İpleri karının eline verme diyen görümce

demekki seninde öyle olman gerekiyormuş onun haddine değil abisini yönlendrmek sizin hakkınızda o şekilde konuşmak
bu arada uzak olan mesafeli olan dişli olan saygısız olan değerli oluyor bilmezmisiniz hiç..
Cok haklısınıx arkasından konusuyorlar ama yine canım cicim kendi aralarında

doguda büyük bir yer fakat insanlar cok yabani dısarı cıktıgında cins cins bakıyorlar eşim burası sapık dolu diyor
eşinin de zihniyeti sapık.
sana ailene namussuz iması yapan o.

Nasıl yapabilirim bunu birde dışlanmaktan korkuyorum ondan cok iyi davranıyorum
dışlanmak huzursuz olmaktan daha iyidir demi ?
siz dışlanmayım kötü olmayım yakın olayım eltime yakınlaşırlar korkusula sanrm ilişkinizi yürütüyorsunuz..
ama bu eşinzle aranızda gerginliğe ve huzrsuzluga sebebiyet veriyor
o kadar yüz bulmuşlar ki sizn evliliğinizle ilgili söz hakları bile var bence su an cok yanlış yapıyorsunuz
mesafeli olmak zor değil.. sık görüşme konuşma telefonlaşma kısa cevaplar ver hiç birşeyini anlatma..

Biz ona ip demiyoruz.
Karşılıklı sevgi ve saygı.
Değer verme.
İlgi gösterme.
Hakkını gözetme.
Görümce, kayınvalide gibi dış kapının mandalını evliliğine karıştırmama.
Aile olabilme diyoruz..

Eşinin annesi ve kardeşi olabilirler ama bence bu insanların her dediğini dikkate almadan idare etmeye çalış eşini.

Eğer uzağa taşınmanız gerekirse buna siz karar verirsiniz ancak. Görümce değil.. Onlar bir şey söyleyince direk onlara ver cevabını. Eşin üzerinden hırs yapıp huzursuzluk çıkarma. Erkekleri en çok bu iter..

Pamuk gibi olmak zorunda değilsin zaten. İyide de kötüde de tavrın net olsun. Sana bir şey ima edilirse o an ne demek istediğini direk sor. Bu karşıdakini de açıklamak zorunda bırakır ve seninle her konuda yüz göz olamayacağınız mesajını verir.

Son olarak mesafe iyidir..

Telefonlaşmıyorum ama oraya gittigimde kaynanamda 4 gün falan kalıyorum ister istemez bi samimiyet yüz göz olma durumu oluyor

Bana
bana bir şey demiyorlar zaten eşime diyorlar ama mesela ben her seyin uygununu alırım buna ragmen cok masraflıymısım gibi kv o gün diyor ki 500 tl melekenin ayakkabısına yetmez ulan ben hayatımda 50 tlden yukarı ayakkabıya para vermemişim bile daha öncede pahalı gelin alırsak böyle olur demişti ama bunları sert değil o kadar yumusak yüzle ve gülerek söylüyor ki sende gülüp geçmek durumunda kalıyorsun sadece gülüyorum

Telefonlaşmıyorum ama oraya gittigimde kaynanamda 4 gün falan kalıyorum ister istemez bi samimiyet yüz göz olma durumu oluyor
4 gün kalmak zorundamısınız
eğer cevabınız evet ise aynı evde oldugunuz zamanda siz mesafeli olduktan sonra cok fazla samimi olunmaz.. herşey sizin elinizde.

bunları söylemelerinin sebebi sizsiniz ne yazkki cok yüz vermissiniz kendi kendineze etmişssinz k bkmayın

bence kotu bısey dememıs, sendekı ınsanları yonetme egılımını grmus rol yaptıgını anlayıp kardesını uyarmıs. Onu haksız cıkarmak ıstıyorsan kocana tasma takmaya calısma.

bu arada görümcelerüm bir şey demiyor ama kv böyle gülerek konusuyor

I
bence kotu bısey dememıs, sendekı ınsanları yonetme egılımını grmus rol yaptıgını anlayıp kardesını uyarmıs. Onu haksız cıkarmak ıstıyorsan kocana tasma takmaya calısma.
uzak sehirlerdeydik çeyiz sermede tanıstık nişanlıykende az konusurduk telefonda benim hakkımda fikir sahibi olabilecek bir durum yoktu yani ortada

bencediğer eltiden çektiği için öyle bir şey demiş eşinin de gelip sana yetiştirmesi hiç hoş değil. annemden uzak oturun demiş çok mantıklı konuşmuş yani öyle kötü niyetli de birine benzemiyor. kim kardeşinin, karısının her dediğini yapan ezilen biri olmasını görmek ister?

I
uzak sehirlerdeydik çeyiz sermede tanıstık nişanlıykende az konusurduk telefonda benim hakkımda fikir sahibi olabilecek bir durum yoktu yani ortada

bazı ınsanlar, ınsan sarrafıdır vakıt gecrmeye gerek duymazlar ılk gruste verırler notunu demekkı grumcende oylemıs :) ayrıca belkı esın durmadan senı anlatıyordu hal hareketlerını oradan degerlendırmıstır bılemeyız

Hayır ben mesajlarını okudum eşim söylemedi .kötü niyetli değil evet ama eşim bence onların doldurusuna geliyor ve bana diyor ki bir gün taşınmak zorunda olursak istanbula asla gitmem neden cünkü benim ailem orda yaşıyor bu ne demek ailesinin etkisinde kalıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…