❤ ❤ İp atlama yarışması ❤ ❤

Bende bilemedim ki

arkadaşlar normal ip boyumuza göree bulamadım.urgan mı alıcam.bu akşama alıcam atlamam lazım

spor mağazalarında 5 10 liraya ipler var.
bence ipli ve ipsiz atlayanlar ayrı yarışmalı. alıntı yapamadm affedin gızlar

bence de ipli ipsiz olarak ayirmak daha iyi olacak :)

Sanırım ipli ipsiz ayırmak daha iyi olucak..
Herkes kabul ediyorsa ayıralım..
Listeyi akşam hazırlayacağım, eğer herkes ya da çoğunluk ayırmak fikrinden yanaysa 2 liste hazırlayalım..
O zaman herkes ipli ya da ipsiz atladığını da yazsın..
Bir de şöyle birşey var mesela ben bu hafta ipsiz atlayacağım, rahatsızım biraz o yüzden, ama hep böyle devam etmek istemiyorum, önümüzdeki hafta iple atlarım inşaAllah.. Demem o ki, haftaya nasıl başlarsanız öyle devam edin, bugün ipli yarın ipsiz olmasın.. Değiştirmek isterseniz pazartesini bekleyin..

bence ayırmamak lazım.çünkü bugün iple atlayan iki gün sonra ipsizde atlayabilir am genede siz bilirsiniz.benim fikrim bu

bence de cok gerek yok ayırmaya sana da eziyet iki listeyi takip edip hazırlamak ama cogunluk ne derse uyarım tabi :)

bence ayırmamak lazım.çünkü bugün iple atlayan iki gün sonra ipsizde atlayabilir am genede siz bilirsiniz.benim fikrim bu

Ben de biraz öyle düşünüyordum, hergün belki de iple atlamaya fırsat bulamayan olur diye.. hem ipsiz daha az vakit alıyor.. Oylamaya açıktır mevzu Nasıl isterseniz

bence de cok gerek yok ayırmaya sana da eziyet iki listeyi takip edip hazırlamak ama cogunluk ne derse uyarım tabi :)

Benim için sorun değil, konuyu açtımsa her türlü sorumluluğu kabul ediyorum demektir..
Bekliyorum herkes kararını yazsın öyle devam edelim :)

Bencede bu şekilde olsun.İpli daha çok sayı kolay yapılıyor,ipli gerçekten zorluyor.

Canım ya.. istersen bugün de dinlen, yarın başlarsın inşaAllah, bu halde daha da kötü olma..
Canim bugun imkansizmis zaten. Aksama kadar yattim. Yarin doktora gidecegim tekrardan.

Ipli ipsiz atlama konusunda benim fikrim şöyle, herkes bildirim yaparken iple mi ipsiz mi atladigini yazsin. Iki ayri liste degil ama haftanin sonunda iple en cok atlayan, ipsiz en cok atlayan cikarmasi daha kolay olur. Yani bugun 50 iple, 50 ipsiz atlayabilirim örneğin ve 2 listeye de dahil olabilirim boylece. Bildirimine ipli ipsiz diye belirtmeyeni ipsiz kabul ederiz. Ne dersiniz?