❤ ❤ İp atlama yarışması ❤ ❤

Günaydın kızlar bugün çok şükür bomba gibi başladım ipimi atladım ölçülerimi aldım ama işe gelirken getirmeyi unuttum artık akşam eve gidince yazarım aldığım ölçüleri sıkıntı olmaz heralde :)

Hemen yazıyorum
göbek 111
bel 88
kalça 114
Basen 112
göğüs 112 (ama bu camasirlara gore degisiyo )
Sağ bacak 66
sol bacak 66

Ben ipsiz atlıyordum ,bir de trambolinin üzerinde atlıyordum.Dün ip ile atladım ve gerçekten daha zor oluyor ve kalp atışı çabuk hızlanıyor.Spor salonundaki antrenöre sormuştum ip varmış gibi zıplamak ile iple atlamak arasında fark var mı diye? İp ile daha çok kas çalışır demişti.Trambolinde yada normal olarak ip atlıyormuş gibi zıplamayı 1000-1500 yapıyordum bakalım ip ile bugün sayı kaç çıkacak?

Ben ipsiz atlıyordum ,bir de trambolinin üzerinde atlıyordum.Dün ip ile atladım ve gerçekten daha zor oluyor ve kalp atışı çabuk hızlanıyor.Spor salonundaki antrenöre sormuştum ip varmış gibi zıplamak ile iple atlamak arasında fark var mı diye? İp ile daha çok kas çalışır demişti.Trambolinde yada normal olarak ip atlıyormuş gibi zıplamayı 1000-1500 yapıyordum bakalım ip ile bugün sayı kaç çıkacak?
O zamn bende acilen ip almalıyımm :KK45:

PEki iple atlayanlarla ipsiz atlayanların bi farkı olucak mı???

Aslında ben de fark olsun mu olmasın mı diye düşünüyorum.. Ama kimseyi de zorlayamayız, yani mutlaka iple atla diye.. İpi olmayan bile olabilir.. Ben bile bazen iple bazen ipsiz atlayacağım.. Çünkü ip çok fazla yoruyor, bazen onun yorgunlugunu kaldıramayacak halde oluyorumm..

Ama yani ipli ve ipsiz atlayanları ayrı yarıştıralım derseniz ona da tamam.. Haksızlık yapmak istemiyorum kimseye..
2 liste hazırlarız ona göre hareket ederiz..
Fikirlerinizi bekliyorum...

Ah canim bugun biraz daha iyiyim de ziplyabilcek miyim emin degilim :KK43: cok fena carpti beni hastalik ya :KK43:

Canım ya.. istersen bugün de dinlen, yarın başlarsın inşaAllah, bu halde daha da kötü olma..

Günaydın kızlar bugün çok şükür bomba gibi başladım ipimi atladım ölçülerimi aldım ama işe gelirken getirmeyi unuttum artık akşam eve gidince yazarım aldığım ölçüleri sıkıntı olmaz heralde :)

Yok canım sorun değil, yazarsın akşam :)
Ben sadece ilk gün alın demek istiyorum, yani birşey yapıyoruz tam yapalım, ölçülerimiz başlamadan önceki ölçüler olsun diye :)

Günaydın kızlar :KK200: Dahlia_ Dahlia_ Ölçülerim canım :KK66: Gerçi belimi ve göbeğimi de dün akşam ölçtüm ama olsun :KK48:

Kilo: 62.8
Bel: 68
Göbek (simitlerimin en kalın olduğu yerden): 88
Basen: 97
Kalça: 101
Sağ/Sol Bacak: 60

Canım, göğsü yazmamışsınn :)