❤ ❤ İp atlama yarışması ❤ ❤

Rakamlar motive ediyor gercekten,darısı bız başlamayanlara bugün de başlayamadım başım çok ağrıdı tüm gün ve misafirler vardı yoruldum.. Yarına inşallah

arkadaslar cok ozur dilerim, iki gundur esim izinliydi evdeydi bir de yıldonumumuzdu ilk gun dısardaydık dunde misafirler vardı gece 4 e kadar bugun rahatım cok sukur aradaki farkı kapatmak icin bugun hedefim 1000 ipsiz 2000 ipli yapınca tabi yapabilirsem :KK66: listeye eklerim, tekrar ozur dilerim devamsızlın icin :KK43:

Hatunlar Bugun Son ders regl oldum. Zaten iki gündür belirti vardı. Ama normal şartlarda benim haftaya çarşamba falan olmam lazımdı. Burda bir arkadas gününden önce oluyorsun demiş sanırım bu doğru.En azından benim için öyle oldu.

Peki ben ne yaptım okuldan geldiğimde cidden sancim çoktu ve migren tutmak üzereydi. Yemeğimi yedim ortalığı topladım aldım elime ipi yavaş yavaş başladım atlama ya.

1039 bugünkü sayım. Üstüne 130 mekik.

Şimdi nasılim sonuç olarak yaptım kahvemi Kösem ı izlicem. ..

Öpüyorum sizi....

Kızlar selam bende ikimaydır ip arlıyorum günde 4000 atlıyorumm 1 saate yakın sürüyo çok eğlenceli

kizlar 1000ler 4000ler masallahhh
benim 1000 yapabilmem icin 1 saatte 10 defa dinlenmem lazim tebrikler

Kızlar sayfalari okuyamadim zayiflayan ve sıkılaşan var mi:KK16:

tatli kiz naber :KK66:

Benim sol ayak kasım ağrıyor sanırım azıcık incittim :KK43: Bugün atlamadım o yüzden ama yarın devam :KK49:

11 Şubat Perşembe
1. morordek
2. Alisgulus - 1039 ipli
3. koza16
4. Rapunzell123
5. kollontai - 1000 ipli
6. ekhion
7. gel_pcpc
8. ebrusonmez
9. kelebek19 - 100 ipli
10. Burcak41
11. ikbal_01
12. zey zey - 200 ipli
13. kernaz
14. Zerosima
15. SELEF
16. fatima38
17. aycaf
18. keten prenses - 350 ipli
19. Ceylanhani
20. deadline
21. gulfuren
22. mlkgzgn
23. beren2930
24. berina
25. AKovser

Selam kızlar ben de yeni üyeyim Morodek seninle hayallerimiz aynı ben de mayıs ve 58 ikilisinin hayalini kuruyorum. Umarım başarabilirim... Ben uzun zamandır düzenli olmasa da ip atlıyorum. Bundan sonra çok daha düzenli yapmak istiyorum. Sizi bulduğum çok iyi oldu

Kızlar 10 dk ipsiz ortalama kaç tane atlanir bi tahmin edebilirmisiniz

Selam kızlar ben de yeni üyeyim Morodek seninle hayallerimiz aynı ben de mayıs ve 58 ikilisinin hayalini kuruyorum. Umarım başarabilirim... Ben uzun zamandır düzenli olmasa da ip atlıyorum. Bundan sonra çok daha düzenli yapmak istiyorum. Sizi bulduğum çok iyi oldu
Hadi bakalım insallah canım :)
Biz bu hafta pazartesi başladık, birkaç gün oldugu icin haftaya katıl sen de aramıza digerlerine haksızlık olmasın. Hep birlikte hayallerimize kavusalım :KK200:

Ben bugün atlamadım.Belim ağrıyor.Sabaha kadar ağrı çektim,ilaç.almama rağmen.Çapraz mekik yaptım ondan oldu heralde.