Tamam Teşekkür ederim deneyeceğim bunu.İp ile atlama o zaman. Önce olduğun yerde ip ile atlıyor gibi yap. Kondisyonun artınca artırırsın.
Ben de kesinlikle 3 ten fazla atlayamıyordum. İpini değiştir canım. Hala daha eski ipimle atlayamıyorum mesela.Yav bir haftadır beceremiyoum kızlar helal olsun nasıl atlanıyor ben hiç ne konsantre olabiliyorum ne on defadan fazla anlayabiliyorum yani becerıksızım
Teşekkür ederim silikon bir ip aldım buruşup duruyor sanırım gerçek ip almalıyım.Ben de kesinlikle 3 ten fazla atlayamıyordum. İpini değiştir canım. Hala daha eski ipimle atlayamıyorum mesela.
Belki trambolin farklı oluyordur ip gibi olmuyordur bilemiyorumBugün 100+100 olacak şekilde yapabildimsiz de bölüp mü yoksa tek seferde mi atlıyorsunuz?
Hoşgeldin canım. Hadi bakalım zıplıyoruz zıp zıp zıpkızlar bende eşlik etmek isterim size
Hayırlı olsun. Ben zemin kattayım sorun olmuyor ama inşallah size de olmazKızlar size bakıp ip siparişi verdim bende ip atlamak istiyorum kilo vermek için ama ses çok çıkar mı evde atlayabilir miyim kızlar ya
Altta ki komşumuz sese hassas ama 10 ar dakika aralarla yaparsam halının üzerinde sıkıntı olmaz inşallah çok eğlenceli geldi ip topiginiz hayırlı olsun sizin vesilenizle bu 10 kilomu veririm belkiHayırlı olsun. Ben zemin kattayım sorun olmuyor ama inşallah size de olmaz
15 dakikada falan atladım. Mesela 100 atlıyorum şöyle bir kaç adım atıp devam ediyorum. İpe takıldıkça bir kaç adım atıp nabzımı biraz düşürüyorum.Kaç seferde atlıyorsunuz 1000 i