- Konu Sahibi EstetikEditor
bugün gittim bacaklarıma ıpl yaptırdım.dün gitmiştim aslında bana hep 15 le yapıyolardı dökülmüyodu inceliyodu bende 5. seansım artık bu yaptırdıgım diye göstermek için hiç ellemedim bacagımı öyle gittim.gecen ay jilet yapmıstım ama kıllar böyle sımsıyah kalın degıl yakından bakınca belli oluyor incecik öyle oldu yaptırırken önceden siyahtı.gösterdim böyle oldu ben bu sekılde istemiyorum takıntılı insanım ben tertemiz olsn kıl olmasın istiyorum bu böyle belli olmuyo ama dokundugumda ortaki tüy hissine sinir oluyorum ben inceltmek için para vermedim yok olsun diye geldim size bu şekilde olmadıkca boşuna geliyorum şuan gibi hissediyorum hiç memnun değilim dedim gittigim yerde asırı müşterisi olan bi yer.tamam dereceyı yukseltelım dediler bnde yükseltin ben baska yerde genital için 36 yaptırıyorum siz bana bacakta 15 yapıyosunuz dedim.37 ye cıkardılar dereceyi ve yeni bir kız gelmiş oraya kızla konustum biraz cok iyi biriydi ve tecrübeside cokmus öyle söyledi ona yaptırmak istediğimi söyledim.gerçekten bu güne kadar yaptırdıgım en güzel seanstı sık sık aralıksız sadece bır bacagımın ön kısmına sadece yarım saat ısın attı.sonra makine bozuldu lambası patladı ısın atamadı.o yüzden bugune randevu verdiler gittim.yıne o kıza yaptırmak istediğimi cok memnun kaldıgımı söyledim kız bana yaparken ısı derecesını 25 e düşürdüler dün 37 yapmıstın dedm o yuzden makinenın lambası patlamıs bana böyle yapmam gerektigini söylediler dedi calısan sonucta yenıde girmiş orda işe bişey demedim.iyi bide bunu deneyelim bakalım dedim kalan diğer bacagımı ve o yarım kalan bacagımın arkasını 25 le yaptı dökülcekmi bilmiyorum.deniycem bu ay 37 mi dökcek 25 mi yada boşunamı gidiyorum diyede düşünüyorum kıza dedimki neden ıpl alex daha iyidir dimi dedim.alex yaptıran arkadaslarım ıpl ye gectı ıplde gec döküyo bazen ama genelde kalıcı oluyo dökülenler cıkmıyo alexde belli bi zaman sonra cıkıyo dedi bana.cok kararsız kaldım napcam bilmiyorum inşallah işe yarar.