• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lazer Epilasyon IPL (Intense Pulsed Light Source) Lazer Epilasyon Cihazı

Uyarilarin icin tesekkur ederim canim gercekten. ben o kadar biktimki batiklarimdan onlara iyi gelse yetecek aslinda. ben ozel bir kampanya yurutuluyordu 6 seansi bir seansinin ucreti kadardi oyle aldim. bilemiyorum yabanci seteleride okudum aklim karisti dedim deneyip goreyim en iyisi. zaten sadece alt bacaklarim:)

İnşallah işine yarar pişman olmazsın.. Benim de çok yakın arkadaşım senin durumunda alt bacaklarında kılların nerdeyse hepsi deri altından çıkıyo,çok zor oluyor öyle, alex cihazıyla gitmiş olsan alt bacakların seansı ortalama 250-300 lira diye biliyorum, yaklaşık 5-6 seansta da bitiyomuş. batıklarına çare olmazsa aklında bulunsun..

ben ıpl de 10. seanstayım,belirgin bir azalma var ama bıraktıktan sonraki durumu merak ediyorum.ne duyarsak deniyoruz bu konuda

Gamzeler sendede izler olustumu yanik izleri benim iki hafta oluyo nerdeyse ve isleri gecmedi ve tuylerim hala dokulmedi bir kismi yani. birde seninkide cok acidimi?

ben dioder lazer en ıyısı dedıler,yaptırdım.orman gıbı cıktı fazlasıyla geri çıktı.arkadaşim 10 seanstır gıdıyor hala kıllar bıtmedi ,her gıdişi 650 tl.:9:bende kampanyadan ıpl başladım bugun 8 seans 100 tl.40 ıle yaptı ıpl son model cıha zıymış.burda yazılanara ınanmayın elınde hangı cıhaz varsa sıtelere gırıp onu metediyorlar.gelişmeleri sizınl paylaşicam.:9:

womanangel nasil karsilik verdi vucudun, kizariklik olustumu gectiginde bir iz kaldimi hic. bende yaniklar olusturdu kiz. simdi izleri var insallah bir an once iyilesir:(

ya kızlar benimde cildim hassas benm makinemde ıpl ama çok şükür yanık kızarıklık olmadı hiç uzmanın yapmasıyla alakalı sanırım ya da çalıştığı ısı ayarıyla birde jel sürüyorlar değil mi sizede

Ya Allah aşkına madem araştırma yapmıyorsunuz bari bu başlığın ilk mesajını okuyun, Yagmurluk IPL cihazla ilgili gerekli tüm bilgileri yazmış, kalıcı sonuç vermediğini söylemiş, hayretsiniz ya, hem paranız boşa gidiyor, hem de kendinizi tehlikeye atıyosunuz, yanık riski çok büyük, cihaz doğrudan derinize değerek uygulanıyor, leke riski dersen bi o kadar büyük, üstüne bir de steril değil, başlık değişmediğinden herkese aynı cihaz uygulanıyor, nasıl içinize siniyor anlamadım. O kadar önemli bişi ve bi sürü de para veriyorsunuz, elinizin altında da internet var, insan oturur bi adam akıllı araştırır yavv..

lazer epilasyonu doktorlar yapıyor dıye her yerde yazılar cıkıyor ama bu işi güzellik uzmanları yapıyor zaten doktorlar tıp okurken lazer epilsyon egıtımı almıyorlar lazer işini ticarte döküyorlar doktor kontrolu dıyorlar doktor yok (yasa soyle cıktı uygulamyı dırek doktor yapcak bunu saglık bakanlıgını dırek arayarakda ogrenebılırsınız ;) ama hastanelerde dahi guzellık uzmanlarını kullanıyorlar keşke bizim doktorlarımızda yemın ettıklerı gıbı saglık için herseyı yapsalar. burada ıpl epilasyon agda cıhazı olsaydı doktorlar dava actı g.uzmanlrının elınden almak için nıye boyle bı dava acsınlarkı oyle olsaydı ınanmayın arkadaslar hepsi ticari kaygılar için yapılan seyler saglıkla hiçbir ilgisi yok

konuyu çok güzel özetlemişsiniz,olay bizlerin sağlığı değil,parayı kimin kazanacağı

Gamzeler sendede izler olustumu yanik izleri benim iki hafta oluyo nerdeyse ve isleri gecmedi ve tuylerim hala dokulmedi bir kismi yani. birde seninkide cok acidimi?

hayır canım,zaten yazdıklarını okuyunca şaşırdım.o kadar çok acımaması gerekiyordu.biz kızlarla hissetmiyoruz sayılır.en azından birimiz farklı şeyler söylerdi.aşağı yukarı dökülme durumumuzu da takip ediyoruz.eğer böyle kalırsa sonuç süper.aylardır hiç çıkmayan tüylerim var,ama tamamen bırakınca belli olacak akla kara.bir yıldır bende git-gel yaşadım düşünsel olarak,soru işareti hep var ama devam ettim,kaybededecek fazla birşeyim yok dedim.ilk seansta dökülmesini bekleme zaten. bende sanırım 3 den 4 den sonra etkisini görmeye başladım,çok da düzenli gidemedim.buna rağmen durumum iyi.
sanırım sende çok yüksek çalışmışlar,tecrübesiz miydi acaba yapan kişi.izler oluşmadığı gibi senin yaşadığın türde şeyler yaşamadım.geçmiş olsun canım.bir kere daha gittiğin yerle görüş ve bir çözüm bul bu konuya,çok önemli çünkü:50:

Son düzenleme:
Haklisin canim, gittim ben geri gosterdim marifetlerini. oranin sahibi gecer cildin asiri hassas dedi bence salladi cunku cildim hasssas degildir okadar. kendisi deniycek onumuzdeki hafta deneme atisi yapacak birsey olacakmi diye. eminim birsey olmayacak birseyleri yuksek kullandilar her nekadar normal olculer kullandik deselerde. fena yapicam onlari...

Ben de 7 seans IPL yaptırdım ve ciddi anlamda azalma gördüm. Ancak,şuan adres değişikliğinden dolayı gittiğim güzellik merkezinin evime daha yakın olan şubesini tercih ettim ve yeni şubede alexandrite lazere girdim Ipl'den memnundm ancak alexandrite ile kıyasladığmda seans süresi arasında ciddi fark var. Ipl ile 1:30 saat süren uygulama alex. ile 40 dk fln sürüyor. Bronz tene her ikisede uygulanmıyor ancak şuan yeni çıkan bazı lazer uygulamalarında (ndyag olabilir emin değilim) bronzlşmak sorun olmuyormuş ilgilenenler araştırsnlar. Size tavsiyem gideceğiniz merkezin paket uygulamalarını tercih etmeniz çünkü seans başına ödeme yapmaya kalkarsanız pahalıya patlayabilir ve unutmadan 4 ya da 6 seansta btmiyor mümkün olduğu kadar çok seans içeren uygulamaları tercih edin. Ben işi şansa bırakmadım 16 seans bitiş garantili uygulama aldım:1:

Ipl'in beyaz ten ve koyu kıl yapısında daha iyi sonuç verdiğini duymuştum.Sonuç alamayan arkadaşların ten rengi esmerse bundan kaynaklanabilir.

benim bir arkadaşım gidiyor ipl ile lazere. o sonuçtan gayet memnun. ben onu ilk seanstan sonra görmüştüm tek bi tüy bile kalmamıştı dökülmeyen. şu an 2. ve ya 3. seansını yaptırdı ama bacaklarnda tüy olmadığı için bacaklarına yapmamışlar mesela. benim de kafam çok karıştı...

kızlar acil yardımınıza ihtiyacım var :43: cumartesi günü bi güzellik merkezine pedikür için gitmiştim fakat ordaki bayan 1 saat konuşarak beni epilasyon için ikna etti makinede ıpl ..çok bilgim olmadığı için kabul ettim 1500 tl koltuk altı,genital,ve bacak bitene kadar dedi.hemen başlayalım bi deneme yapalım dedi her neyse bacaklarıma çok kısa bi sürede deneme yapıldı.yani seyrek syrek atışlar yapıldı ben saf saf üstümde varken 300 tl vereyim yoksa harcarım diye verdim 20 gün sonra gel dedi ilk seansa tamam dedim ama bugün araştırınca hiç bi işe yaramadığını kalıcı olmadığını ve bizim kk bayanlarının yüzde 90ının memnun kalmadığını okuyunca acaip moralim bozuldu ve hemen kadını aradım bana afra tafrayla o internette yazanlara bok yemek düşer bizden iyimi biliyolar gibi seviyesizce bi laf etti para iadesi yapamam gördüğün lazere say dedi :14::14: 2 gün önceki kibarlık abidesi bi anda sokak ağızlıya döndü :50: bende deneme için hiçbiyer para almıyor 300 tl çok dedim başından atarca ben görüşeyim bakarız falan filan küt kapattı şu an hem sinirli hem mutsuzum yakın olsa ve çalışmasam gidip boğazına yapışcam ne yapabilirm kızlar ne olur akıl verin ...yardımınıza ihtiyacım var..

kızlar acil yardımınıza ihtiyacım var :43: cumartesi günü bi güzellik merkezine pedikür için gitmiştim fakat ordaki bayan 1 saat konuşarak beni epilasyon için ikna etti makinede ıpl ..çok bilgim olmadığı için kabul ettim 1500 tl koltuk altı,genital,ve bacak bitene kadar dedi.hemen başlayalım bi deneme yapalım dedi her neyse bacaklarıma çok kısa bi sürede deneme yapıldı.yani seyrek syrek atışlar yapıldı ben saf saf üstümde varken 300 tl vereyim yoksa harcarım diye verdim 20 gün sonra gel dedi ilk seansa tamam dedim ama bugün araştırınca hiç bi işe yaramadığını kalıcı olmadığını ve bizim kk bayanlarının yüzde 90ının memnun kalmadığını okuyunca acaip moralim bozuldu ve hemen kadını aradım bana afra tafrayla o internette yazanlara bok yemek düşer bizden iyimi biliyolar gibi seviyesizce bi laf etti para iadesi yapamam gördüğün lazere say dedi :14::14: 2 gün önceki kibarlık abidesi bi anda sokak ağızlıya döndü :50: bende deneme için hiçbiyer para almıyor 300 tl çok dedim başından atarca ben görüşeyim bakarız falan filan küt kapattı şu an hem sinirli hem mutsuzum yakın olsa ve çalışmasam gidip boğazına yapışcam ne yapabilirm kızlar ne olur akıl verin ...yardımınıza ihtiyacım var..

ay deli mi ne :47: gördüğün lazere say demiş vay be, oldukça yüzsüzmüş gerçekten. bunlar kibarlıktan anlamaz canım belli, mekanlarına gidip olay çıkar bence müşterileri de varsa daha fazla büyümesin diye kabul etmek zorunda kalabilir=)
bu arada o deneme atışı yaptığı yerler döküldü mü bari?

ay deli mi ne :47: gördüğün lazere say demiş vay be, oldukça yüzsüzmüş gerçekten. bunlar kibarlıktan anlamaz canım belli, mekanlarına gidip olay çıkar bence müşterileri de varsa daha fazla büyümesin diye kabul etmek zorunda kalabilir=)
bu arada o deneme atışı yaptığı yerler döküldü mü bari?

canım hiç sorma o kadar üzgünüm ki suratım pancar kesildi resmen yakın olsa uçar giderim de 45 dk.lık yol var ve benim çıkış saatimde kapatıyolar antalyanın çok müşterisi olan bi g.merkezi bide biliyomusun aslında sahibi bu kadının kızı ben gittiğimde yoktu yarın tekrar arayıp kızına anlatıcam derdimi gerekirse tehdit ederim ıpl yasak g.merkezlerinde şimdi aklıma geliyo düşününce beni alt kattaki daireye indirdiler evin bi odasını lazere ayırmışlar yasak ya şimdi uyandım...bunu kullanıcam mecbur yok vermiyoruz derlerse bide kadın o kadar kibardıki bi anda bu kadar çirkefleşmesi çok garibime gitti :14: zaten bende kabahat herkesin her lafına kanarım böyle :58: 2 gün oldu canım 10 günden önce dökülmez dedi hazırki seyrek kıllarıma jilet vurulması da cabası oldu kaşıntıdan duramıyorum

canım hiç sorma o kadar üzgünüm ki suratım pancar kesildi resmen yakın olsa uçar giderim de 45 dk.lık yol var ve benim çıkış saatimde kapatıyolar antalyanın çok müşterisi olan bi g.merkezi bide biliyomusun aslında sahibi bu kadının kızı ben gittiğimde yoktu yarın tekrar arayıp kızına anlatıcam derdimi gerekirse tehdit ederim ıpl yasak g.merkezlerinde şimdi aklıma geliyo düşününce beni alt kattaki daireye indirdiler evin bi odasını lazere ayırmışlar yasak ya şimdi uyandım...bunu kullanıcam mecbur yok vermiyoruz derlerse bide kadın o kadar kibardıki bi anda bu kadar çirkefleşmesi çok garibime gitti :14: zaten bende kabahat herkesin her lafına kanarım böyle :58: 2 gün oldu canım 10 günden önce dökülmez dedi hazırki seyrek kıllarıma jilet vurulması da cabası oldu kaşıntıdan duramıyorum

evet öyle gizli saklı yaptıklarına göre çekindikleri bir şey olabilir canım haklısın, utanma ama müşterilerin yanında yksek sesle söyle herkes duysun =) bi kez jilet vurulmasından bişey olmaz bence, kaşıntı da geçer yakında. Bi an önce çözersin durumu umarım =)

Back