❤ ❤ İp atlama yarışması ❤ ❤

liste varmı yoksa buraya mı yazıyoruz ben 150 ipli atladım geri kalanı ipsiz atlıyorum onu atlayınca yazarım hem ipsiz ehm ipli atlarım herhalde

Tamamdır kızlar, ayrı-ayrı liste hazırlıyoruz, kimseye haksızlık olsun istemem..
zey zey -in de dediği gibi ısınmadan başlamayın, sonuçlar çok kötü olabilir..

Son düzenleme:
Ya ben 50 tane anca atlayabildim iple O kadar çok nefes nefese kalıyorum ki yapamıyorum yığılıp kalıyorum
Bir kereden 50 atlama 10 kere atla 10 saniye dinlen, bir daha on kere atla .Kendini çok zorlarsan sonra atlamayı bırakırsın.Ara ara git gel atla canım.

E
n kisa zamanda ip al canim kablo ayana degerse canin acir bende ip at liyorrum
İnternetten alacağım sayaçlı mağazada pahalı internette fiyatı uygun.

bu arada kızlar tek seferde duraksız atlamayın sakatlanma falan olmasın 50 atlayıp 10 sn ye dinlenip devam edin yada işte kendinize göre daha çabuk yoruluyorsanız 20 atlayıp dinlenin yada 100 falan setler halinde yapın yani yoksa eklemlerinize falan yük binebilir aman sakatlanmayalım

Ben internette 6.5 TL'ye almıştım Kargo dahil

Aynen ben Setler halinde yapıyorum 50 de nefesim kesiliyor resmen :))

İyi fikir canım bence

Ben internette 6.5 TL'ye almıştım Kargo dahil

Canim site adı verirmisin rica etsem

550 tane ip ile atladım.300 de ipsiz atladım.

Aha 150 fazla atlamış benden bende 400 iple atladim. 10 dk önce yazsaydin sogumadan 150 daha atlardim. Kıskandım simdi