İnsallah işlerin düzene girer tatlım
Liste işi bende o halde, sen hiiic kafana takma
Ellerine saglik liste cok guzel olmusİP ATLAMA YARIŞMASI
15 ŞUBAT-21 ŞUBAT HAFTALIK SONUÇLAR
İPLİ KATEGORİSİ
HAFTA BİRİNCİSİ:ekhion - 3530 ipli atlama
HAFTA İKİNCİSİ:keten prenses - 2100 ipli atlama
HAFTA ÜÇÜNCÜSÜ:Dahlia_ - 1100 ipli atlama
Dereceye giren arkadaşlarımızı tebrik ediyoruz. Kalan sıralama aşağıda verilmiştir.
4)kollontai - 1000 ipli atlama
5)morordek - 725 ipli atlama
6)kelebek19 - 700 ipli atlama
7)koza16 - 225 ipli atlama
8)aycaf - 150 ipli atlama
9) @zey zey - 100 ipli atlama
10)gulfuren - 50 ipli atlama
Ellerine sağlık canm..İP ATLAMA YARIŞMASI
15 ŞUBAT-21 ŞUBAT HAFTALIK SONUÇLAR
İPSİZ KATEGORİSİ
HAFTA BİRİNCİSİ:gulfuren - 5040 ipsiz atlama
HAFTA İKİNCİSİ:ebrusonmez - 2850 ipsiz atlama
HAFTA ÜÇÜNCÜSÜ:yesilkizinguncesi - 2750 ipsiz atlama
Dereceye giren arkadaşlarımızı tebrik ediyoruz. Kalan sıralama aşağıda verilmiştir.
4)Zerosima - 1100 ipsiz atlama
5)keten prenses - 1000 ipsiz atlama
6)morordek - 750 ipsiz atlama
7)ekhion & kollontai - 500 ipsiz atlama
Ben eklerim canm.merhaba kızlar bugun 150 ipli
Tamam canım sorun degil, ekleriz ben ya da denk gelen başka biri :)Bugün 250 ipli atladim canım.bn listeye eklemeyi beceremiyorum.bide çok vaktim olmuyorum yazıp çıkıyorum genelde bu arada bn 7. Takımdan mezun oldum 50 .3 kiloya düştüm 59.5 ile baslamistim
Tesekkur ederim canımTamam canım sorun degil, ekleriz ben ya da denk gelen başka biri :)
Mezun oldugunu da gördüm bu hafta, hayırlı olsun, insallah bir daha almazsın kilolarını canım :)
Evet, zaten saglıklı beslenme düzenini oturttuktan sonra sporu da ihmal etmedigin sürece almazsın kolay kolay :)Tesekkur ederim canıminşallah ama menulerim aynı devam ediyor bugün bazı özel şeyler den dolayı biraz tatlıyı abarttim denveliycm ama inşallah
Aynen canım spor hergn 30 dakika yürüyüş kesin. Yapıyorum en az 100 ip atliyorum birde dün bacak kalça egzersilerine başladım ebru sallidan yaptıklarımı çünkü basenlerimde var hafif yağ onlarda gitain hemde sıkılasayimEvet, zaten saglıklı beslenme düzenini oturttuktan sonra sporu da ihmal etmedigin sürece almazsın kolay kolay :)
Evet ya benim de basen derdim var maalesef. Gobek biraz gitti yediklerime dikkat edince ama basen ve kalca oldugu gibi duruyor. Ben de dün itibariyle kalça-basen de calısmaya başladım. Insallah faydasını görürüm de birazcık kücülür :)Aynen canım spor hergn 30 dakika yürüyüş kesin. Yapıyorum en az 100 ip atliyorum birde dün bacak kalça egzersilerine başladım ebru sallidan yaptıklarımı çünkü basenlerimde var hafif yağ onlarda gitain hemde sıkılasayim