• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lazer Epilasyon IPL (Intense Pulsed Light Source) Lazer Epilasyon Cihazı

haa alex.den memnunmuyum merkezimden memnunmuyum onlar tartışılır ama ipl cihazla yaptırmadığım için çok memnunum. çünkü çoğu insan eskisinden daha kötü duruma geldiğini söylüyor. bu uğurda onca para verip umutlanıp sonucunun hüsran olması çok acı bir durum. bende ipl yapan bir merkezle görüştüm. kadın öyle güzel anlatıyorki inanmamak kapılmamak mümkün değil. sadece paralarımızı değil umutlarımızıda sömürüyorlar. yazık...

Son düzenleme:
merhaba canım umarım güzel sonuç alırsın. 3ayda 3 keremi gittin? kaç seans önerdiler? nasıl bir uygulama yapıyorlar? jilet kullanmanı istiyorlarmı? daha önce herhangibir şekilde tüyleri alıyormuydun? memnunum dediğin azalmamı var incelmemi? seans sonrası yüzünde kızarma tahriş yara vs bişey oluyormu? ben iğneli yaptırmaya çalışmıştım suratım okadar kötü olduki herkes nooldu diyince insan verecek cevap bulamıyorsun. zaten çok acıdığı için vazgeçtim bıraktım

merhabalar evet 3 ayda 3 seans gittim sanırım toplamda 8 veya 9 seans gidicem temmuza kadar şimdiki seansım 40 güne çıktı. ilk başlarda sık atıyorlarki kıl kökleri kendini toplayana kadar bir daha yapıyor zaten zamanla kılların çıkma süreleri uzuyor.ilk önce yüzümü jiletle temizliyor ardından soğuk jel sürüyor sonra lazeri uyguluyor.benim kılların çok çabuk uzadığı içn önceden hergün cımbızla alıyordum şimdi 3 aydır yüzümde kıl yok cımbızı unuttum :)memnunum dediğim tüylerde incelme oldu vede azaldı çoğu yerde çıkmıyor.seans sonrası yüzümde birazcık kızarıklık oluyor ama yara ve tahriş yok zaten kızarıklık içinde orda krem sürüyorlar ardından güneş kremi uyguluyorlar kızarıklık geçiyor 10 dak.sonra zaten.birde epilasyona başlamadan önce muhakkak bir endikronoloji uzmanına gidin bu işten yalnızca onlar anlıyor benim bütün hormonlarım normal kılların sebebi ise vücüdun kendi ürettiği testesteron hormonuna alerjisi varmış.vücut kendi ürettiği hormona tepki veriyormuş.1 senedir dr.verdiği ilacı kullanıyorum.inşallah hem ilaç hemde lazerle kurtulacağım.darısı herkesin başına....

merhabalar evet 3 ayda 3 seans gittim sanırım toplamda 8 veya 9 seans gidicem temmuza kadar şimdiki seansım 40 güne çıktı. ilk başlarda sık atıyorlarki kıl kökleri kendini toplayana kadar bir daha yapıyor zaten zamanla kılların çıkma süreleri uzuyor.ilk önce yüzümü jiletle temizliyor ardından soğuk jel sürüyor sonra lazeri uyguluyor.benim kılların çok çabuk uzadığı içn önceden hergün cımbızla alıyordum şimdi 3 aydır yüzümde kıl yok cımbızı unuttum :)memnunum dediğim tüylerde incelme oldu vede azaldı çoğu yerde çıkmıyor.seans sonrası yüzümde birazcık kızarıklık oluyor ama yara ve tahriş yok zaten kızarıklık içinde orda krem sürüyorlar ardından güneş kremi uyguluyorlar kızarıklık geçiyor 10 dak.sonra zaten.birde epilasyona başlamadan önce muhakkak bir endikronoloji uzmanına gidin bu işten yalnızca onlar anlıyor benim bütün hormonlarım normal kılların sebebi ise vücüdun kendi ürettiği testesteron hormonuna alerjisi varmış.vücut kendi ürettiği hormona tepki veriyormuş.1 senedir dr.verdiği ilacı kullanıyorum.inşallah hem ilaç hemde lazerle kurtulacağım.darısı herkesin başına....

inşallah en kısa zamanda kurtulursun canım. bir yandanda ilaç kullanman çok iyi olmuş hem içerden hem dışardan sorunu çözmeye çalışıyorsun. bende doktora gitmeyi düşünüyordum ama endikronoloji ye gitmem gerektiğini bilmiyordum sağol

inşallah en kısa zamanda kurtulursun canım. bir yandanda ilaç kullanman çok iyi olmuş hem içerden hem dışardan sorunu çözmeye çalışıyorsun. bende doktora gitmeyi düşünüyordum ama endikronoloji ye gitmem gerektiğini bilmiyordum sağol
inşallah bu sorunları yaşayan herkes kurtulur.evet genelde bilinmiyor jinekolağa gidiliyor onlarda bu işin uzmanı olmadıkları için sadece doğum kontrol hapı verip gönderiyorlar.ben eşimin işi gereği şuan IĞDIRdayım ama dr.ERZURUMa üniversite hastanesine gidiyorum.eğer dr.gidecekseniz sakın kontrolleri ihmal etmeyin her çağırdığında gidin...

ben IPL yaptırıyorum yanlış hatırlamıyorsam 4 seans falan gittim ve sonuç baya gördüm.ilk basta dökülme az olan yerlerim vardı onlar da diğer seansla beraber dökülmeye başladı.bence burda önemli olan cilt ve kıl tipi.kimisine iyi gelen kimisine etki etmeyebiliyor.benim gittiğim yere alex. ten sonuç alamayıp gelenler de var mesela.:37:

kızlar bende 1, seansıma gittim ıpl marka makine kullanıyorlar bitiş garantili 1000 tl verdim izmir sayannora güzellik merkezinde
sonra burayı tesadüfen okudum ve yıkıldım sözleşmede yaptım sizce nasıl iptal ettirebilirim var mı iptali başaran çok sinir oldum ya:5:

kızlar bende 1, seansıma gittim ıpl marka makine kullanıyorlar bitiş garantili 1000 tl verdim izmir sayannora güzellik merkezinde
sonra burayı tesadüfen okudum ve yıkıldım sözleşmede yaptım sizce nasıl iptal ettirebilirim var mı iptali başaran çok sinir oldum ya:5:

ben iğneli epilasyon için peşin parayla sözleşme imzalamıştım. fakat cildim aşırı reaksiyon gösterdi ve çok canım acıdı. kızardı kabardı yara oldu. iptal ettirmek istedim. tabiki yanaşmıyorlar iptale. paranızı geri veremeyiz dediler fakat isterseniz başka bir uygulamaya geçebilirsiniz dediler. cilt bakımı, solaryum zayıflama bisürü şey vardı bende lazere geçeyim bari dedim. üstelesem parayı geri alabilirdim belki ama lazere niyetim vardı zaten o yüzden fazla uğraşmadım. ama kararlı ve bilinçli olduğunu hissettirirsen paranı geri alabilirsin heralde. ama daha ilk seansmış biraz deneseydin bakalım nasıl olacak? bitiş garantili demişler okadarda kötü olmaz belki? sen bilirsin gene tabi ama niyetin gerçekten iptal ise 2. seanstan önce konuşmalısın bence

aslıcanım aslında bende artık parayı verdim öyle yada böyle gidiyim belki faydasını görürüm dedim ama hiç olumlu birşey yok ıpl hakkında lazer bile değil yazıyor heryerde gidip kararlı bi şekilde iptal ettirmek istediğimi söyliycem yasal işlemlere başvurup hakkımı arıyacağımı söylersem belki etkili olur umarım

aslıcanım aslında bende artık parayı verdim öyle yada böyle gidiyim belki faydasını görürüm dedim ama hiç olumlu birşey yok ıpl hakkında lazer bile değil yazıyor heryerde gidip kararlı bi şekilde iptal ettirmek istediğimi söyliycem yasal işlemlere başvurup hakkımı arıyacağımı söylersem belki etkili olur umarım

bencede öyle yap yolun başındayken dön ki zamanın ve paran boşa gitmesin uzmanlar ıpl lazer değil diye her yerde söylüyolar zaten ıpl'nin açılımının anlamı ''yoğunlaştırılmış ışık teknolojisi'' demek. onun etkisi geçicidir.bide dikkat ederseniz sadece ıpl kullanan kişiler hep aynı şeyi söylerler ''kesin bitme garantili'' derler, halbuki lazer kullanan yerlere gidip sor onlar da derki ''%100 bitmez ama %80-%90 sonuç alınır'' burdanda anlaşıldığı gibi ''kampanyalı bitme garantili'' demek, ıpl'cilerin müşteri çekme taktiğidir sadece. bende lazere başlamadan önce bi yere gitmiştim ıpl kullandıklarını söylemişlerdi dedimki ne zaman biter ortalama , bayan belli bi seans bile vermedi ve dediki ''18 ay'a kesin biter'' o öyle deyince hemen vazgeçtim anladım zaten Allah'tanki bilinçli olduğumdan gitmedim. bi kere kıl+ten rengi en uygun olan 5-8 seans arası %90 sonuç görür. sadece yüz ve kol daha geç sonuç verir
oyuna gelmeyin arkadaşlar paralarınızı ve zamanınızı nereye verdiğinizi bilmezseniz sonunda hüsrana uğratırlar

arkadaşlar bende bakırde riwana güzellik merkezine de lpl lazere başladım ilk seansım %30 larda azalma var benimde moralim bozuldu şimdi allahtan çok para vermemiştim kampanya vardı
bakalım sonu ne olacak :5:

arkdslar ben dıode sopranoyla yaptırıyorum ama halen bı dokulme yok 24 gun oldu bı de kontrolde yuzume yaptılar tekrardan vücuduma yapmadılar bu garıp degılmı sızcede ?

merhaba arkadaşlar, bu benim ilk yorumum olacak
ben ipl'e başladım şuan bacaklarımda 4. genital bölgemde 2. ve koltuk altında 1. seansımı bitidim.
her bölgede neredeyse hiç tüy kalmadı. ben almanca ve ingilizce bilimsel kaynakları okudum ipl ile ilgili ve modern ağda tarzı bir şey hiç okumadım. hatta etki olarak diğerinden farkı yok yazdı. ayrıca bende yanık gibi bir soruın çıkmadı. farklı olan bence kişilerin vücut yapısı, hormonları, makinenin kalitesi (eski/ yanlış ayar) ve personel.
almanya'da çoğunlukla bu yöntem kullanılıyor çünkü lazere göre dalga boyunu kişiye göre değiştirebiliyorsun. bu tarz şeylerde kesin konuşmak bence yanlış.

canım özelden cvp veremiyorum msj sayım yeterli değilmiş.zaten hemen dökülme olmuyor 3 haftayı buluyor.bir de anlayabilmek için kökten çekince hemen ele geliyor.zaten tüyler normal seyrinde büyümemişse etkilenmiş demektir.

benım bı tek bacaklarım uzamadı ya dıger genital kol altı yuz aynı uzadı 2.seansa alcaklar bıkac gun sora cok mutuszm ya dokulme yok 29 gunde olck ıs mı makına ıcın de dıode soprano dedıler sora zorlayınca makınaın beynını degıstrdk normalde 150 bıne alcakken 70 bıne aldk dedıler bu ne demek bılen varmı gercek soprano dıode olmuomu o zmn? napcm bılmıorm bı de haznedar cıvarında yaptıran varsa yazsn ltfen

merhabalar, ben 19 yaşındayım. lazere başladım, ipl yaptırıyorum. henüz 2 seans gittim ve bacak genital ve koltukaltımda dökülmeler başladı. fakar sırtımda ve göbeğimde henüz bir sonuç alamadım ama sabırlı olmak lazım. kollarımda da omuz bölgesi hariç dökülmeler var. ipl, diode veya ne tür olursa olsun lazerin etkili olması için güçlü kıl köklerinizin olması lazım. onun dışında çok uğraşmayın derim. ben takıntılarımdan tüm vücuduma ağda yaptığımı ya da jiletlediğimi bilirim. bu yüzden cildimde hem leke koyulaşması hem de sivilceler de oluştu. ayva tüylerinize çok takılmayın. bu arada her ipl cihazı aynı olmuyormuş. ben hastanede yaptırıyorum dediğim gibi iyi gidiyor. güzellik merkezi\salonu adı altında yaptırmayın derim. umarım herkes istenmeyen tüylerinden kurtulur ve özgüveni yüksek bi şekilde hayatına devam eder. :*

mrb arkdşlar bende bı guzellk merkezınde yaptırıyorm lazer ama guzelk merkezı oldugu ıcın yapmaları yasak oldugu ıcın bana yazılı bı kagt gostermedıler makınaları dıode dıye ama dıode dıyolar ve makına acısız cnm yanmadı yanı backlarımda da tuylerın koklerı gorundu uzamadı bu yondn ıyı ama ıpl olablrmı bu makına ıpl nın acısızıda varmı???

ben 5 seans genital bölge ipl e gittim ama çok fazla bi yararı olmadı ilk seansta aslında çok bariz etki görmeye başlamıştım ama 5.seansa geldiğimde ilk seansta kaybolan kısımlarda sanki tekrar çıkmaya başladı kimseye tavsiye etmiyorum diğer ay alexandra ile devam etmeyi düşünüyorum

ben 5 seans genital bölge ipl e gittim ama çok fazla bi yararı olmadı ilk seansta aslında çok bariz etki görmeye başlamıştım ama 5.seansa geldiğimde ilk seansta kaybolan kısımlarda sanki tekrar çıkmaya başladı kimseye tavsiye etmiyorum diğer ay alexandra ile devam etmeyi düşünüyorum

Bazı IPL cihazları başta iyi efekt verir,siz işe yaradığını düşünürsünüz ama aslında sistem geçiçi ağda görevi görür.

Tüyler kalın ise Alex yaptırabilirsiniz.

Back