• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lazer Epilasyon IPL (Intense Pulsed Light Source) Lazer Epilasyon Cihazı

Arkadaşım IPL cihazı gerçek lazer değildir. Kalıcı sonuç getirdiği görülmemiştir. Avrupa'da modern ağda yöntemi oalrak bilinir. Hani jiletle alırız birkaç günde çıkar ağdayla alırız bir kaç haftada çıkar ya bu cihazla alındığında da ortalama 1,5 ayda çıkıyor kıllar. O zamana kadar da yeni seansa gidilği için kişi sanki tüyleri azalmış çıkmıyormuş gibi hissediyor, ama bir kaç ay ara verildiğinde o tüylerin tekrar eskisi gibi çıktığını görebilirsin. Şu an ki aldığın sonuçlar seni yanıltmasın. Bence daha fazla para dökme oralara.. :(

bu yazılanlara kesinlikle katılıyorum,sadece ipl için değil diğer makineler için de ben memnunum,tüylerim bitti demek için lazer yaptırmadan en az 6 ay geçmesini beklemek gerekiyor,bunu bütün doktorlar söylüyor.

Bence IPL ye gitmeyin ben ilk seanslarda memnun kalmıştım ama şu an gözle görülür bi azalma yok azalma olsa da yeniden çıkacağını hissediyorum seanslar bitince. Tabi makine kalitesine göre değişir mi bilmiyorum ama benim makinemin adi olduğu kesin bence

Bence IPL ye gitmeyin ben ilk seanslarda memnun kalmıştım ama şu an gözle görülür bi azalma yok azalma olsa da yeniden çıkacağını hissediyorum seanslar bitince. Tabi makine kalitesine göre değişir mi bilmiyorum ama benim makinemin adi olduğu kesin bence
canım IPL azaltmıyo yada inceltmiyomu$ modern ağda görevi ta$ıyomu$ ayda 1 kez nasl temzlk yapıyosak oda acısz ünlülerin kullandığı bi yöntemmi$. benim gittiğim poliknilik böyle anlattı. mü$teriler isteseler bile bz yapmıyorz dediler ..

ben 2 yıl önce tm vücut için alex gittim yüzde 40 bacaklarımda azalmıştır yüzümde hiç azalma oladı koltuk altı da istedğim gibi olmadı bi de asrırı canım yandı ıplye gideyim dedim ama yazılanlara bakınca napcağıma kara veremedim

arkadaşlar çok moralim bozuldu buradaki yorumları okuyunca:2:.dün bir güzellik salonuyla 700 liraya bitene kadar anlaşmıştık.ama yazdıklarınızı okuyunca hata yaptığımı anladım.sözleşmede alıcı haklı bir sebep göstererek 7 gün içinde vazgeçebilir diyor.vazgeçmek istiyorum ama haklı sebep demeleri biraz şüphe uyandırdı bende.yani sözleşmemi iptal etmemek için bahaneler bulurlar gibi geliyo.

arkadaşlar çok moralim bozuldu buradaki yorumları okuyunca:2:.dün bir güzellik salonuyla 700 liraya bitene kadar anlaşmıştık.ama yazdıklarınızı okuyunca hata yaptığımı anladım.sözleşmede alıcı haklı bir sebep göstererek 7 gün içinde vazgeçebilir diyor.vazgeçmek istiyorum ama haklı sebep demeleri biraz şüphe uyandırdı bende.yani sözleşmemi iptal etmemek için bahaneler bulurlar gibi geliyo.

Canım ne yap et vazgeç, bi kere ülkemizdeki yasalara göre güzellik merkezlerinde lazer uygulaması yapılması yasak, yani lazer diye tanıttıkları şey gerçek lazer uygulaması değil. Yol yakınken vazgeç.

yarın gidicem inşallah.ben vazgeçtim de sözleşmemi iptal etmezler diye korkuyorum.sağlık bakanlığının yazısından anladığım kadarıyla ıpl in iki çeşidi var birini güzellik salonları kullanabiliyo.ama benim canımı sıkan sonuç vermeyen bir işlemi kesin bitirir diye tanıtmaları.inşallah sorun çıkarmazlar:58:

yarın gidicem inşallah.ben vazgeçtim de sözleşmemi iptal etmezler diye korkuyorum.sağlık bakanlığının yazısından anladığım kadarıyla ıpl in iki çeşidi var birini güzellik salonları kullanabiliyo.ama benim canımı sıkan sonuç vermeyen bir işlemi kesin bitirir diye tanıtmaları.inşallah sorun çıkarmazlar:58:

Canım bu iş öyle esnek ki, kılıfını buldukları için öyle tanıtabiliyorlar, çünkü gerçek lazerde de bitmeme gibi bi durum mevcut, hormonal ya da genetik faktörlere baglı olarak, ee bitmeyince onlar da bunu bahane oalrak sunup hormonlarınızda bi problem olabilir diolar, ya da sizde bu genetik bi durum ne yaparsanız yapın sonuç alamazsınız diyorlar, imzalattıkları sözleşmede de büyük ihtimal böyle maddeler mevcuttur. O yüzden bitmediği zaman da kimse hakkını arayamıyor hukuki yollardan.. umarım sorun çıkmadan halledersin bir an önce.

arkadaşlar ıpl yaptırdım 1.5 sene önce 6 seans gittim sonuç alamadım.bende güzellik uzmanıyım ve hüsrana uğradım.ortağımla birlikte şık bir salonumuz var.bizde ıpl yok zaten yasaklandı o yüzden alamadık.ancak benim ortak çenesindeki kıllar için alexandrite yaptırdı.önce çok memnun kaldı.ama 4 ay sonra bütün yüzü kıllandı olmayan yerlerdede kıl çıktı.inanılmazdı kızın bütün psikolojisi bozuldu.dükkanda iğneli uyguladık ama dayanamadı.(canıda biraz tatlı..)sonra öğrendikki alexandrite yüzdeki ayva tüylerinide okuyor ve kıl köklerini harekete geçiriyormuş.neyse bu sene yakın bir arkadaşım yasak falan dinlemeyip aldı ıpl yi.o kadar övdüki bana uyguladı gene.ama son teknoloji müthiş bir cihaz.6 seansın sonunda kıllardan eser kalmadı.incelip yokolmayanlarıda biz dükkanda iğneliyle temizledik.kimisi ıpl den kimisi lazerden sonuç alıyor.arkadaşım lazere gitti doktora ama yapan doktor değil yanında çalıştırdığı bir estetisyendi.bazıları ıpl yaptırırken acı hissetmediklerini yazmışlar.bikere doğru atış yapıldığı zaman kesinlikle acı var.birde seansları hiç kaçırmamanız lazım.çok düzenli gidecek uzmanın söylediklerini birebir uygulayacaksınız.ilk gittiğinizde test atışıyla uzman size en uygun olanını zaten belirliyor.ama son çıkan cihazlarda bunada gerek yok.cihaz herşeyi kendi belirliyor.kontrollere gitmeniz şart.her seanstan 21 gün sonra kontrol ve bu kontrolden 20 gün sonra 2. seans şeklinde devam ediyor.valla bana yapan kişi güzellik uzmanıydı.çok memnun kaldım.kesinlikle dükkanıma aynı cihazı koyarım ama ben arkadaşım kadar cesur değilim.haziranda bir mahkeme daha var eğer serbest kalırsa kesin alırım.

arkadaşlar ıpl yaptırdım 1.5 sene önce 6 seans gittim sonuç alamadım.bende güzellik uzmanıyım ve hüsrana uğradım.ortağımla birlikte şık bir salonumuz var.bizde ıpl yok zaten yasaklandı o yüzden alamadık.ancak benim ortak çenesindeki kıllar için alexandrite yaptırdı.önce çok memnun kaldı.ama 4 ay sonra bütün yüzü kıllandı olmayan yerlerdede kıl çıktı.inanılmazdı kızın bütün psikolojisi bozuldu.dükkanda iğneli uyguladık ama dayanamadı.(canıda biraz tatlı..)sonra öğrendikki alexandrite yüzdeki ayva tüylerinide okuyor ve kıl köklerini harekete geçiriyormuş.neyse bu sene yakın bir arkadaşım yasak falan dinlemeyip aldı ıpl yi.o kadar övdüki bana uyguladı gene.ama son teknoloji müthiş bir cihaz.6 seansın sonunda kıllardan eser kalmadı.incelip yokolmayanlarıda biz dükkanda iğneliyle temizledik.kimisi ıpl den kimisi lazerden sonuç alıyor.arkadaşım lazere gitti doktora ama yapan doktor değil yanında çalıştırdığı bir estetisyendi.bazıları ıpl yaptırırken acı hissetmediklerini yazmışlar.bikere doğru atış yapıldığı zaman kesinlikle acı var.birde seansları hiç kaçırmamanız lazım.çok düzenli gidecek uzmanın söylediklerini birebir uygulayacaksınız.ilk gittiğinizde test atışıyla uzman size en uygun olanını zaten belirliyor.ama son çıkan cihazlarda bunada gerek yok.cihaz herşeyi kendi belirliyor.kontrollere gitmeniz şart.her seanstan 21 gün sonra kontrol ve bu kontrolden 20 gün sonra 2. seans şeklinde devam ediyor.valla bana yapan kişi güzellik uzmanıydı.çok memnun kaldım.kesinlikle dükkanıma aynı cihazı koyarım ama ben arkadaşım kadar cesur değilim.haziranda bir mahkeme daha var eğer serbest kalırsa kesin alırım.

Sonuç aldığınız IPL'in markası nedir acaba? Soğutucusu var mıydı?
Hangi IPL cihazı daha iyidir? Hangi özellikleri aramalıyız cihazda?

İnsanları düşünmeden para kazanmak için iş yapan o kadar çok uyanık var ki! Biz de böyle araştırıp durmak zorunda kalıyoruz.

ya kızlar moralim çok bozuk.ıple gittiğimde tüylerimin beyaz tene siyah ve sert olduğu için tam lazerlik olduğunu söylemişlerdi. Temmuzda düğünüm var bi ümitle başladım ıpl'e 5 seans oldu kol altımda azalma oldu alt bacaktada bölge bölge dökülme olmuştu ama yeniden çıkmaya başladı oralardada, genitalde de bazı bölgelerde döküldü. ama bitmeyecek gibi duruyo. ben sir ağda yaptırıyodum öncesinde tertemiz oluyordu. şimdi ise jiletle alıyorum ve hemen çıkmaya başlıyo.tamamının döküldüğünü hiç görmedim. ağdadan çıkınca tamamen 1 ayda olsa kurtuluyodum. şimdi ise bölge bölge dökülüyor ama hala tüylü kalıyo tamizlenmiyo. bitene kadar anlaşmıştım. mecbur para verdim devam edicem ama yazda geliyo acaba ıplden sonra sir ağda yaptırsam bişey olurmu. :43:

Bence IPL'den sonra sir ağda yerine, daha etkili bir lazer yada iğneli epilasyon daha iyi olur.

Ben de yaza kadar kurtulmak istiyordum. İkinci seanstan sonra hala hiçbir değişiklik yok. 9 seansta falan biteceğini söylediler en son. Yalnızca alt bacak yaptırıyorum şu an. O da sürekli jiletle almaktan tahriş olmuş durumda. Jilete de allerjim mi var nedir, asla tam temizlenmediği gibi sürekli kaşınıyorum.

Diğer bölgeler için farklı bir lazer, lazerle yok olmayan bölgeler için de iğneli epilasyon düşünüyorum şu an.

evet aslında başka lazer denemek lazım ama benim düğüne az kaldı o kadar kısa sürede bitmez bide ben bitene kadar anlaştım birsürü para verdim şimdi bidaha baştan başlamak istemiyorum. en azından şu düğün dönemini aşmak için sir ağda düşündüm lazerle beraber ama bi zararı olurmu bilemedim.

evet aslında başka lazer denemek lazım ama benim düğüne az kaldı o kadar kısa sürede bitmez bide ben bitene kadar anlaştım birsürü para verdim şimdi bidaha baştan başlamak istemiyorum. en azından şu düğün dönemini aşmak için sir ağda düşündüm lazerle beraber ama bi zararı olurmu bilemedim.

canım lazere basladıysan kökünden almıycaksın hep jiletliyceksin

Back