- 3 Kasım 2014
- 15.770
- 19.085
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kilo 79.6Hemen yazıyorum
göbek 111
bel 88
kalça 114
Basen 112
göğüs 112 (ama bu camasirlara gore degisiyo )
Sağ bacak 66
sol bacak 66
Günaydınn :))Ginaydin kizlar
Geçmiş olsun.Ah canim bugun biraz daha iyiyim de ziplyabilcek miyim emin degilim cok fena carpti beni hastalik ya
O zamn bende acilen ip almalıyımmBen ipsiz atlıyordum ,bir de trambolinin üzerinde atlıyordum.Dün ip ile atladım ve gerçekten daha zor oluyor ve kalp atışı çabuk hızlanıyor.Spor salonundaki antrenöre sormuştum ip varmış gibi zıplamak ile iple atlamak arasında fark var mı diye? İp ile daha çok kas çalışır demişti.Trambolinde yada normal olarak ip atlıyormuş gibi zıplamayı 1000-1500 yapıyordum bakalım ip ile bugün sayı kaç çıkacak?
8 şubat ip atlama listesi
1.kollontai => 1050 ip atlama
sagol canım atladım valla ilk gun diyeMerhaba herkese malum bugün iş başı yaptık öğretmenler ve öğrenciler bakayım atlayan varmı dedim bugün topuklu giydiğimde için okulda atlayamiyacam eve geçince artık. ..
Şekerim 1050 mi Atladin süpersin ya
SENLE YARIŞILMAZ8 şubat ip atlama listesi
simdi zıplamaya baslasan yetisirsin tatlım bu hafta iddialıyım demistimSENLE YARIŞILMAZ
Ama böyle de olmaz ki 1050 nedir yaasimdi zıplamaya baslasan yetisirsin tatlım bu hafta iddialıyım demistim
PEki iple atlayanlarla ipsiz atlayanların bi farkı olucak mı???
Ah canim bugun biraz daha iyiyim de ziplyabilcek miyim emin degilim cok fena carpti beni hastalik ya
Günaydın kızlar bugün çok şükür bomba gibi başladım ipimi atladım ölçülerimi aldım ama işe gelirken getirmeyi unuttum artık akşam eve gidince yazarım aldığım ölçüleri sıkıntı olmaz heralde :)
Günaydın kızlar Dahlia_ Ölçülerim canım Gerçi belimi ve göbeğimi de dün akşam ölçtüm ama olsun
Kilo: 62.8
Bel: 68
Göbek (simitlerimin en kalın olduğu yerden): 88
Basen: 97
Kalça: 101
Sağ/Sol Bacak: 60
simdi zıplamaya baslasan yetisirsin tatlım bu hafta iddialıyım demistim
Yok canım sorun değil, yazarsın akşam :)
Ben sadece ilk gün alın demek istiyorum, yani birşey yapıyoruz tam yapalım, ölçülerimiz başlamadan önceki ölçüler olsun diye :)