• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lazer Epilasyon IPL (Intense Pulsed Light Source) Lazer Epilasyon Cihazı

bencede en iyisi laser. her seyi denemis biri olarak laser e baslarsaniz bitirene kadar gidin derim cunki bir ,iki kil bile uzadiginda inanilmaz cirkin bir goruntu olusturuyor.baslayinca bitirene kadar gidin derim yoksa odediginiz o kadar para ve, zamaniniz bosa gider.

arkadaşlar başka bir başlıkta da yazdım, lazer epilasyon uzmanı estetisyenim, sırf bilgi vermek amacıyla kaydoldum..bu konunun başlığı bile yanıltmacadır "IPL lazer epilasyon" diye bişey yoktur. ıpl her yerde okuyabileceğiniz gibi yoğunlaştırılmış ışık teknolojisidir. lütfen çok araştırıp para verin

arkadaslar herkes ıpl hakkında atıp tutmuş ama unutmayın ıpl çeşitleri var..ben bundan 6 yıl önce yüzüm için ıpl lazer yaptırdım..2 yıldan fazla gittim..16 seas falan sanırım...ama üşenmeden her ay düzenli gittim..sonuç ne oldu peki..yüzümdeki tüylerin yüzde 90 nı gitti..kalanlar için gitsem biterdi ama gitmedim..şehir değişikliğinden dolayı...ama yüzümde sadece tek tük görülmeyen incecik toplasan 8-10 tüy kaldı...yani muhteşem bir sonuç aldım...hemde yüzde...üstelik birde pko hastasıyım..düşünün yani....üstünden değil 6 ay tam 3 yıl geçti ama kesinlikle tüylerim geri çıkmadı...çıkacagını da düşünmüyorum...oyüzden önyargılı olmayın...cihaz ıpl olsa bile şans verin çünkü yüzde alex veya diodun da işe yaramadıgını gördük..ıpl neden olmasın...ama unutmayın her ıpl aynı değildir...

merhaba bayanlar bende bu pazar lazer epilasyona başlayacagım ıpl. inşallh iyi sonuçlar alabilirim.giden arkadaşları var şu an için memnunlar .ileride ne olur bilmiyorum.çıkarsada en azından eskisi:1: kadar çıkmaz diye düşünüyorum..

bu ay 10. seansıma gittim. koltukaltımda 3-4 tane incecik tüy çıkıyor. genital için üst kısımda hiç yok. bacaklarda da dizden yukarısında az çıkıyor. bıyık ve çenede hala aynı çıkıyor, değişim yok. kollarım bronzluktan dolayı yazın ara vermiştik bu yüzden hala var ama inceldi eskisi gibi değil.
bazıları ıpl çeşitleri farklı farklı demiş. bilmiyorum hangi çeşidi kullanıyorlar. yapan kızlara da sordum. internette ıpl lazer değildir, tekrar tüyler çıkacak diyorlar dedim. yalan onlar dedi. tüylerim çok azaldı ama bırakınca geri gelecek diye korkuyorum. hep yazılanlar böyle. 16 seans satın almıştım. seanslar bitene dek gitcem el mahkum. eylül ekim gibi seanslar bitmiş olacak. bakalım sonucu merakla bekliyorum. ağustosta da düğünüm var, evlendiğimde kurtulmuş olsam dünyalar benim olcak :26:

selam IPL kullananlar,

ben de bu yılın nisan ayında başlamıştım seanslara. fırsat usulu yıllık kullanım aldım. almadan önce fırsatı aradım ve cihazı sordum, alex dedi kız. 2. seansın sonunda sıramı beklerken aslında fırsat alanlara IPL yapıldığını öğrendim. meğerse girişteki kasadaki kız yanlış bilgi vermiş (!) bana... tabii çok sinirlendim ama iş işten geçmişti artık. ben de düzenli gitmeye başladım hiç yoktan denemeli dedim.

alt bacak ve koltukaltı için gidiyorum sadece, biraz yoğun ve koyu renklidir, beyaz tenliyim.

yara tahribat vs. yaratmadı, ayarını çok iyi yapıyorlar.

sonuca gelince, daha devam ediyorum 6 seans bitti,

1. bazı kıllar tek tük inatla orda, aynı hiç değişme yok nispeten inceldi
2. bazıları gri rengi tüye dönüştü
3. geneli komple gitti, pürüzsüz

%50 %50 memnunum açıkçası... tamam seanslar bitti diyelim, ya sonra kalanlar ne olacak tüy gibi?? jilet vursam oralara sonra hepsi komple ayaklanır da coşarsa???

IPL önerip önermediğimi bundan bi 6 ay sonra daha net bilgi veririm. ama diğer cihazlar dururken IPL sadece bir olur macera bence

ya nasıl kafam karıştı anlatamam
ıpl ile ilk seansıma başladım 2 gün önce tüm vücut 1000 lira kollar dahil
genital çok acıdı ve hiçbiyerde hala dökülme başlamadı
10 gün sonra jiletle al dedi bayan

fiyat cok uygun olduğu için devam edeyim diyorum ama a
cihazı alex.. olan bi yer mi bulmalıyım?

arkadaşlar bende 1,5yıl önce IPL ile tüm vücut epilasyon yaptırdım.
çok dikkatli ve profösyonel birinin uygulaması gerek.
ben talihsizlik yaşadım 9.seansımda özel bölgem yandı.
bildiğiniz yandı çok derindi yanık lazer olunca inannılmaz derine işlemiş
yaklaşık 1 ay yanık tedavisi uygulandı.böyle olunca son 1seansım kalmıştı zaten ona gitmedim
2ay sonra tüylerim baştan çıktı,yok ettiğine inanmıyorum zaten ağdadan daha çok acıyor
emla denen kremi uyguluyordum,o bile etki etmiyordu.
iyi araştırmadan yaptırmayın.

yaklaşık 1 ay yanık tedavisi uygulandı.böyle olunca son 1seansım kalmıştı zaten ona gitmedim
2ay sonra tüylerim baştan çıktı,yok ettiğine inanmıyorum zaten ağdadan daha çok acıyor

pekı o yanık gectı mı canım ?

slmlar haklısın bizde uzun zamandır bu konuyu konuşuyorduk bende paket almıştım 3 seansım kaldı yalnız 2 hafta önce bacaklarıma yapıldıktan sonra arka taraf yanık oldu geri gittim hemen 2 güne geçer dediler geçmedi aradım tekrar gel bakalım falan filan bepanthene sürdüm bi süre fazla fayda etti biraz ama kızarıklıklara izi var helen geçer mi benim gibi olan varmı baştan parayıda ödedik nolcak şimdi????:26:

internetteki lazer çeşitlerini herkes araştırsa hepsinde ıpl'nin 'lazer çeşidi olmadığının ve sadece geçici çözüm olduğunun' yazdığını görürler
o bilgileri yazan uzmanları ıpl uygulayanlar tabiki yalanlar....peki bu kadar kullanıpda aylar sonra hüsrana uğrayan insanların dedikleride mi yalan....?
bakın bundan 1 sayfa önce uzman birisi ne yazmış kopyalıyorum

''arkadaşlar başka bir başlıkta da yazdım, lazer epilasyon uzmanı estetisyenim, sırf bilgi vermek amacıyla kaydoldum..bu konunun başlığı bile yanıltmacadır "IPL lazer epilasyon" diye bişey yoktur. ıpl her yerde okuyabileceğiniz gibi yoğunlaştırılmış ışık teknolojisidir. lütfen çok araştırıp para verin''

açılımını gördünüz 'yoğunlaştırılmış ışık teknolojisi' demek...... madem bu ıpl o kadar etkili bişeyse neden 12-16-18 ay gibi çok uzun seanslarda kullanılıyor? ve öte yandan alexandrite diod gibi lazer cihazları ise 5-6 seansta ciddi olumlu sonuçlar acaba niye veriyor?

MUSE kardeş, o kadar etkili olsa 1000 tl'ye tüm vücut vermezlerdi zaten sana o yapan bayan '10 gün sonra jiletle al' demiş, daha tüylerin yeni dökülmeye başlarken jiletle alacaksın iyice kalınlaşacaklar eee ne anladın o işten? bence devam etme pişman olursun çünkü o lazer değil

arkadaslar herkes bırseyler soyluyor ama bende ıpl 2011 cıhazı varmıs onu aldım bıtene kadar tum yuz vucut 950 ye ılk seanstan sonra tek tuk cıktı 2.seansa gıttım kıl bıle yok vucumda su an cok memnun kaldım burda okudugum yorumlardan sonra orda kı gorevlılerle gorustum eger bıtmeyecekse neden bıtıs garantısı verelım dedıler

Ben 4 seans tüm vucut gittim (kontroller hariç 4 seans) , uygulama yaptıkları cihazın adı IPL APOLLO biraz koltuk altımda biraz bikini bölgemde tüy döktü ama jilet sebebiyle eskiye oranla daha kıllıyım özetle hiç memnun değilim
2100 gibi bi rakamı çöpe atmış gibi hissetiyorum kendimi ve ayrıca seanslarda canım çok yanıyor.

merhabalr ben 3 aydır ıpl lazer epilasyona gidiyorum şu ana kadar memnunum diyebilirim.epilasyon yaptırdığım cihazın adı MATTIOLİ III radyofrekanslı lazer cihazıymış.ben beyaz tenliyim tüylerimde koyu siyahtı bu tür kıllarda daha etkilymiş.ayrıca bende hormon bozukluğuda var bir yıldır ilaç tedavisi görüyorum.lazeri yaptırdıktan sonra birgün yüzüme hiç su deydirmiyorum yanan kıllar 1 hafta sonra dökülüyor kıllar çok geç çıkıyorlar ve çıkanlarda çok zayıf lazeri yapan kadın asla 100/100 garanti vermiyor hiçbir aletinde 100/100 geçireceğine inanmıyor bana 100/80 garanti verdi bittikten sonrada çıkacak tüylerinde ayva tüyü gibi olacağını söylüyor.kasımda başladım ayda bir gidiyordum şimdi 40 güne çıktı seanslarım temmuza kadar burdayım sonra tayin çıkacak o zamana kadar 5 seans daha yaptıracağım.inşallah biter ayva tüyü gibi olsa ona bile razıyım.benim yatırdığım yerde yaptıran arkadaşlar var onların ki bitmiş ve üzeriden 1 yılgeçtiği halde daha çıkan yok.inşallah bende kurtulacağım darası bütün kıl sorunu yaşayanların başına.ayrıca bu MATTIOLİ III cihazı hakında bilgisi olan varmı ve bu cihazla epilasyon yaptıran arkadaşlar varsa görüşlerinizi alabilirmiyim....

ıpl için lazer cihazı bile değil diyorlar modern ağda makinesi falan diyorlar ama fiyatları çok cazip olduğu için giden çok kişi var. çoğunluğu memnun kalmamakla birlikte ilginç bir şekilde memnun kaldım diyenlerde var anlayamadım ama yinede gitmeye cesaret edemedim. benim araştırma yaptığım zamanlarda herkes Alexandrite lazeri önderiyordu bende ona gittim. şimdi nd-yag lazer için en iyisi diyorlar. internette doğru bilgiye ulaşmak çok zor. herkes reklam için kendi makinesini övüyor en iyisi bu diyor o nedenle güzellik merkezlerinin söylediğine inanmak gelmiyor insanın içinden. kullanıcı yorumlarını dinliyim diyorsun en doğrusunu kullanan söyler diyorsun bakıyorsun bazı kullanıcılarda fake çıkıyor. neye inanıcaz nasıl inanıcaz bunu kestirebilmek çok zor. ben alexde 8seans peşin aldım. 8. ye gelmenize gerek bile kalmayabilir denmişti. şuan 4 deyim. tamam gözle görülür bir azalma var ama nebileyim belki ben çok sabırsızım belkide daha hızlı azalmasını bekliyordum.

haa birde genel olarak memnun sayılsamda tek şikayetçi olduğum bölge alt genital. burada hiçbir değişiklik olmadı ve olacağada benzemiyor keşke dahil edip boşuna para ödemeseydim. oradanda kurtulacağım diye heveslendiğimle kaldım

merhabalr ben 3 aydır ıpl lazer epilasyona gidiyorum şu ana kadar memnunum diyebilirim.epilasyon yaptırdığım cihazın adı MATTIOLİ III radyofrekanslı lazer cihazıymış.ben beyaz tenliyim tüylerimde koyu siyahtı bu tür kıllarda daha etkilymiş.ayrıca bende hormon bozukluğuda var bir yıldır ilaç tedavisi görüyorum.lazeri yaptırdıktan sonra birgün yüzüme hiç su deydirmiyorum yanan kıllar 1 hafta sonra dökülüyor kıllar çok geç çıkıyorlar ve çıkanlarda çok zayıf lazeri yapan kadın asla 100/100 garanti vermiyor hiçbir aletinde 100/100 geçireceğine inanmıyor bana 100/80 garanti verdi bittikten sonrada çıkacak tüylerinde ayva tüyü gibi olacağını söylüyor.kasımda başladım ayda bir gidiyordum şimdi 40 güne çıktı seanslarım temmuza kadar burdayım sonra tayin çıkacak o zamana kadar 5 seans daha yaptıracağım.inşallah biter ayva tüyü gibi olsa ona bile razıyım.benim yatırdığım yerde yaptıran arkadaşlar var onların ki bitmiş ve üzeriden 1 yılgeçtiği halde daha çıkan yok.inşallah bende kurtulacağım darası bütün kıl sorunu yaşayanların başına.ayrıca bu MATTIOLİ III cihazı hakında bilgisi olan varmı ve bu cihazla epilasyon yaptıran arkadaşlar varsa görüşlerinizi alabilirmiyim....

merhaba canım umarım güzel sonuç alırsın. 3ayda 3 keremi gittin? kaç seans önerdiler? nasıl bir uygulama yapıyorlar? jilet kullanmanı istiyorlarmı? daha önce herhangibir şekilde tüyleri alıyormuydun? memnunum dediğin azalmamı var incelmemi? seans sonrası yüzünde kızarma tahriş yara vs bişey oluyormu? ben iğneli yaptırmaya çalışmıştım suratım okadar kötü olduki herkes nooldu diyince insan verecek cevap bulamıyorsun. zaten çok acıdığı için vazgeçtim bıraktım

Ben 4 seans tüm vucut gittim (kontroller hariç 4 seans) , uygulama yaptıkları cihazın adı IPL APOLLO biraz koltuk altımda biraz bikini bölgemde tüy döktü ama jilet sebebiyle eskiye oranla daha kıllıyım özetle hiç memnun değilim
2100 gibi bi rakamı çöpe atmış gibi hissetiyorum kendimi ve ayrıca seanslarda canım çok yanıyor.

bence o jilet sebebiyle değildir ipl cihaz kullanımından dolayı olmuştur canım. çünkü bende normalde ağda yapan biriyken uygulamaya başlayınca ağdayı bırakacaksın jilete döneceksin dendi. ama öyle dediğin gibi bir artış sözkonusu değil bariz azalma var hatta bazı yerlerde hiç yok yamalı gibi :))

hepimiz bu konuda bilgisisiz kararsızız. bende lazere başlarken nerdeyse ipl lazer kullanan biryere başlayacakktım. fiyatı çok cazipti hemde evime yürüme mesafesinde yakındı. ama son anda ipl lerin lazer makinesi olmadığını ve kalıcı sonuçlar vermediğini sadece geçiçi çözüm olabileceğini öğrendim ve daha pahalı ve evimden uzakta olan ama alex. kullanan bir merkeze başladım.

Back