İpleri karının eline verme diyen görümce

Hayor o eltimden cektiği için öyle dedi ben insanları yöneten biri olsaydım böyle bir durumun içinde olmazdım

Hayor o eltimden cektiği için öyle dedi ben insanları yöneten biri olsaydım böyle bir durumun içinde olmazdım

ama kendın demıssın ıplerı elıme nasıl alırım , pamuk sekerı yenı gelın modundan cıkmam lazım dıye?

hee
namussuzum deyip gülüyor musun?

ne diyelim.

tencere kapaksınız.
Afedersiniz ama algılayamıyormusun ailemin evinde kalmamam kimse bir sey diyemez diyorum ama o konu orda kapanıyor namussuz lafına nasıl güleyim ben mantıklı yorumlarla gelin

Daha ne diyecek? Şakayla karışık laf sokuyor. Ona neymiş senin ayakkabından o mu veriyormuş parasını?
Ya net bir şekilde 'biz harcamalarımızı kontrol edebilecek yaştayız' de ya da şakayla karışık gülerek sok lafını..

Bence de kötü bir şey dememiş. İpler kimsenin elinde olmamalı evlilik bu at yarışı değil. Ayrıca beni gezmeye çıkarır ne çirkin bi tabir. Kendi kendinize gezemez misiniz gezmeye çıkmak için eşinizin elinizden tutması mı gerekiyo illa? Birlikte çıkar gezeriz deseniz daha güzel bi tabir bence

İşte bunu yapamıyorum karsımdaki kırılır üzülür diye birde yaşca büyük ve gğlerek söylediği icin bende gülüyorum ama dertde edinmiyor değilim

yeni gelin modunu boşverip eşine odaklan sen. önemli olan eşin ile bir aile kurduğunuzun idrakına varmış olmanız

Saygı yoksa, sevgi nasıl var oluyor anlamış değilim ?

Ne ipi yahu? At mısınız pardon da? Deh deyince gidecek duuurşşşhhh dyince duracaksınız.
Hiç anlamadım yeni gelin pamuk şeker modu nasıl oluyor? Baştan itibaren kendiniz gibi olsaydınız sizde.

ayyy çay içerken çayı püskürttüm

çok hoşsunuz gerçekten

bir önceki yorumumda kötü koca olabilir demiştim ama senin kocan gerçekten kötüymüş

Yok ne gereği var ki ?
Hayır mutsuz musunuz istediğiniz mi yapılmıyor eşiniz aksi mi nedir yani.
Dış etkenlerden soyutlayın kendinizi SİZ olun onlar şuan sadece TEFERRUAT.
Mutluysam şayet eşimlede paylaşım içindeysem ne gerek var o ipe bu ipe ne olacak yani sonunda .
Yani ip diye tabir ettiğiniz şey sizde olsa mesela ne yapardınız merak ettim.
RAHAT OLUN SİZİN KENDİNİZ OLMANIZ YETERLİ.....

doguda büyük bir yer fakat insanlar cok yabani dısarı cıktıgında cins cins bakıyorlar eşim burası sapık dolu diyor
ayyy benim eşim doğununda doğusundan birisi ama önceki konularımı okursan ne kadar naif bir insan olduğunu görürsün
şu genellemeleri bıraksak ne iyi olur demi
o sapık dolu diyen eşine söyle önce adam olup eşinin 300 liralık borcunu ödesin
sonra gidip ona buna sapık yaftasını yapıştırsın

ayyy benim eşim doğununda doğusundan birisi ama önceki konularımı okursan ne kadar naif bir insan olduğunu görürsün
şu genellemeleri bıraksak ne iyi olur demi
o sapık dolu diyen eşine söyle önce adam olup eşinin 300 liralık borcunu ödesin
sonra gidip ona buna sapık yaftasını yapıştırsın
[/QUOTE] eşimde Doğulu o buranınnsanın için sapık diyor ki büyük bir ilçedeyiz ve gercekten dışarı çıktıgında yanında eşin olmasına ragmen mal mal bakıyorlar yani tüm Doğu için demedi burası için diyor

eşimde Doğulu o buranınnsanın için sapık diyor ki büyük bir ilçedeyiz ve gercekten dışarı çıktıgında yanında eşin olmasına ragmen mal mal bakıyorlar yani tüm Doğu için demedi burası için diyor[/QUOTE]
akdeniz, ege, karadeniz, marmara vs bölgelerde kadına bakılmadığını zannediyor demek ki kocanız
gerçi eşinin borcunu baba evindeyken yaptın ödemem diyen geri kafalı düşünceden belli nasıl biri olduğu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…