Kalın olmayınca hic fark edilmiyormusEkhionun atladığı ipi siler misin, ben unutmuşum o cumanın.
Gerçekten bende sonra fark ettim.Kalın olmayınca hic fark edilmiyormus
Bende öyle bir şey olmadı aöa bel ağrım oldu.Dün 50 tane ipli atladım , bugün yine hafif belim ağrıdı.İki gün ipsiz atla bakalım ,olacak mı? Allah korusun sağlıklı olalım diye,sağlığımızdan olmayalım.Kızlar ortalığı karıştırmışım bundan sonra yazarken kalın olmasına tikkat ediciim:)
Ya ben atlarken karnımın altı acımaya başladı. Böyle bişi yaşıyanınız var mı? Kas ağrısı gibi değil de sanki benden bi parça kopmaya çalılır gibi. Tövbee nası anlattım kötü oldu içimama his olarak tam böyle yani.
Yani sen böyle anlatinca aklima reglden baska bi sey gelmedi:) insallah ciddi bir durum degildir, ipsiz dene istersen birkac gün, takip et durumunu.Kızlar ortalığı karıştırmışım bundan sonra yazarken kalın olmasına tikkat ediciim:)
Ya ben atlarken karnımın altı acımaya başladı. Böyle bişi yaşıyanınız var mı? Kas ağrısı gibi değil de sanki benden bi parça kopmaya çalılır gibi. Tövbee nası anlattım kötü oldu içimama his olarak tam böyle yani.
Geriniyoruö ben 4 5 dkHazir yeri gelmişken sorayım hem, siz ip atlama öncesinde nasil ısınma yapiyorsunuz kizlar? Ben simdi ipliye de gecince iyice fark etti vallahi, ısınmadan yapmamak lazim
Hiç zannetmiyorım ya reglim yeni bitti :)ekhion canım hamilede olabilirsin?? Emin olmadan atlama derim.Aklıma bitek bu seçenek geldi
Ağrın varsa bencede ara ver.Acaba ağrı neden kaynaklanıyor?Benim karnım acıyo kızlar bi üç dört gün ara vericem bakalım sonra devam edicek mi. Perşembe felan gelirim buralara
Yinede dikkatli ol canm.. Fazla zorlamaHiç zannetmiyorım ya reglim yeni bitti :)