İp atlayanlar buraya

Teşekkürler ilk gün 275 mi atlayacağım şimdi ilk sayfadaki programa göre mi olacak şu 3/30 4/ 30 ne oluyor

Teşekkürler ilk gün 250 mi atlayacağım şimdi ilk sayfadaki programa göre mi olacak
Farketmez canım istersen o programı uygula istersen atlayabildiğin kadar atla. Ben eskiden 500-600 atlıyordum günlük. Ara verince zorlandım artık bu programla yavaş yavaş attırmak iyi olur gibi geldi. Ama çocuklardan fırsat bulamıyorum fazla unutuyorum

Tamamdır bugün çok atlayamam ama yarın atlayacağım inşallah çok faydalı olur canım

Tek seferde atlıyorum bu arada ben.
ayakkabısız atlayınca daha çok acıyor. Ayakkabı giy bence.
Tamam canım ben de ayakabıyla atlarım ama 75 kiloyum ve tek seferde zor olmaz mı kaç dakikada bitiriyorsun mesela

Tamam canım ben de ayakabıyla atlarım ama 75 kiloyum ve tek seferde zor olmaz mı kaç dakikada bitiriyorsun mesela
Dakika şöyle canım. Benim ipim sayaçlı ben atlamaya başlayınca sayaç çalışıyor. Ben durunca duruyor. Arada dinlendiklerimi hesaplamıyor yani. Sadece atladıklarım 6-7 dakika falan oluyor. Şimdi kronometre açıp atlayayım bakalım dur Zorlama sen yavaş yavaş başla. 3 gün 100 atla sonra 200 gibi gibi.

İpin kendi sayacıyla 5 dakika 46 saniyede 620 ip atlayarak 58 kalori harcamışım. Ama kilomu ayarlamamışım o 50 kilo biri için. ben 73 kiloyum daha fazla yakmışımdır

Telefonun kronometresi 9 dakika 45 saniye gösteriyor. Yani 620 ipi 10 dakikada atlamışım valla hiç kalkasım yoktu iyi ki geldin teşekkür ederim. Bacaklarım sızlıyor resmen

Eklentiler

• 66456798-3725-4D96-AE60-00E824ADC8C0.jpeg
    82,9 KB · Görüntüleme: 36
Atlayamam diyordun ve maşallah 620 kere atlamışsın.
İpin markası var mı? Bende almak istiyorum. Koşu bandı, eliptik, pilates malzemeleri var ipim yokmuş

Selamlar, 3 gün geride kaldım ben yapabildiğim kadar atlayacağım bugün

Atlayamam diyordun ve maşallah 620 kere atlamışsın.
İpin markası var mı? Bende almak istiyorum. Koşu bandı, eliptik, pilates malzemeleri var ipim yokmuş
Decathlondan almıştım canım çok rahat atlaması. Daha önce başka markaları denedim ama atlayamamıştım. Aştım kendimi dün. Bu gün 1000 hedefledim bakalım dehşet acıyor ayaklarım bacaklarım ama bırakırsam alışamam sanırım

Hoşbulduk dün teyzeme misafir gelmişti alt katta oturuyorlar rahatsız etmek istemedim hiç atlamadım, ama bugün 117 atladım şimdilik ara verdim benim ipim sayaçlı değil valla kendim sayıyorum ama ayakkabıyla rahat oluyor yine çok terlediğimi ekliyorum yarın hedefim 250 :)

Yav bir haftadır beceremiyoum kızlar helal olsun nasıl atlanıyor ben hiç ne konsantre olabiliyorum ne on defadan fazla anlayabiliyorum yani becerıksızım

Bende bakayım merak ettim.

Olsun yinede atlamışsın. Ben dün 300 atladım. 300 5/30

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…