❤ ❤ İp atlama yarışması ❤ ❤

:KK200::KK200: İP ATLAMA YARIŞMASI :KK200::KK200:
15 ŞUBAT-21 ŞUBAT HAFTALIK SONUÇLAR
İPSİZ KATEGORİSİ

HAFTA BİRİNCİSİ: gulfuren gulfuren - 5040 ipsiz atlama :nazar::KK9:
HAFTA İKİNCİSİ: ebrusonmez ebrusonmez - 2850 ipsiz atlama :nazar::KK49:

HAFTA ÜÇÜNCÜSÜ: yesilkizinguncesi yesilkizinguncesi - 2750 ipsiz atlama :nazar::21:

Dereceye giren arkadaşlarımızı tebrik ediyoruz. Kalan sıralama aşağıda verilmiştir.
4) Zerosima Zerosima - 1100 ipsiz atlama :nazar:
5) keten prenses keten prenses - 1000 ipsiz atlama :nazar:
6) morordek morordek - 750 ipsiz atlama
7) ekhion ekhion & kollontai kollontai - 500 ipsiz atlama

İPLİ KATEGORİSİ

HAFTA BİRİNCİSİ: ekhion ekhion - 3530 ipli atlama :nazar::KK9:
HAFTA İKİNCİSİ: keten prenses keten prenses - 2100 ipli atlama :nazar::KK49:

HAFTA ÜÇÜNCÜSÜ: Dahlia_ Dahlia_ - 1100 ipli atlama :nazar::21:

Dereceye giren arkadaşlarımızı tebrik ediyoruz. Kalan sıralama aşağıda verilmiştir.
4) kollontai kollontai - 1000 ipli atlama :nazar:
5) morordek morordek - 725 ipli atlama
6) kelebek19 kelebek19 - 700 ipli atlama
7) koza16 koza16 - 225 ipli atlama
8) aycaf aycaf - 150 ipli atlama
9) @zey zey - 100 ipli atlama

10) gulfuren gulfuren - 50 ipli atlama
Ellerine saglik liste cok guzel olmus

Herkese merhaba arkadaşlar Nasılsıniz umarım herkes iyidir. Ben geçen hafta regl grip ve sonrası idrar yolu enfeksiyonu oldum.çok kötüyüm hiç atlamadim. Ama birazdan basliyacam tekrar. Öpüyorum hepinizi

Arkadaşlar listeyi şu şekilde yapalım diyorum. İlk bildirim yapan tarihi atarak başlatsın, sonrakiler altına nick ve atlama sayısını yazarak ekleme yapsın. Öncekileri de kopyalayarak tabi ki :) Çünkü geçen hafta hiç bildirim yapmayanlar var, tek tek onları cıkarmak zor geldi :) Bir de listeden bildirimleri okumaktan daha kolay. Ben bugunun listesini başlatıyorum, altına ekleyin :)

22 Şubat Pazartesi
morordek - 650 ipli

Benden sonraki liste şu şekilde olsun mesela:
22 Şubat Pazartesi
morordek - 650 ipli
XXXX - X ipli/ipsiz

Bu sekilde altına ekleye ekleye gidelim. Listeyi kopyalamakta zorlananlar olursa gene ben bugun X sayı atladım derlerse de ben listeye eklerim :)

Bugün 250 ipli atladim canım.bn listeye eklemeyi beceremiyorum.bide çok vaktim olmuyorum yazıp çıkıyorum genelde bu arada bn 7. Takımdan mezun oldum 50 .3 kiloya düştüm 59.5 ile baslamistim

İPSİZ KATEGORİSİ

HAFTA BİRİNCİSİ: gulfuren gulfuren - 5040 ipsiz atlama :nazar::KK9:
HAFTA İKİNCİSİ: ebrusonmez ebrusonmez - 2850 ipsiz atlama :nazar::KK49:

HAFTA ÜÇÜNCÜSÜ: yesilkizinguncesi yesilkizinguncesi - 2750 ipsiz atlama :nazar::21:

4) Zerosima Zerosima - 1100 ipsiz atlama :nazar:
5) keten prenses keten prenses - 1000 ipsiz atlama :nazar:
6) morordek morordek - 750 ipsiz atlama
7) ekhion ekhion & kollontai kollontai - 500 ipsiz atlama
Ellerine sağlık canm..

Bugün 250 ipli atladim canım.bn listeye eklemeyi beceremiyorum.bide çok vaktim olmuyorum yazıp çıkıyorum genelde bu arada bn 7. Takımdan mezun oldum 50 .3 kiloya düştüm 59.5 ile baslamistim
Tamam canım sorun degil, ekleriz ben ya da denk gelen başka biri :)
Mezun oldugunu da gördüm bu hafta, hayırlı olsun, insallah bir daha almazsın kilolarını canım :)

Tamam canım sorun degil, ekleriz ben ya da denk gelen başka biri :)
Mezun oldugunu da gördüm bu hafta, hayırlı olsun, insallah bir daha almazsın kilolarını canım :)
Tesekkur ederim canım :KK66: inşallah ama menulerim aynı devam ediyor bugün bazı özel şeyler den dolayı biraz tatlıyı abarttim denveliycm ama inşallah :KK66:

Tesekkur ederim canım :KK66: inşallah ama menulerim aynı devam ediyor bugün bazı özel şeyler den dolayı biraz tatlıyı abarttim denveliycm ama inşallah :KK66:
Evet, zaten saglıklı beslenme düzenini oturttuktan sonra sporu da ihmal etmedigin sürece almazsın kolay kolay :)

Selamlar :KK66: Kusura bakmayın günlerdir giremedim :KK43: İnanın hiç zamanım olmadı :KK43: Ama yarından itibaren tekrardan burdayım :KK66:

Evet, zaten saglıklı beslenme düzenini oturttuktan sonra sporu da ihmal etmedigin sürece almazsın kolay kolay :)
Aynen canım spor hergn 30 dakika yürüyüş kesin. Yapıyorum en az 100 ip atliyorum birde dün bacak kalça egzersilerine başladım ebru sallidan yaptıklarımı çünkü basenlerimde var hafif yağ onlarda gitain hemde sıkılasayim

Aynen canım spor hergn 30 dakika yürüyüş kesin. Yapıyorum en az 100 ip atliyorum birde dün bacak kalça egzersilerine başladım ebru sallidan yaptıklarımı çünkü basenlerimde var hafif yağ onlarda gitain hemde sıkılasayim
Evet ya benim de basen derdim var maalesef. Gobek biraz gitti yediklerime dikkat edince ama basen ve kalca oldugu gibi duruyor. Ben de dün itibariyle kalça-basen de calısmaya başladım. Insallah faydasını görürüm de birazcık kücülür :)