- 20 Kasım 2016
- 2.405
- 3.366
- 133
- Konu Sahibi Hesappasif
-
Hayor o eltimden cektiği için öyle dedi ben insanları yöneten biri olsaydım böyle bir durumun içinde olmazdımbazı ınsanlar, ınsan sarrafıdır vakıt gecrmeye gerek duymazlar ılk gruste verırler notunu demekkı grumcende oylemıs :) ayrıca belkı esın durmadan senı anlatıyordu hal hareketlerını oradan degerlendırmıstır bılemeyız
Hayor o eltimden cektiği için öyle dedi ben insanları yöneten biri olsaydım böyle bir durumun içinde olmazdım
Afedersiniz ama algılayamıyormusun ailemin evinde kalmamam kimse bir sey diyemez diyorum ama o konu orda kapanıyor namussuz lafına nasıl güleyim ben mantıklı yorumlarla gelinhee
namussuzum deyip gülüyor musun?
ne diyelim.
tencere kapaksınız.
Çünkü artık kendimi ezdiriyorum gibi hissetmeye başladım herkes benden fazla yüz buluyor eşim bile dediama kendın demıssın ıplerı elıme nasıl alırım , pamuk sekerı yenı gelın modundan cıkmam lazım dıye?
Bana
bana bir şey demiyorlar zaten eşime diyorlar ama mesela ben her seyin uygununu alırım buna ragmen cok masraflıymısım gibi kv o gün diyor ki 500 tl melekenin ayakkabısına yetmez ulan ben hayatımda 50 tlden yukarı ayakkabıya para vermemişim bile daha öncede pahalı gelin alırsak böyle olur demişti ama bunları sert değil o kadar yumusak yüzle ve gülerek söylüyor ki sende gülüp geçmek durumunda kalıyorsun sadece gülüyorum
İşte bunu yapamıyorum karsımdaki kırılır üzülür diye birde yaşca büyük ve gğlerek söylediği icin bende gülüyorum ama dertde edinmiyor değilimDaha ne diyecek? Şakayla karışık laf sokuyor. Ona neymiş senin ayakkabından o mu veriyormuş parasını?
Ya net bir şekilde 'biz harcamalarımızı kontrol edebilecek yaştayız' de ya da şakayla karışık gülerek sok lafını..
Kendin olmaktan bir an bile vazgeçme ..sonra böyle onun ipi senin ipin birbirine karışır ..başkaları tutar o ipleri ..ayrıca ip ne ya :) ip dedin diye ipten girdim :) ne çok ip yazdım , ip ip ip
Sen ,kocan ...gerisi kapının dışında ..içeriye hakim ol yeter ..
Ne ipi yahu? At mısınız pardon da? Deh deyince gidecek duuurşşşhhh dyince duracaksınız.
Hiç anlamadım yeni gelin pamuk şeker modu nasıl oluyor? Baştan itibaren kendiniz gibi olsaydınız sizde.
çok hoşsunuz gerçektenKendin olmaktan bir an bile vazgeçme ..sonra böyle onun ipi senin ipin birbirine karışır ..başkaları tutar o ipleri ..ayrıca ip ne ya :) ip dedin diye ipten girdim :) ne çok ip yazdım , ip ip ip
Sen ,kocan ...gerisi kapının dışında ..içeriye hakim ol yeter ..
evinize ve evliliğinize görümcenize karışma hakkı verdiği için kocanız kötü bir koca olabilir dikkat edin derimBu görümcem iyi mi kötü mü onu anlamadım
Benim ihityacım karsılar ama 300 tllik borcumu ödemek istemiyor istediğin her seyi alayım diyor ama baba evinde yaptıgın borcu ödemem diyor ve sinirlenince bağırıyor otorite % 60 onda ama sevgisini falan da belli eder sever fakat saygı pek yok
Bayadır girmiyorum buraya o yüzden bu zamana kadar yaşadıgım sıkıntıları geçte olsa yazıyorum. Ben nişanlılık döneminde anlayıslı davranıp uygun olan şeylere kaçtım hep masraf ettirmemek icin . kaynanamın bir oglu uzakta oturuyor o oğlu karısının ailesinin her dediğini yapıyor karısının bir dediğini iki etmiyor kaynanamlara da senede bir kez geliyor bu durum görümcemin gözüne batıyor tabi ve kaynanam benim eşimi de kaybetmekten korkuyor benimde ailem uzakta cünkü eşimi alıp oraya giderim diye korkuyor o yüzden nişanlıyken hep ayrılması yönünde konusmus sende abin gibi olcan abinden beter olcan falan diyormus neyse ben eşimin eski mesajlarına baktım görümcem demiş ki benim için umarım köprüyü geçene kadar değildir bu iyi halleri.karına sevgi saygını kaybetme her ihtiyacını karsıla annemden de uzak oturun ama başka şehire gitmeyin fakat asla ipleri onun eline verme demiş ihtiyaçlarını karsıla ama ipler senin elinde olsun yani cok yüz verme eltisi gibi olmasın demek istiyor bu görümce iyi mi demiş kötü mü anlamadım kendi kocası cok anlayıssız kaba saba bir şey gezmeye bile götürnüyor adam bunu benimde mi öyle olmamı istiyor anlamadım eşim beni gezmeye vs cıkarır ama gerçektende ipler onun elindedir peki bu ipleri nasıl kendi elime alırım ben bu sessiz sakin pamuk şeker yeni gelin modumdan cikmak istiyorum bekarken oldugu gibi herkesin çekindiği istediği gibi davranan rahat kız olmak istiyorum ama nasıl
ayyy benim eşim doğununda doğusundan birisi ama önceki konularımı okursan ne kadar naif bir insan olduğunu görürsündoguda büyük bir yer fakat insanlar cok yabani dısarı cıktıgında cins cins bakıyorlar eşim burası sapık dolu diyor
eşimde Doğulu o buranınnsanın için sapık diyor ki büyük bir ilçedeyiz ve gercekten dışarı çıktıgında yanında eşin olmasına ragmen mal mal bakıyorlar yani tüm Doğu için demedi burası için diyor[/QUOTE]ayyy benim eşim doğununda doğusundan birisi ama önceki konularımı okursan ne kadar naif bir insan olduğunu görürsün
şu genellemeleri bıraksak ne iyi olur demi
o sapık dolu diyen eşine söyle önce adam olup eşinin 300 liralık borcunu ödesin
sonra gidip ona buna sapık yaftasını yapıştırsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?