İntikam zamanı geldi mi?

onca yasadıklarınıza ragmen akıllanmamışsınız yine kendinize bulaştırıcaksınız
akıllanmamış olsam yazışmalar elime geçer geçmez harekete geçerdim,buradaki bayanlardan fikir alma ihtiyacı duymazdım sanırım.
Haketmeden yaşatılan şeyler sonrası her insanın acaba yapsam mı diye şüpheye düşmesi kadar normali var mı sizce
 
hiç bulaşma bence
eşin olduğu halde onunla uğraştığın için beni unutamadı karımdan ayırmaya çalışıyo falan dese naparsın
evet unutamadım ama bana yapılanları,suçsuz yere yaşatılanları...ama hiç bu açıdan bakmamıştım teşekkür ederim objektif yorumunuz için
 
Aranmak değil bu,öyle olsa fikir istemezdim ama neticede insanız ermiş evliyada değiliz. Bu kadar canı yanınca karşısındaki güllük gülistanlık hayatına devam edince hazmedemiyor. Empati yaparsanız Allaha havale edip,unutmanın o kadar kolay olmadığını tahmin edersiniz.
Arkadaşımı farklı bir isimle eklemiş,daha sonra konuşma sırasında kendini tanıtmış. Benim hakkımdada konuşmaktan hiç geri durmamış. Karısı değil sanırım ama çocuğu umurunda onu görememekten korktuğunu falan yazmış.
 
bence sen kaşınıyorsun. evlisin ve eski erk. ark. intikam almak istiyorssun. ve sana sıcrarsa evligiin bitebilir bunu göremeiyorsun.
e daha ne yazayım... yazık...
kaşınmak gibi avam bir tabir kullanmanıza üzüldüm. Mesele eski erkek arkadaş meselesi değil hayatınızdaki herhangi biri bile yapabilirdi para girince araya insanların nasıl çirkefleşebileceğini tahmin edersiniz.
Yazık gibi bir tabir kullanmanıza zaten hiç gerek yok kaldıki hiçbirşey yapmış değilim akıl danışıyorum sadece
 
Sizi bilmem ama ben biraz intikamcıyımdır.siz yapın diye demiyorum ama ben olsam bir temiz dövdürdüm.bir iki kemiği de kırılmadan rahat etmezdim. Evet bu düşüncem vahşice farkındayım ama bana işkence etmiş birine karşı da pek hümanist davranamam.

Üzerinize sıçramayacağını eminseniz yapın.Yaptığınız olay şayet ortaya çıkarsa eşinle aile ilişkileriniz zedeleyebilir ve bunu göze alarak hareket edin.
 
o zamanlarda bir o arkadaşım vardı yanımda ,karakolda şahitlik falanda yapmıştı. En yakın şahididir olanların onunda hırsı var,bişey yapmadan gönderdi o da. Teşekkür ederim tavsiyeniz için
 
teşekkür ederim tavsiyeniz için. Konuşmalarda yine benim adımı geçirip yalan yanlış bir sürü imada bulunmuş onada sinirlendim biraz.
 
Senin yapmış olabileceğinden şüphelenmeyecekse yapın ama size yaptıklarının yanında bu pek birşey değil.
Eşinizle aranizi bozmayın ama.
 
eşimin o adamdanda yaptığı herşeydende haberi var. Korkacak gizleyecek hiçbirşeyim olmadığı için en başından anlatmıştım herşeyi.
Allaha havale etmek en doğrusu sanırım,umarım ilahi adalet benim içinde tecelli eder
 
Çok teşekkür ederim yapıcı konuşmanız ve güzel sözleriniz için. En başından beri yazıyorum hepimiz insanız ve duygularımız var. Yaşatılanlar yapanın yanına kar kaldığında intikam hissi ağır basıyor ne yazıkki.
Benim için herşey çok daha kötü olabilirdi. Şükür ailem sahip çıktı yalnız bırakmadı,sonrada eşim çıktı karşıma.
Sağolun tavsiyeniz için
 
empati güzel bir kavramdır hanımefendi. Ben zaten belanın dibini zamanında iyice sıyırmıştım,hakkım olmadan. Kanunen hakkımı aramaya çalıştım karakola şikayet ettim ne yazıkki sabahına serbestti. Kaldıki ne yazıkki ülkemizde verilen cezaların hafifliği,yaptırım teşkil etmemesi herkesin malumu.
Hiç haketmeden bana yaşatılanlar,kızınıza yapılsaydı örneğin,neler yapardınız bir tahayyül edin isterseniz. Şükür kurtulduk hadi herkes yoluna mı derdiniz yoksa elinize geçen ilk fırsatta gırtlağına mı yapışırdınız. Çevremiz bunun gibi ve daha niceleriyle dolu,dilerim birgün tecrübe etmek durumunda kalmayın.
 
üzerime şöyle sıçrayacağını sanmıyorum,arkadaşımda bende evlendik başka şehirlerdeyiz. Ailem o evden taşındı,numaralar değişti. Sosyal medya hesaplarım tamamen dışarıya kapalı,arkadaşımda yeni kapattı. Eşimde sosyal medya kullanmaz. Numaramda ne 118lerde ne başka bir yerde kayıtlı değil.
Ama yinede tereddüt etmiyor değilim. Sanırım Allaha havale etmek en temizi olacak. Burada yapılan yorumların çoğuda o yönde zaten
 
Senin yapmış olabileceğinden şüphelenmeyecekse yapın ama size yaptıklarının yanında bu pek birşey değil.
Eşinizle aranizi bozmayın ama.
eşimle kendimi huzurumu tehlikeye atacak tek bir adım atmam.
Bana yaptıklarının hırsını ancak o kişiyi öldürürsem falan alabilirim. Hayatımı mahvetmesine ramak kalmıştı. Yinede şanslıydım yüzünü erken gösterdi,evlenebilirdim bile onunla
 
Tekrar sana saldırma ihtimali varsa bulaşma. Ama ben de kinci bir insanım. Intikam alma isteğinizi anlıyorum. Size önerim kesinlikle sizi bulamamalı. Ortak arkadaş tehlikeli bir olay. Aklına gelebilirsiniz. Yine musallat olabilir. Belki Allaha havale etmek daha mantıklı olabilir. Size bi r şekil ulaşabilir çünkü
 
yorumların çoğu Allaha bırakmam yönünde. Çok kinci biri sayılmam ama inanın hala rüyalarıma giriyor birde şimdi olsa daha kolay savuştururdum belki ama 19 yaşındaydım daha bunlar olduğunda.
Teşekkür ederim yorumunuz için
 
Bulaşma, bu tipler insanı haklıyken haksız durumuna düsürür. Bi düzen kurmussun karartma.
 

İyi ne yapmak istiyosan yap o zaman ben empati yaparak yorum yazmıştım ama yapmamışım gibi durdu demek,elinden geleni ardına koyma
 
Üzerine sıçratmadan bitir işini.bu herifin senin yemediği tek bir hakkın kalmamış!böylelerini fırsat geçti mi bitireceksin!
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…