• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lazer Epilasyon IPL (Intense Pulsed Light Source) Lazer Epilasyon Cihazı

Bende ipl cihazi ile yaptiriyorum 8.seansa gidicem ve hala bi sonuc alamadim.
Merkezi değiştir bence,ya düşük çalışıyorlardır yada cihazın başlıklarının atışı fazladır, etki etmiyordur.Kıl kökleriniz güçlü bilmem ne derler genelde inanma. Kaç ile çalıştıklarını sor ıpl cıhazında min 20 max 50 ile çalışılır.Başlık yeniyse 26 27 derece bile etki eder.Can acındanda anlarsın aslında bunu tüyün çok oldugu halde çok fazla canın yanmıyorsa bilki etkisiz.Normalde 1. bilemedin 2. seansta başlar dökülme

ben ıpl kullandım ve acayip memnun kaldım şimdi sadece ayva tüyü gibi çıkıyor. ancak eşim için gittiğimiz başka bir merkezde ıpl in kıl köklerini uyuttuğunu ve birkaç yıl sonra tüylerin tekrar eskisi gibi çıkmaya başlayacağını öğrendim :( o nedenle bir sonraki seansımı ıpl değil diot olarak uygulatacağım...

Merhaba :) Ben lazer epilasyona yeni başladım fakat cihaz hakkında hiç birşey bulamıyorum internette yardımcı olabilirmisiniz lütfen ona göre devam edeceğim? icaus delixi cihazın adı..18 gün oldu dökülmeler çok az kollarım hiç dökülmedi desek daha doğru olur..jel sürülerek uygulanıyor cihazla ilgili bir bilgide bulamadığım için devam etme konusunda tereddütlerim var.. Cihaz iyi mi kötü mü ? :/:/

tam olarak kaç seans yaptırdım, bilmiyorum ama en az 7-8 seans yarım bacak ve koltuk altı ipl yaptırdım. sonrasında 3-4 ay gidemedim ve başlarda epey azalma ve incelme var gibi dursa da 3-4 ay sonra sadece incelmiş olarak eskisi kadar çok tüy çıktı bu bölgelerde. daha sonra2 ayda bir 6 seans alexandrite lazer yaptırdım tüm vücut. ipl'in tek faydası, yarım bacak ve koltuk altımın diğer bölgelere göre çok daha çabuk bitmiş olması oldu. diğer bölgeler biraz daha istiyor ama hamile olduğum için bırakmak zorunda kaldım. umarım hamilelikle eski haline dönmezler.

arkadaşlar ben de ipl cihaza gidiyorum nasıl oldu da ikna oldum bilmiyorum biraz da fiyat açısından. çok beyaz tenli olmama rağmen benek benek kahverengi leke oldu. ve geçecek mi bilmyiorum. bu konuda tecrubesi olan varsa yazabilir mi lutfen ???

arkadaşlar ben de ipl cihaza gidiyorum nasıl oldu da ikna oldum bilmiyorum biraz da fiyat açısından. çok beyaz tenli olmama rağmen benek benek kahverengi leke oldu. ve geçecek mi bilmyiorum. bu konuda tecrubesi olan varsa yazabilir mi lutfen ???
arkadasım istersen lekeler için işlem yaptırdıgın yerle gorüş ama ıpl cıhazda tuyler tekrar cıkıyor bosuna zaman harcama derım.o lekelerın cok derın degılse gecer ama degılse kalır.ne kadar verdın ıpl için

Merhaba :) Ben lazer epilasyona yeni başladım fakat cihaz hakkında hiç birşey bulamıyorum internette yardımcı olabilirmisiniz lütfen ona göre devam edeceğim? icaus delixi cihazın adı..18 gün oldu dökülmeler çok az kollarım hiç dökülmedi desek daha doğru olur..jel sürülerek uygulanıyor cihazla ilgili bir bilgide bulamadığım için devam etme konusunda tereddütlerim var.. Cihaz iyi mi kötü mü ? :/:/
jel süreülerek yapılıyosa ıpl lazer çünkü bende ıpl yaptırdım ve jel sürüyorlardı yanlız şunuda söylemek istiyorum ben çene bölgeme yaptırdım asla memnun kalmadım tüyler arttı favorilerime doğru birleşmeye yayılmaya başladı ve boyları uzadı tekrar iğneliye dönmek zorunda kaldım.ama herkesin tüy yapısı farklı burda okuduklarımdan memnun kalanlarda var inşallah sizinkinde işe yarar yada yaramazsa diod lazer yapan bir yere devam edin.

Kızlar lazerde ozon ve geost tu sanırım yanlış söylemiş olmayım duyanlR zaten daha iyi bilir.. Bu makineleri kullanıp olumlu sonuç alan varmı ?

Kesinlikle ıpl den bi yol olmaz yaa alex den önce gittim bitmedi jilet sürmekte cabası aman paranızı çöpe atmayın ...!

IPL tamamen saçma bir cihaz tamam bitirir ama kısa sürede geri patlar tüyler oyüzden düşünenlere hiç önermiyorum alex veya diode kesinlikle pahalı denebilir ama değer cidden :)

4 seans yaptırdım param boşa gitti hiç tavsiye etmiyorum.
şimdi Alexandrite Lazere gidiyorum memnunum

arkadaşlar bende 12 seans lazere gittim. alex ve diod kullanıyordu gittiğim merkez. kıllarda incelme oldu ama bitmedi. yeni yerler arastırdım. hiç duymadığım iki cihazı duydum. biri magic pulse digeri ice big ll. netten de bilgi bulamadım bunlarla ilgili. ıpl olabileceklerinden şüpheleniyorum ben. bilgisi olan varsa yazabilir mi acil :KK42:

arkadaşlar bende 12 seans lazere gittim. alex ve diod kullanıyordu gittiğim merkez. kıllarda incelme oldu ama bitmedi. yeni yerler arastırdım. hiç duymadığım iki cihazı duydum. biri magic pulse digeri ice big ll. netten de bilgi bulamadım bunlarla ilgili. ıpl olabileceklerinden şüpheleniyorum ben. bilgisi olan varsa yazabilir mi acil :KK42:
Eger jel kullanıyorlar ise buyku ihtimalle ipl dir

Back