- 30 Ağustos 2015
- 12.243
- 21.883
Ben nefes aldığımı bile hatırlamıyomm.Ben burundan alıp ağızdan veriyorum nefesi .
Bugün 100 ipli atladim
Bn yazın platesle öğrendim nefesin doğru alınıp verilmesi çok etkiliyor kaburga kapali yanı katın içerde burundan alıp ağızdan veriyorum ve cokta rahatlatiyorBen nefes aldığımı bile hatırlamıyomm.
Bn yazın platesle öğrendim nefesin doğru alınıp verilmesi çok etkiliyor kaburga kapali yanı katın içerde burundan alıp ağızdan veriyorum ve cokta rahatlatiyor
İpim sayacli canım ama içimden de sayabiliyorumama ip atlarken bunu nasıl sağlayabiliyorsun bi yandanda sayıyoruzya kaç adet atladığımızı?
Günaydın canım :)Günaydın kızlar
Dahlia_ canım yarın haftalık dereceleri sen acıklar mısın yoksa ben halledeyim mi? Yapabilirim, benim icin sorun degil ama bi sana danısayım dedim :)
Hazir yeri gelmişken sorayım hem, siz ip atlama öncesinde nasil ısınma yapiyorsunuz kizlar? Ben simdi ipliye de gecince iyice fark etti vallahi, ısınmadan yapmamak lazim
Hanımlar geçen hafta için eksik bildiriminiz var ise 13:30'a kadar yapın.
Sonra haftalık dereceleri açıklayacagım :)
Dahlia_
Canım kusura bakma, dün pek giremedim görmemişim yazını :)
Sen hazırlamışsın artık anladığım kadarıyla, emeğine sağlık canım
Senden ses cıkmayınca, belki yine mesgulsündür diye hazırlayayım dedim :) zaten excel'de tutuyorum bildirimleri, yazanlar oldukca orada güncelliyorum kolay oluyor :) Sadece buraya yazması kalıyor :)Emeğine sağlık canım :)
Atlayamadım 2 gündür, bugün de midem çok kötü, bulanıyor sürekli, geçerse atlarım inşaAllah :)
Senden ses cıkmayınca, belki yine mesgulsündür diye hazırlayayım dedim :) zaten excel'de tutuyorum bildirimleri, yazanlar oldukca orada güncelliyorum kolay oluyor :) Sadece buraya yazması kalıyor :)
Gecmis olsun bu arada canım, umarım iyilesirsin hemen :)
İnsallah işlerin düzene girer tatlımÇok sağol canım :) Liste işini sana havale ediyorum
Benim sorunlarım, işlerim bitecek gibi değill