liste varmı yoksa buraya mı yazıyoruz ben 150 ipli atladım geri kalanı ipsiz atlıyorum onu atlayınca yazarımhem ipsiz ehm ipli atlarım herhalde
Bir kereden 50 atlama 10 kere atla 10 saniye dinlen, bir daha on kere atla .Kendini çok zorlarsan sonra atlamayı bırakırsın.Ara ara git gel atla canım.Ya ben 50 tane anca atlayabildim iple O kadar çok nefes nefese kalıyorum ki yapamıyorum yığılıp kalıyorum
İnternetten alacağım sayaçlı mağazada pahalı internette fiyatı uygun.E
n kisa zamanda ip al canim kablo ayana degerse canin acir bende ip at liyorrum
Bir kereden 50 atlama 10 kere atla 10 saniye dinlen, bir daha on kere atla .Kendini çok zorlarsan sonra atlamayı bırakırsın.Ara ara git gel atla canım.
İnternetten alacağım sayaçlı mağazada pahalı internette fiyatı uygun.
bu arada kızlar tek seferde duraksız atlamayın sakatlanma falan olmasın 50 atlayıp 10 sn ye dinlenip devam edin yada işte kendinize göre daha çabuk yoruluyorsanız 20 atlayıp dinlenin yada 100 falan setler halinde yapın yani yoksa eklemlerinize falan yük binebilir aman sakatlanmayalım
ben 950 de ipsiz atladım benden bu kadar ama ipli hakikaten yoruyor ya
evet evde iple çok ses oluyor ya ondan çok yapamıyorum o nednele biraz ipli sonra ipsiz devam ediyorum saate göreAslında en iyisi o, yoruyor belki ama faydası daha çok olur :)
Yolumuz buralarda da kesişti deadline.Senin gibi ağır spor yapan için bu sayı az değil mi?liste varmı yoksa buraya mı yazıyoruz ben 150 ipli atladım geri kalanı ipsiz atlıyorum onu atlayınca yazarımhem ipsiz ehm ipli atlarım herhalde
o ipli sayı kız 950 de ipsiz varYolumuz buralarda da kesişti deadline.Senin gibi ağır spor yapan için bu sayı az değil mi?
Dahlia_ zayıflama grubundaki gibi listeyi sen eklesen biz alıntı yapıp sayolark mı eklesek acaba?Sana böyle zor olmayacak mı?
Yok yok o zamam yorma kendini.Sonuçlar haftalık alınıyor zaten.o ipli sayı kız 950 de ipsiz vardaha atlayabilirm ama karar vermedim biraz gribim birde reglim ama atladım yinede
Geçmiş olsun.İyi gecelerBen de 720 atladım sadece o da ipsiz.. Yarından iple atlamaya çalışcam..
Başım çok ağrıyor, daha erken ama uyumak istiyorum..
İyi geceler herkese :)
Canim bugun imkansizmis zaten. Aksama kadar yattim. Yarin doktora gidecegim tekrardan.
Ipli ipsiz atlama konusunda benim fikrim şöyle, herkes bildirim yaparken iple mi ipsiz mi atladigini yazsin. Iki ayri liste degil ama haftanin sonunda iple en cok atlayan, ipsiz en cok atlayan cikarmasi daha kolay olur. Yani bugun 50 iple, 50 ipsiz atlayabilirim örneğin ve 2 listeye de dahil olabilirim boylece. Bildirimine ipli ipsiz diye belirtmeyeni ipsiz kabul ederiz. Ne dersiniz?
Ben internette 6.5 TL'ye almıştım Kargo dahil
550 tane ip ile atladım.300 de ipsiz atladım.