- 5 Aralık 2008
- 909
- 1.102
Ben yarın başlamak istiyorumHala ip atlayan var mı?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben yarın başlamak istiyorumHala ip atlayan var mı?
başladınız mı?Ben yarın başlamak istiyorum
14 Haziran da yazmışsınız 2 haftadır atlıyorum diye. Yani üç aydır atliyorsunuz sanırım, vücudunuzda değişim oldu mu?ben de iki haftadır atlıyorum şimdilik güzel gidiyor
Harikasınız. Ben de 1,5 aydır atlıyorum. 100 tane ile başladım. Şu an 1000-1800 arası atliyorum. Hergün atlamaya çalışıyorum. Yediklerime dikkat etmedim ona rağmen kilo vermesem de 3 cm inceldim. Acayip hafiflemis hissediyorum. İlk zamnlar aşırı zorlanırken şimdi zevkle atlıyorum. Biraz da yediklerime dikkat etsem ekstra egzersiz yapsam manken olacağım.ilk 1 ay hergun minimum 1000 adet atladım sonrasında ağırlık antremanlariyla karışık yapmaya basladim. Suan haftada 3 ya da 4 kez atlıyorum. Bu surede yediklerime de dikkat ediyorum. 2 hafta tatile gittim tatildeyken yemeyi abarttım ama hergun 20bin adımla destekledim 0 gram fazlalikla döndüm. 13 kilo verdim ve bacaklarimdaki selülitler büyük oranda gitti. Daha sıkı bir diyetle daha çok da verilebilirdi. Herkese tavsiye ederim.
Burda birbirimizi motive edelim. Benim şikayetçi olduğum bölgeler alt göbek, basen, selülit. Basenlerde gözle görülür bi incelme var inşallah tamamen gider. Alt göbek iki sezaryen doğum yaptığımdan dolayı kolay kolay gidecek gibi durmuyornama.ilk 1 ay hergun minimum 1000 adet atladım sonrasında ağırlık antremanlariyla karışık yapmaya basladim. Suan haftada 3 ya da 4 kez atlıyorum. Bu surede yediklerime de dikkat ediyorum. 2 hafta tatile gittim tatildeyken yemeyi abarttım ama hergun 20bin adımla destekledim 0 gram fazlalikla döndüm. 13 kilo verdim ve bacaklarimdaki selülitler büyük oranda gitti. Daha sıkı bir diyetle daha çok da verilebilirdi. Herkese tavsiye ederim.
Ben de sizden örnek aldım yediklerime dikkat edicem. Etmediğim halde bile gözle görülür değişim var 1,5 ayda. Bugün 2000 atladım. Bütün yağlar erisin hadi bakalım. Hedefledigimiz kiloya indikten sonra yesek bile hergün atladığımiz için yağ tutmaz vücudumuz. Oh mis. Benim hedefim 57-58Birbirimizi motive edelim evet. Ben kafaya koydum bu kadar spora alismisken yaptığım spor boşa gitmesin diye yediklerime dikkat etmeye basladim yine. Sonuçta genel olarak incelme oluyor. Ben sene sonuna kadar bi 15 kilo daha vermek istiyorum bakalım umarım olur. Abur cubur, fast food ve şekeri yemeyince zaten yağlar erimeye başlıyor. Üstüne de ip atlayınca şahane oluyor.
Bugün kötüydüm, 460 atladım. Ringfit n'oluyor? İlk defa duydum. Bizden başka ip atlayan yok galiba, kimse yazmıyor.Ben de bugün 1001 adet atladım yarım saat Ringfit yaptıktan sonra. 17 dakikada atladım 10000 adım da gün içinde attım. Aktif olmaya devam.