• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İpleri karının eline verme diyen görümce

Canım benim nasıl bayadır girmiyorsun buraya.Daha dün üç konun var.Başkası mı kullanıyor hesabını anlamadım.
Evliliğe çok yanlış yerden bakıyorsunuz eşinle.İple olsaydı bu işler nikahtan sonra evlilik cüzdanı yerine halat verirlerdi elimize.Güç savaşından vazgeçmelisiniz acilen.
İşte hesap cok önceden vardı girmiyordum iki üç gündür takılıyorım alakasız dertler paylasıyor demesinler dedim:)

Bana
Bir mesajdan bunu anlayamazsın. Zaten say sev demiş kötü birşey dememiş ..ona sorsan "ipleri karının eline verme" diyerek ailesini korumuş ,dagilmanin önüne geçmek istemiştir ..bazı erkek aileleri böyledir ..

Sana yaklaşımı nasıl ? Aranızda problem yoksa eski bir mesaja takılma derim ..
Bana biraz mesafeli bir sey paylasırım güzel yorum atar iyi hoş ama biraz soğuk

Canım benim nasıl bayadır girmiyorsun buraya.Daha dün üç konun var.Başkası mı kullanıyor hesabını anlamadım.
Evliliğe çok yanlış yerden bakıyorsunuz eşinle.İple olsaydı bu işler nikahtan sonra evlilik cüzdanı yerine halat verirlerdi elimize.Güç savaşından vazgeçmelisiniz acilen.

ben de önce şaşırdım

bu hanım kızımız kocası askere gidecek olan değil miydi

bizleri böyle laf olsun diye yazıyor, her okuduğunu unutuyor sanıyorlar

ben de önce şaşırdım

bu hanım kızımız kocası askere gidecek olan değil miydi

bizleri böyle laf olsun diye yazıyor, her okuduğunu unutuyor sanıyorlar
Aynen askere seneye gidecek bu olaylar aralıklarla olan seyler üst süte uazmamın sebebi bu

Mutluysan , huzurluydan ip mip diyerek huzurunu bozma.
Öyle bakma evliliğe yani.
Ipler kimin elinde diye bakarsan bozarsin evliliğini.
Ikinizinde farklı görevleri var ve bunları yerine getirecek iki tarafta saygı anlayış çerçevesi içinde, hepsi bu.

Ne diyim valla herkes kendi işine baksa dünya cok güzel bir yer olacak ama insanın insana ettiğini hangi canlı kendi türüne eder bilmiyorum

Bayadır girmiyorum buraya o yüzden bu zamana kadar yaşadıgım sıkıntıları geçte olsa yazıyorum. Ben nişanlılık döneminde anlayıslı davranıp uygun olan şeylere kaçtım hep masraf ettirmemek icin . kaynanamın bir oglu uzakta oturuyor o oğlu karısının ailesinin her dediğini yapıyor karısının bir dediğini iki etmiyor kaynanamlara da senede bir kez geliyor bu durum görümcemin gözüne batıyor tabi ve kaynanam benim eşimi de kaybetmekten korkuyor benimde ailem uzakta cünkü eşimi alıp oraya giderim diye korkuyor o yüzden nişanlıyken hep ayrılması yönünde konusmus sende abin gibi olcan abinden beter olcan falan diyormus neyse ben eşimin eski mesajlarına baktım görümcem demiş ki benim için umarım köprüyü geçene kadar değildir bu iyi halleri.karına sevgi saygını kaybetme her ihtiyacını karsıla annemden de uzak oturun ama başka şehire gitmeyin fakat asla ipleri onun eline verme demiş ihtiyaçlarını karsıla ama ipler senin elinde olsun yani cok yüz verme eltisi gibi olmasın demek istiyor bu görümce iyi mi demiş kötü mü anlamadım kendi kocası cok anlayıssız kaba saba bir şey gezmeye bile götürnüyor adam bunu benimde mi öyle olmamı istiyor anlamadım eşim beni gezmeye vs cıkarır ama gerçektende ipler onun elindedir peki bu ipleri nasıl kendi elime alırım ben bu sessiz sakin pamuk şeker yeni gelin modumdan cikmak istiyorum bekarken oldugu gibi herkesin çekindiği istediği gibi davranan rahat kız olmak istiyorum ama nasıl
Bayadır girmiyomusun :KK57:
Daha dün iki konun vardı :D

Aynen askere seneye gidecek bu olaylar aralıklarla olan seyler üst süte uazmamın sebebi bu

seneye derken

ben önümüzdeki ay gidecek sanmıştım

bak arkadaşım bak kardeşim diyeyim hatta

hiçbir şeyi vakti gelmeden konuşma ortaya koyma

evliliğin birinci kuralı dırdır etmemektir

eee seneye gidilecek askerliğin konusu neden şimdi açılıyor mesela

anı yaşayın biraz

kardeşine ipleri onun eline verme kendini yönettirme ama bak bu ona kötü davran anlamında değil ihtiyacını karşıla ama seni yönetmesin demiş

doğru bir üslup mu tartışılır ama içeriği doğru mu doğru

insan kardeşine de bunu diyemeyecekse kime desin

evlilik eşitlik konusu var az önce kapandı aç oku

onlarca farklı insan onlarca farklı görüş var

sonuçta evlilik bir paylaşım karşılıklı kimin sözü geçer diye bastırırsanız tadı kaçar

evlilik bir terazidir evet iki taraf aynı olamaz zira farklı insanlar ama terazinin kefeleri üç aşağı beş yukarı yakın olmazsa o evlilik yürümez

teraziyi dengede tutmayı becermek de bir sanattır işte o da yürüyen mutlu evliliğin formülü

Pamuk şeker dediğin kendini sevdirme çabası.
Boşver kimseye kendini sevdirmeye çalışma.
Görümceni de iyi gözlemle ona göre davran.
Yalnız abisi uzağa gitti diye sizin başınız yanabilir haberiniz olsun :işsiz:

seneye derken

ben önümüzdeki ay gidecek sanmıştım

bak arkadaşım bak kardeşim diyeyim hatta

hiçbir şeyi vakti gelmeden konuşma ortaya koyma

evliliğin birinci kuralı dırdır etmemektir

eee seneye gidilecek askerliğin konusu neden şimdi açılıyor mesela

anı yaşayın biraz

kardeşine ipleri onun eline verme kendini yönettirme ama bak bu ona kötü davran anlamında değil ihtiyacını karşıla ama seni yönetmesin demiş

doğru bir üslup mu tartışılır ama içeriği doğru mu doğru

insan kardeşine de bunu diyemeyecekse kime desin

evlilik eşitlik konusu var az önce kapandı aç oku

onlarca farklı insan onlarca farklı görüş var

sonuçta evlilik bir paylaşım karşılıklı kimin sözü geçer diye bastırırsanız tadı kaçar

evlilik bir terazidir evet iki taraf aynı olamaz zira farklı insanlar ama terazinin kefeleri üç aşağı beş yukarı yakın olmazsa o evlilik yürümez

teraziyi dengede tutmayı becermek de bir sanattır işte o da yürüyen mutlu evliliğin formülü
Bana şimdiden dedi cünkü askere gittiğimde annemde kalcaksın beni de telaş sardı borç için trip atıyorum bunun için trip atıyorum ama adam bi şey olmamış gibi davranıyor geliyor gülüyor laf atıyor bana.birde ablası böyle demiş acaba ailesi mi onu dolduruyor diye düşünmeye başladım

Bayadır girmiyorum buraya o yüzden bu zamana kadar yaşadıgım sıkıntıları geçte olsa yazıyorum. Ben nişanlılık döneminde anlayıslı davranıp uygun olan şeylere kaçtım hep masraf ettirmemek icin . kaynanamın bir oglu uzakta oturuyor o oğlu karısının ailesinin her dediğini yapıyor karısının bir dediğini iki etmiyor kaynanamlara da senede bir kez geliyor bu durum görümcemin gözüne batıyor tabi ve kaynanam benim eşimi de kaybetmekten korkuyor benimde ailem uzakta cünkü eşimi alıp oraya giderim diye korkuyor o yüzden nişanlıyken hep ayrılması yönünde konusmus sende abin gibi olcan abinden beter olcan falan diyormus neyse ben eşimin eski mesajlarına baktım görümcem demiş ki benim için umarım köprüyü geçene kadar değildir bu iyi halleri.karına sevgi saygını kaybetme her ihtiyacını karsıla annemden de uzak oturun ama başka şehire gitmeyin fakat asla ipleri onun eline verme demiş ihtiyaçlarını karsıla ama ipler senin elinde olsun yani cok yüz verme eltisi gibi olmasın demek istiyor bu görümce iyi mi demiş kötü mü anlamadım kendi kocası cok anlayıssız kaba saba bir şey gezmeye bile götürnüyor adam bunu benimde mi öyle olmamı istiyor anlamadım eşim beni gezmeye vs cıkarır ama gerçektende ipler onun elindedir peki bu ipleri nasıl kendi elime alırım ben bu sessiz sakin pamuk şeker yeni gelin modumdan cikmak istiyorum bekarken oldugu gibi herkesin çekindiği istediği gibi davranan rahat kız olmak istiyorum ama nasıl

Olduğun gibi davranabilirsin ancak canım. Gördüğüm ne yazıkki yeterince `ipleri` eşinin eline vermişssin zaten, askerdeyken gezm tozma istiyor, annene gidemiyorsun, o isteyince dışarı çıkarıyor sizi.
yaşadığınız yer çokmu kırsal, niye siz tek çıkmıyorsun? evde niye tek kalamıyorsun?

Pamuk şeker dediğin kendini sevdirme çabası.
Boşver kimseye kendini sevdirmeye çalışma.
Görümceni de iyi gözlemle ona göre davran.
Yalnız abisi uzağa gitti diye sizin başınız yanabilir haberiniz olsun :işsiz:
Eltim keyfine bakıyor kocasının parasını yemeye içmeye gezmeye harcıyor bunlarda çekemiyor bence ve eltimde kıskanctır ama bunlarda onun keyf çatmasına abilerini uzak tutmasına deli oluyor gibi

Bana şimdiden dedi cünkü askere gittiğimde annemde kalcaksın beni de telaş sardı borç için trip atıyorum bunun için trip atıyorum ama adam bi şey olmamış gibi davranıyor geliyor gülüyor laf atıyor bana.birde ablası böyle demiş acaba ailesi mi onu dolduruyor diye düşünmeye başladım

iyi de o zaman tartışmaya girmeyeceksin

aaa deyip basacaksın kahkahayı

o gün bir gelsin bakarız ölümlü dünya sen askere gidene kadar kim öle kim kala yarına senedimiz mi var de geç kenara

vara yoğa da trip atılmaz

erkekler tribal enfeksiyon geçiren kadın sevmez

net olacaksın

derdin en ise açık olacaksın

madem 300 tl borcumu ödemiyor baban ödesin diyorsun o zaman nerede kalacağımı da sana değil babama sorarım deyip gününe olağan şekilde devam edeceksin

Back