- 23 Ocak 2019
- 3.028
- 10.268
- 34
buralar biraz sakinledi ama ben sürekli atlıyorum tavsiye ederimkızlar bende katılmak istiyorum aranıza doğum kilolarını vermem lazım 10 kilo fazlam var
Bende zayıflamak istiyorum ip atlamak iyi geliyor mu?buralar biraz sakinledi ama ben sürekli atlıyorum tavsiye ederim
2017 de ip atlayarak 5 kilo vermiştim sonra sonra tatile gittik ee ordada yemeyi biraz abartınca giden 5 kilo geri geldi gecen yılda hamile kaldım bide o eklendi 70 ile hamile kaldım 77 ile doğuma girdim doğumdan sonra 72 de kaldım ama 58 e inmek istiyorum boyum 165 bu arada 1 aydır dikkat ediyorum 5 kilo gitti çok şükür şuan 67.30 um 10 kilo daha vercem eylül sonunu kendime hedef koydum günde 300 le 500 arası atlıyorum ipiburalar biraz sakinledi ama ben sürekli atlıyorum tavsiye ederim
ip atyarken tüm vücudumuz çalışıyor. Acayip terliyor insan.. düzenli yaparsan faydasını mutlaka göreceksin canım.Ben hergün en az 50 kere atlıyorumBende zayıflamak istiyorum ip atlamak iyi geliyor mu?
ya evet aslında denemek istiyorum peki acaba bebek istiyoruz ya bir zararı olur acaba atlarken :)ip atyarken tüm vücudumuz çalışıyor. Acayip terliyor insan.. düzenli yaparsan faydasını mutlaka göreceksin canım.Ben hergün en az 50 kere atlıyorum
eğer tüp bebek vs tedavisi olmuyorsan ne sıkıntısı olacak :)ya evet aslında denemek istiyorum peki acaba bebek istiyoruz ya bir zararı olur acaba atlarken :)
Bence hemen başlamalısın. Acayip kalori yakılıyor ve tüm vucud çalışıyorMerhaba ip atlayarak zayıflamak istiyorum, hatta kendime yarın başlama sözü verdim. Siz nasıl değişimler gördünüz?
Benimki sayalı değil cnm .standart ipSizin kullandığınız sayaçlı atlama ipinin boyu ayarlanabiliyor mu? Bugün spor mağazasından ip alacağım.
Ben artık günde 100 *5 atlıyorum zamanla olacak cnmBugün 100 tane atladım. Nefes nefese kaldım
Ben olurum sana arkadaşHala ip.atlayan var mı acaba bana arkadaş lazım