İp Atlamak Zayıflatır mı?

ya ben ip atlama müptelası oldum:)çok zevkliiii,dün 1500 atladım,100er 100er.aralarda 1dakika falan dinlenerek...zaten aralıksız değil dinlene dinlene atlayın deniyor(1-2 dakika)birde sağ sol ,sağ sol yapın,dizleri kırmadan ve yerden çok az yükselerek...45dakika falan sürüyor 1500 atlama,ama daha sonra heralde ter atma bir yarım saat daha sürüyor bende kızlar...duştan sonra bile devam ediyor...sanırım benim hala lohusalık etkisi.yoksa sizlerde de öylemi?

Dün 1500 atladım,bugün 2000...çok keyifli bişey...biryerde okudum günde 400atlama ile 10günde 1kilo yağdan gider yazmışlar....bakalım ben 10 gün atlıcam sonuç ne olacak...ilk gün 1000 ,ikinci gün 1500,üçüncü gün 2000 atladım...2000le devam ederim sanırım,ayakları yoruyor çünkü....

Merhaba kizlar :)
Ben de araniza katilmak istiyorum ama kimsecikler kalmamis neredesiniz? Bisiklet ile kilo verme seruvenime havalarin sogumasiyla evde ip atlayarak devam etmek istiyorum. Uzun zamandir ip atlayanlarin sonucunu ogrenebilir miyim acaba gaza gelmem lazim :KK70:

Ağırlığın sağa sonra sola verilere atlanması tekniğiyle mı atlıyorsunuz ?
Ben hani küçükken koşarken atlanırdı ya önce bi ayak sonra bi ayak öle atlıyorum. Böylece bacaklarımıda karnıma çekmiş oluyorum yani ikisini aynı anda kaldırıp aynı anda indirmiyorum :KK70:

Ben hani küçükken koşarken atlanırdı ya önce bi ayak sonra bi ayak öle atlıyorum. Böylece bacaklarımıda karnıma çekmiş oluyorum yani ikisini aynı anda kaldırıp aynı anda indirmiyorum :KK70:

Ben su tekniği yapmaya çalışıyorum fazla yormuyormus ama iple tam olarak yapamadım bir türlü bu tekniği zorlanıyorum .

Ben öyle bahsettiğiniz gibi 1500 -2000 falanda atlamadım günde en fazla 500 olmuştur ama diyetime çok dikkat etmiştim. 3 Ayda 10 kilo verdim :KK68:
Evet cok etkili olmali ki dun 400 yapmama ragmen her tarafim agriyo cok hamlamissam demek ki. 3 ayda 10 kilo cok iyimis ben de verebilsem bi on kilo cok iyi olacak :)

Ben su tekniği yapmaya çalışıyorum fazla yormuyormus ama iple tam olarak yapamadım bir türlü bu tekniği zorlanıyorum .

Bu teknigi uygulasam heralde ipi boynuma dolastirip bogulurum masallah bi an hizlandirilmis video zannettim :KK70: Ben de genel de iki ayak uzerinde zipliyorum ama iki defa sekmeden.

:KK33:
Bu teknigi uygulasam heralde ipi boynuma dolastirip bogulurum masallah bi an hizlandirilmis video zannettim :KK70: Ben de genel de iki ayak uzerinde zipliyorum ama iki defa sekmeden.
O sekilde alışıp kilo veriyorsan sorun yok o zaman , :KK68:önemli olan forma girmek nasılsa :KK49:

IP atlayan yok muuuu:)ben ayağımı incittim kızlar.ağrım olmadığı zamanlar azar azar atlıyorum.ama bu arada diyete devam ettiğim için 70 olmuşum..(3.7kg verdim)bide ipi atlayabilseydim tadımdan yenmezdim...
Herkese bir tavsiyem var,aksam 6dan sonra açlıktan ölseniz bile oruç tutuyor psikolojisine girin...benim kilom hep yavaş gider,birde metabolizmanız hızlıysa bu şekilde çok çabuk verirsiniz...

valla arkadaşlar ipten ziyade geçtiğimiz ay arkadaşımla başladık diyete, ne yapalım derken bir uygulamayla karşılatık,
Birbirimizin kaç kalori verdiğini , kaç adım attıgını, hedefimize ne kadar yakın oldugunu gösteriyor :) süper uygulama tavsiye ederim linki ; goo.gl/8rakmB

Kolay gelsin kizlar, baya keyiflisiniz masallah,insallah biran once kilolar gider ne zamandir bende basladim ip atlamaya,hic diyet yamadan sikilastiriyor baya tartida kilo cok azalmasada aynada fark ediyor.

ben dün sabah 300 akşam 300 olmak üzere toplam 600 ip atladım ve sabah yerimden kalkamadım.Yürüyemiyorum resmen baldırlarım çok feci acıyor.İp atlamak isteyenlere tavsiye,ya az sayıyla başlayın ya da atlamadan önce esneme hareketleri yapın benim durumuma düşmeyin:KK5:
çok yüklenmişsiniz siz ama büyük başarı 600 atlayış

Bende katıldım aranıza. Her akşam 20 dakika ip atlıycam bakalımm :KK70:
ama bacakta kas yapar diyr korkuyorum

X