmış.

Sevgi saygı olsun demiş bunlar güzel şeyler

Tek rahatsız edici ipleri eline verme ifadesi.

Ama bu bile beni sizin iki kardeş arasındaki konuşmaları okumanızdan daha çok rahatsız etmedi.
İşinize baksanız daha mutlu olacaksınız.

Kız bırak ipi falan ona bakarsan bende adamın ipini fazla sıkmışım herhal adam üzerime ev aldı :D ip falan şaka konuya gelince evligimin başlarında herkesin söylediğini ettiğini çok takardim bende çok mesafeli biriyim hala da korurum mesafeyi ama şimdi kimseyi kendi ailemde dahil evliligime karıştırmıyorum o kocamla benim aramda o senin elinde insanların sana olan davranışı önemli ama benim kaynanam dicek bana 500 onun ayakkabisina yetmez diye valla da yetmez derim sağolsun o işlere kocam bakar alır bana geçen 3 çift ayakkabı almış :D Çok şükür Allah başımdan eksik etmesin :dua:

Amaan benim gorumcem de ona benzer mesajalr atmisti. Umursayacak bisey yok. Klasik gorumce iste. Korkuyorlar diye dusunuyorum. Hic tepki gosterip itici olmak istemedim. Suan gayette mutluyuz. Esim el ustunde tutuyor. Genelde de benim dedigim oluyor. Takilmayin boyle lafa soze. Kendiniz olun.

Ne ipi yahu? At mısınız pardon da? Deh deyince gidecek duuurşşşhhh dyince duracaksınız.
Hiç anlamadım yeni gelin pamuk şeker modu nasıl oluyor? Baştan itibaren kendiniz gibi olsaydınız sizde.
Sinsürella moralim bozuktu yorum güldürdü beni:KK70:deh çüş:KK70:

Bayadır girmiyorum buraya o yüzden bu zamana kadar yaşadıgım sıkıntıları geçte olsa yazıyorum. Ben nişanlılık döneminde anlayıslı davranıp uygun olan şeylere kaçtım hep masraf ettirmemek icin . kaynanamın bir oglu uzakta oturuyor o oğlu karısının ailesinin her dediğini yapıyor karısının bir dediğini iki etmiyor kaynanamlara da senede bir kez geliyor bu durum görümcemin gözüne batıyor tabi ve kaynanam benim eşimi de kaybetmekten korkuyor benimde ailem uzakta cünkü eşimi alıp oraya giderim diye korkuyor o yüzden nişanlıyken hep ayrılması yönünde konusmus sende abin gibi olcan abinden beter olcan falan diyormus neyse ben eşimin eski mesajlarına baktım görümcem demiş ki benim için umarım köprüyü geçene kadar değildir bu iyi halleri.karına sevgi saygını kaybetme her ihtiyacını karsıla annemden de uzak oturun ama başka şehire gitmeyin fakat asla ipleri onun eline verme demiş ihtiyaçlarını karsıla ama ipler senin elinde olsun yani cok yüz verme eltisi gibi olmasın demek istiyor bu görümce iyi mi demiş kötü mü anlamadım kendi kocası cok anlayıssız kaba saba bir şey gezmeye bile götürnüyor adam bunu benimde mi öyle olmamı istiyor anlamadım eşim beni gezmeye vs cıkarır ama gerçektende ipler onun elindedir peki bu ipleri nasıl kendi elime alırım ben bu sessiz sakin pamuk şeker yeni gelin modumdan cikmak istiyorum bekarken oldugu gibi herkesin çekindiği istediği gibi davranan rahat kız olmak istiyorum ama nasıl

Bence siz sert micazlı değilsiniz öyle olsa şartlar ne olursa olsun tavrınız değişmezdi. Görumcenize gelince kötü niyetli olduğunu düşünmedim sadece abisini koruma içgüdüsü ve daha önceki yengesinin tavırlarından dolayı benzer şeylerin yaşanmasını istememiş. Eşinizin görumcenizi lafına bakıp size baskı çıktığını sanmam. Eğer dinliyorsa daha karakteri oturmamıştır eşinizin. İpleri elinize almak istiyorsanız tavrınızı koyun keskin çizgileriniz olsun. Mesafeli olun karşımdakileri kırmayayım diye kendinizin ne duruma dusurduğunuzun farkına varın..

Bizim eltide bütün ipler onun elindeydi sonra adamı beğenmedi boşadı adamı elinde oynatıyordu , önce kendi ailesi,annesi gelirdi
bu kızlarında anne sevgisi ve herşeye ben hakim olayım duygusu boşanmayı hızlandırıyor

gezmeye bile götürnüyor adam bunu benimde mi öyle olmamı istiyor anlamadım eşim beni gezmeye vs cıkarır ama gerçektende ipler onun elindedir
Gezmeye gidiyorsunuz beraber plan yapıyorsunuz eşinizle zaman geçirmeyi seviyorsunuz eşinizde sizinle ama görümceniz ve eşi çıkmıyorlar öylemi
İpler gezmeye çıkarma eş kişisi köle yada evcilhayvan başka birşey değilsiniz hatırlatayım dedim

Bu görümceler kendi evinde asagilandiklari için disarida aslan kesiliyorlar benimkide benzeri....:KK11:

Bayadır girmiyorum buraya o yüzden bu zamana kadar yaşadıgım sıkıntıları geçte olsa yazıyorum. Ben nişanlılık döneminde anlayıslı davranıp uygun olan şeylere kaçtım hep masraf ettirmemek icin . kaynanamın bir oglu uzakta oturuyor o oğlu karısının ailesinin her dediğini yapıyor karısının bir dediğini iki etmiyor kaynanamlara da senede bir kez geliyor bu durum görümcemin gözüne batıyor tabi ve kaynanam benim eşimi de kaybetmekten korkuyor benimde ailem uzakta cünkü eşimi alıp oraya giderim diye korkuyor o yüzden nişanlıyken hep ayrılması yönünde konusmus sende abin gibi olcan abinden beter olcan falan diyormus neyse ben eşimin eski mesajlarına baktım görümcem demiş ki benim için umarım köprüyü geçene kadar değildir bu iyi halleri.karına sevgi saygını kaybetme her ihtiyacını karsıla annemden de uzak oturun ama başka şehire gitmeyin fakat asla ipleri onun eline verme demiş ihtiyaçlarını karsıla ama ipler senin elinde olsun yani cok yüz verme eltisi gibi olmasın demek istiyor bu görümce iyi mi demiş kötü mü anlamadım kendi kocası cok anlayıssız kaba saba bir şey gezmeye bile götürnüyor adam bunu benimde mi öyle olmamı istiyor anlamadım eşim beni gezmeye vs cıkarır ama gerçektende ipler onun elindedir peki bu ipleri nasıl kendi elime alırım ben bu sessiz sakin pamuk şeker yeni gelin modumdan cikmak istiyorum bekarken oldugu gibi herkesin çekindiği istediği gibi davranan rahat kız olmak istiyorum ama nasıl
Haa o tavırlara girerseniz bekar halinize de geri dönersiniz:KK53:

Back