yok canım ipsiz, benim evimin tavanı cok alcak, ipim var ama iple atlayamıyorum maalesefİple mi atladın canım ? :)
Bende bilemedim kiAslında ben de fark olsun mu olmasın mı diye düşünüyorum.. Ama kimseyi de zorlayamayız, yani mutlaka iple atla diye.. İpi olmayan bile olabilir.. Ben bile bazen iple bazen ipsiz atlayacağım.. Çünkü ip çok fazla yoruyor, bazen onun yorgunlugunu kaldıramayacak halde oluyorumm..
Ama yani ipli ve ipsiz atlayanları ayrı yarıştıralım derseniz ona da tamam.. Haksızlık yapmak istemiyorum kimseye..
2 liste hazırlarız ona göre hareket ederiz..
Fikirlerinizi bekliyorum...
Olur heraldebu akşam yazsam ölçülerimi olurmu.mezurem yokda iş dönüşü alıcam inşaallah.
Canim olurda ayagina filan degerse cok acitir o spor magazalarinda olur oralara bi bak istersenarkadaşlar normal ip boyumuza göree bulamadım.urgan mı alıcam.bu akşama alıcam atlamam lazım
Canim olurda ayagina filan degerse cok acitir o spor magazalarinda olur oralara bi bak istersen
bence de ipli ipsiz olarak ayirmak daha iyi olacak :)Aslında ben de fark olsun mu olmasın mı diye düşünüyorum.. Ama kimseyi de zorlayamayız, yani mutlaka iple atla diye.. İpi olmayan bile olabilir.. Ben bile bazen iple bazen ipsiz atlayacağım.. Çünkü ip çok fazla yoruyor, bazen onun yorgunlugunu kaldıramayacak halde oluyorumm..
Ama yani ipli ve ipsiz atlayanları ayrı yarıştıralım derseniz ona da tamam.. Haksızlık yapmak istemiyorum kimseye..
2 liste hazırlarız ona göre hareket ederiz..
Fikirlerinizi bekliyorum...
Canım ya.. istersen bugün de dinlen, yarın başlarsın inşaAllah, bu halde daha da kötü olma..
Yok canım sorun değil, yazarsın akşam :)
Ben sadece ilk gün alın demek istiyorum, yani birşey yapıyoruz tam yapalım, ölçülerimiz başlamadan önceki ölçüler olsun diye :)
Canım, göğsü yazmamışsınn :)
bu akşam yazsam ölçülerimi olurmu.mezurem yokda iş dönüşü alıcam inşaallah.
bence de cok gerek yok ayırmaya sana da eziyet iki listeyi takip edip hazırlamak ama cogunluk ne derse uyarım tabi :)Sanırım ipli ipsiz ayırmak daha iyi olucak..
Herkes kabul ediyorsa ayıralım..
Listeyi akşam hazırlayacağım, eğer herkes ya da çoğunluk ayırmak fikrinden yanaysa 2 liste hazırlayalım..
O zaman herkes ipli ya da ipsiz atladığını da yazsın..
Bir de şöyle birşey var mesela ben bu hafta ipsiz atlayacağım, rahatsızım biraz o yüzden, ama hep böyle devam etmek istemiyorum, önümüzdeki hafta iple atlarım inşaAllah.. Demem o ki, haftaya nasıl başlarsanız öyle devam edin, bugün ipli yarın ipsiz olmasın.. Değiştirmek isterseniz pazartesini bekleyin..
bence ayırmamak lazım.çünkü bugün iple atlayan iki gün sonra ipsizde atlayabilir am genede siz bilirsiniz.benim fikrim bu
bence de cok gerek yok ayırmaya sana da eziyet iki listeyi takip edip hazırlamak ama cogunluk ne derse uyarım tabi :)
Bencede bu şekilde olsun.İpli daha çok sayı kolay yapılıyor,ipli gerçekten zorluyor.Sanırım ipli ipsiz ayırmak daha iyi olucak..
Herkes kabul ediyorsa ayıralım..
Listeyi akşam hazırlayacağım, eğer herkes ya da çoğunluk ayırmak fikrinden yanaysa 2 liste hazırlayalım..
O zaman herkes ipli ya da ipsiz atladığını da yazsın..
Bir de şöyle birşey var mesela ben bu hafta ipsiz atlayacağım, rahatsızım biraz o yüzden, ama hep böyle devam etmek istemiyorum, önümüzdeki hafta iple atlarım inşaAllah.. Demem o ki, haftaya nasıl başlarsanız öyle devam edin, bugün ipli yarın ipsiz olmasın.. Değiştirmek isterseniz pazartesini bekleyin..
Canim bugun imkansizmis zaten. Aksama kadar yattim. Yarin doktora gidecegim tekrardan.Canım ya.. istersen bugün de dinlen, yarın başlarsın inşaAllah, bu halde daha da kötü olma..
Canim sen de iple mi ipsiz mi atladın belirt istersen8 şubat ip atlama listesi
1.kollontai => 1050 ip atlama
yazdım canım ipsiz atladımCanim sen de iple mi ipsiz mi atladın belirt istersen