• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lazer Epilasyon IPL (Intense Pulsed Light Source) Lazer Epilasyon Cihazı

bugün gittim bacaklarıma ıpl yaptırdım.dün gitmiştim aslında bana hep 15 le yapıyolardı dökülmüyodu inceliyodu bende 5. seansım artık bu yaptırdıgım diye göstermek için hiç ellemedim bacagımı öyle gittim.gecen ay jilet yapmıstım ama kıllar böyle sımsıyah kalın degıl yakından bakınca belli oluyor incecik öyle oldu yaptırırken önceden siyahtı.gösterdim böyle oldu ben bu sekılde istemiyorum takıntılı insanım ben tertemiz olsn kıl olmasın istiyorum bu böyle belli olmuyo ama dokundugumda ortaki tüy hissine sinir oluyorum ben inceltmek için para vermedim yok olsun diye geldim size bu şekilde olmadıkca boşuna geliyorum şuan gibi hissediyorum hiç memnun değilim dedim gittigim yerde asırı müşterisi olan bi yer.tamam dereceyı yukseltelım dediler bnde yükseltin ben baska yerde genital için 36 yaptırıyorum siz bana bacakta 15 yapıyosunuz dedim.37 ye cıkardılar dereceyi ve yeni bir kız gelmiş oraya kızla konustum biraz cok iyi biriydi ve tecrübeside cokmus öyle söyledi ona yaptırmak istediğimi söyledim.gerçekten bu güne kadar yaptırdıgım en güzel seanstı sık sık aralıksız sadece bır bacagımın ön kısmına sadece yarım saat ısın attı.sonra makine bozuldu lambası patladı ısın atamadı.o yüzden bugune randevu verdiler gittim.yıne o kıza yaptırmak istediğimi cok memnun kaldıgımı söyledim kız bana yaparken ısı derecesını 25 e düşürdüler dün 37 yapmıstın dedm o yuzden makinenın lambası patlamıs bana böyle yapmam gerektigini söylediler dedi calısan sonucta yenıde girmiş orda işe bişey demedim.iyi bide bunu deneyelim bakalım dedim kalan diğer bacagımı ve o yarım kalan bacagımın arkasını 25 le yaptı dökülcekmi bilmiyorum.deniycem bu ay 37 mi dökcek 25 mi yada boşunamı gidiyorum diyede düşünüyorum kıza dedimki neden ıpl alex daha iyidir dimi dedim.alex yaptıran arkadaslarım ıpl ye gectı ıplde gec döküyo bazen ama genelde kalıcı oluyo dökülenler cıkmıyo alexde belli bi zaman sonra cıkıyo dedi bana.cok kararsız kaldım napcam bilmiyorum inşallah işe yarar.

inşallah işe yarar ama ipl'de de geri çıkıyor ben genitalde yaşadım biliyorum çıktığını maalesef. ama azaltıyor mu azaltıyor. eğer ipl sende işe yararsa sonrasında senede bir veya iki defa tekrar ettirmeni tavsiye ederim.

kesinlikle alex iyi bende ıpl yaptırdığımda hep farklı derecelerde yapıyolardı nasıl bi şey bilmiyorum içindeki ışık ama yeni değişti dedikleri dönemde dereceyi daha azda yapıyolardı ışının ömrü azaldıkça dereceyi arttırıyolardı ;ama bence sözleşmen yoksa yol yakınken ıple devam etme 3 yıl ıpl yaptırmış biri olarak söylüyorum :)

ıpl lazer yaptıran arkadaşlar ıpl yapılırken başlık cilde değmeli mi değmemeli mi?ben cilde değmemeli diye biliyorum ve yaptırdığımda da değdirmeden uyguluyolardı bana kalırsa da doğrusu değmemesi ama sizlerin tecrübeleriniz ne yönde

yok benim gittiğim cihazda fazlasıyla değdirerek yapıyorlardı belki cihaz farkı vardır ipl çeşitlerini iyi bilmiyorum

IPL bende genitaldekileri yok etti, bacaklarımda ufak tefek kıl dönmesi sorunum vardı onu da ortadan kaldırdı. ama herkeste aynı sonucu verir mi bilmiyorum tabii bir de sen lazer sormuşsun ama ipl lazer değil.. ama bence ipl iyi geliyorsa lazer hayli hayli iyi geliyordur.

Merhabalar. Ankara'da İPL yaptırıyorum ben de. yalnız ben satın alırken lazer değil mi? makineniz nedir diye sormuştum bana evet aleksandır demişti o sırada çalışan kişi. 5. seansıma bugün gittim, dün forumu okurken kıllandım ve bugün sordum, meğer ipl imiş ve alet aleksandır teknolojisinde ulise mi ne öyle bir şeymiş. çok şaşırdım, aylardır lazer yaptırıyorum sanıyorum. resmen saklamışlar. ödeme yaptığım kadın işten çıktı, sürekli duran kişi dalga geçer gibi, daha yeni mi makinenin ismini ve ipl olduğunu öğreniyorsunuz/soruyorsunuz tarzında bir şey dedi. şaşkınlıktan bir şey diyemedim. ben lazer mi diye sormuştum dedim.yüz, koltuk altı, göğüs ucu, tüm göbek için bitene kadar 1000 tl verdim. bugünkü 5. seansımdı. azalma gıdığımda hiç yok, bıyık azaldı ama hala kıl var. göbeğim biraz azaldı gibi, koltuk altım hala çok ama azıcık seyreldi gibi. tüyler çekince kopuyor bazen ama çok büyük değişim hala yok. paramı geri vermezler bence, zaten gıcık bir kadın. 250'lisini 5 seansa sayın, gerisini verin dicem ama kesin gıcıklık yapacaklar. şikayet edicem sizi falan demeyi denicem ama vermezlerse parayı bu şekilde konuştuğum bir yere bir daha nasıl gidicem seanslara sinirlerim bozulur.

size sorum, ipl yaptırdım ve 1 sene önce bitti, bir daha eskisi gibi çıkmadı diyen kimse var mı??? çoğu kişi dökülme oldu fakat sonradan geri çıktı demiş, geri çıktıdan kastınız aynen ilk baştaki gibi gür mü çıktı yoksa eksilme var mı???

Ben de bugün ilk seansımı yaptırdım, e-light diye bir şey kalın bir jel tabakası sürerek ve değdirerek yaptı.
Yüzüme yaptırsam mı yaptırmasam mı diye kararsız kalmıştım çünkü orada jiletler kendileri alıp yapacaklardı. beklerken bir kadın geldi yüzüne ara atış için gelmiş baktım baktım hiç bir şey göremedim bir de bıyıklarım çıktı yanaklarım çıktı diye şikayet ediyordu. Kadını görünce sevindim demek ki sakal gibi çıkarmayacak:52:
ama benim kıllarım inatçı ve yayılmaya meyillidir bakalım sıkıntı olacak mı olmayacak mı

ben 6.senasıma gidicem haftasonu yüzümden hiç memnun değilim aynı çıkıyorr bacaklarımın altı ii gibi koltuk altımda bacaküstüm çok ii değil göbek fena değil .genitale gelince dokuluyor sonra tekrar cıkyr

Ben de bugün ilk seansımı yaptırdım, e-light diye bir şey kalın bir jel tabakası sürerek ve değdirerek yaptı.
Yüzüme yaptırsam mı yaptırmasam mı diye kararsız kalmıştım çünkü orada jiletler kendileri alıp yapacaklardı. beklerken bir kadın geldi yüzüne ara atış için gelmiş baktım baktım hiç bir şey göremedim bir de bıyıklarım çıktı yanaklarım çıktı diye şikayet ediyordu. Kadını görünce sevindim demek ki sakal gibi çıkarmayacak:52:
ama benim kıllarım inatçı ve yayılmaya meyillidir bakalım sıkıntı olacak mı olmayacak mı

cnm kacıncı seansın

Son düzenleme:
Kızlar galiba bende kandırıldım.bi yerle anlaşma yaptım 4.seansımı bitirdim.öncesinde alex ile aldırıyordum acayip azalmıştı artık görmez dediler.bende bi eyr buldum güzellik salonu oraya gideyim dedim anlaşma yaptım.bana cihazın diode olduğu söylendi.ama kaç aydır cihazın adını araştırıyordum sonunda buldum ve ipl çıktı.ilk seans hiç dökülmedi 2 ve 3 de biraz döküldü.farkı anlayamıyorum ben alex baya azalttığı için sanki hiç dökülmüyor gibi geliyor.bilmiyorum ya paramı geride alamam şimdi bilmiyorum ne yapacağım? geri çıkar diyorlar doğru mu ki?

size sorum, ipl yaptırdım ve 1 sene önce bitti, bir daha eskisi gibi çıkmadı diyen kimse var mı??? çoğu kişi dökülme oldu fakat sonradan geri çıktı demiş, geri çıktıdan kastınız aynen ilk baştaki gibi gür mü çıktı yoksa eksilme var mı???

Eskisi kadar gür olmasa da baya siyah kalınımsı kıllar çıkıyor arkadaşım.. Sana tavsiyem madem başlamışsın paranı da iade etmezlerse devam et, çünkü ipl devam ettiğin süre boyunca etkisiz bir şey değil etkisini görürsün inşallah. fakat kılları bitireceğini ümit etme:(

döküldü diye sevinen arkadaşlar! ben bu ıpl lazeri 6 seanstır yaptırıyorum ve artık yaptırmama kararı aldım çünkü neden? tabiki lazeri yapınca dökülüyor ve öbür seansa kadar dayanıyor. ama dikkat edin dökülenler aynı şekilde kalınlığı incelmeden tekrar çıkıyor. en azından benim öyle. bacaklarıma ise alexander a gidiyorum onu henüz çözemedim eğer o daha iyiyse bilgilendiririm sizi

fena kafalamışlar beni de lazer diye gidiyodum ah işte insan hiç bilgisi olmadan gidince 4-8 senasta biter diyo jel sürüyo cihazı tenime değdirerek yapıyo rötuşa da gidicem sonra alexandritte araştırmaya başlıcam? var mı istanbul anadolu yakasında bildiğiniz iyi lazer yapan yerler ?

Bu epilasyon konusu açıkça benim de canımı sıkıyor
ŞAşırmayın ama 2009 Eylül'de başladım
Çok düzenli gitmediğim zamanlar da oldu ama nerden baksanız 30-35 seans gitmişimdir
Paket almıştım bitene kadar diye.
Ve sonuç hala tüylerim çıkıyor
Genital koltuk altı bıyık ve göbek gittim
Göbek ve koltukaltı sonuç verdi tabi ki tamamen bitmedi ama en azından daha seyrek ve uzun sürede çıkıyor diyebilirim
Genital bitsin çok isterdim :14: ama umudum yok... 2 ayda bir gidiyorum ağdaya gitmektense bari devam ediyim diyorum...

Kızlar ben yurt dışında dort seans ipl lazer yaptırdım sadece üst bacak ve azalma oldu öyle söyleyebilirim ama tamamen bitmesi uzun sürer bana göre. VE tamamen biteceğinin garantisini vermek hata olur bence reklam amaçlı böyle söyleniyor ama benim için azalması bile iyi en azından makine ile almam kısa sürüyor. Ben geçen sene yaptırmıştır tüylerim tekrar çoğalmadı hala aynı seyreklikte. Türkiyeye gelince devam etmek istiyorum.ama burdan bir arkadaşım eve makina almıştı. Söylediğine göre kökten halletmiş kendi başına evde kullanarak. Makine Philips'in IPL evde kullanım için olanı.

Back