akıllanmamış olsam yazışmalar elime geçer geçmez harekete geçerdim,buradaki bayanlardan fikir alma ihtiyacı duymazdım sanırım.onca yasadıklarınıza ragmen akıllanmamışsınız yine kendinize bulaştırıcaksınız
evet unutamadım ama bana yapılanları,suçsuz yere yaşatılanları...ama hiç bu açıdan bakmamıştım teşekkür ederim objektif yorumunuz içinhiç bulaşma bence
eşin olduğu halde onunla uğraştığın için beni unutamadı karımdan ayırmaya çalışıyo falan dese naparsın
Aranmak değil bu,öyle olsa fikir istemezdim ama neticede insanız ermiş evliyada değiliz. Bu kadar canı yanınca karşısındaki güllük gülistanlık hayatına devam edince hazmedemiyor. Empati yaparsanız Allaha havale edip,unutmanın o kadar kolay olmadığını tahmin edersiniz.Arkadaşın sana yaptıklarını bildiği halde ne diye ekleyip bir de muhabbet ediyo sen neden bu meseleyi fırsat görüyorsun, adamın karısı çocuğu umrunda mı ki konuşmaları dert etsin aman karım görmesin desin, aranma
kaşınmak gibi avam bir tabir kullanmanıza üzüldüm. Mesele eski erkek arkadaş meselesi değil hayatınızdaki herhangi biri bile yapabilirdi para girince araya insanların nasıl çirkefleşebileceğini tahmin edersiniz.bence sen kaşınıyorsun. evlisin ve eski erk. ark. intikam almak istiyorssun. ve sana sıcrarsa evligiin bitebilir bunu göremeiyorsun.
e daha ne yazayım... yazık...
o zamanlarda bir o arkadaşım vardı yanımda ,karakolda şahitlik falanda yapmıştı. En yakın şahididir olanların onunda hırsı var,bişey yapmadan gönderdi o da. Teşekkür ederim tavsiyeniz içinhiç bulaşma.birak kurtulmuşsun iste bitmis gitmiş.yeni hayata başlamışsin.
arkadasinin davranışları da çok gereksiz geldi.onun yazışmaları yüzünden adama bişey olmazda siz ve arkadasiniz zor durumda kalırsınız.benden söylemesi.
karar sizin..
teşekkür ederim tavsiyeniz için. Konuşmalarda yine benim adımı geçirip yalan yanlış bir sürü imada bulunmuş onada sinirlendim biraz.Ya benim arkadaşımın başına gelmişti böyle bir olay , ya zor kurtulmuştu ben bile hatırladıkca tüylerim diken diken oluyo.
Emin ol , kadının ona karşı kullancağı bir çok kozu ardır zaten kadına karşıda boş durmamıstır böyle bir insan.
Hiç bulaşmayın derim lütfen gerilime gerek yok, hayatınıza bakın.
eşimin o adamdanda yaptığı herşeydende haberi var. Korkacak gizleyecek hiçbirşeyim olmadığı için en başından anlatmıştım herşeyi.Böyle bi Adamı eşiniz öğrenirde yuvanızdan olursanız?
Bu adamdan Kurtulduğunuza her sabah akşam şükredip ,Allaha da havale edin.
yok yere huzurunuzu kaçırmayın.
kul intikam Almayı unutsada Allah unutmaz.
O'na bırakın en iyi intikamı o alır siz uzak durun sakın ha bulaşmayın!!!
Çok teşekkür ederim yapıcı konuşmanız ve güzel sözleriniz için. En başından beri yazıyorum hepimiz insanız ve duygularımız var. Yaşatılanlar yapanın yanına kar kaldığında intikam hissi ağır basıyor ne yazıkki.Merhaba yazdıklarınızı okuyunca çok sinirlendim Allah çok şükür kurtarmış sizi çok güzel bir yuva kurmuşsunuz. Böyle bir şey yaşamadım birebir ama insanın hayatını zehir eden anlar ve anılar vardır çok acıtan. İntikam almak istemeniz çok çok doğal ancak bence hiç bulaşmayın derim . Demişsiniz ya allah belki çektiğiniz sıkıntıya karşı size iyi bir eş ve yuva verdi karşınıza çıkan intikam fırsatı sandığınız şey belki de sizin için imtihanın ta kendisi. O zamanlar daha toydunuz, babanızın güvenini kaybettiniz bu büyük bir kayıp ama bugün size yeniden musallat olsa -dünyanın bin türlü hali var zaten zor kurtulmusunuz- kaybedecek çok daha fazla şeyiniz var. Siz bu dünyada kendi intikamınızi almaya kalkarsanız ahirette bu hakkınızdan vazgeçmiş olacaksınız belki de. Allahın adaleti sağlamdır, belki başınıza bela olmayacak ama ortada çocuk olayları vs varmış adamın neyin ne olduğunu gayri en iyi allah bilir adam istediği kadar kötü olsun o korkmamiş siz başkasının hakkına girmekten korkun. İnşallah yaşadığınız kötü şeyleri hiç hatırlamaz ailenize çok mutlu olursunuz.
Bir de sizi taktir ettim ben Onca şeye katlanmak şöyle dursun eşinize herşeyi anlatmanız onun da sizin yaralarınizi sarması öyle büyük bir nimet ki
empati güzel bir kavramdır hanımefendi. Ben zaten belanın dibini zamanında iyice sıyırmıştım,hakkım olmadan. Kanunen hakkımı aramaya çalıştım karakola şikayet ettim ne yazıkki sabahına serbestti. Kaldıki ne yazıkki ülkemizde verilen cezaların hafifliği,yaptırım teşkil etmemesi herkesin malumu.Yaşadıklarından ders almamışsın belli ki. Niye kaşınıyorsun ki hazır kurtulmuşsun böyle bir pislikten.
Üstelik yaşadıkların yenilir yutulur şeylerde değil.
Kanunen hakkını zamanında arasaydın şimdi maceraya gerek yok.
Yinede sen bilirsin kimi iyice dibini sıyırmadan belanın akıllanmıyor
üzerime şöyle sıçrayacağını sanmıyorum,arkadaşımda bende evlendik başka şehirlerdeyiz. Ailem o evden taşındı,numaralar değişti. Sosyal medya hesaplarım tamamen dışarıya kapalı,arkadaşımda yeni kapattı. Eşimde sosyal medya kullanmaz. Numaramda ne 118lerde ne başka bir yerde kayıtlı değil.Sizi bilmem ama ben biraz intikamcıyımdır.siz yapın diye demiyorum ama ben olsam bir temiz dövdürdüm.bir iki kemiği de kırılmadan rahat etmezdim. Evet bu düşüncem vahşice farkındayım ama bana işkence etmiş birine karşı da pek hümanist davranamam.
Üzerinize sıçramayacağını eminseniz yapın.Yaptığınız olay şayet ortaya çıkarsa eşinle aile ilişkileriniz zedeleyebilir ve bunu göze alarak hareket edin.
eşimle kendimi huzurumu tehlikeye atacak tek bir adım atmam.Senin yapmış olabileceğinden şüphelenmeyecekse yapın ama size yaptıklarının yanında bu pek birşey değil.
Eşinizle aranizi bozmayın ama.
değil eşime zarar vermek,onu üzecek tek bir davranıştan bile kaçınırım. Yorum,fikir istemem sırf bu yüzden. Daha objektif bakabilmek adınaMusibet bir adamdan intikam alacağım diye Eşinin başına iş açarsın dikkat et
yorumların çoğu Allaha bırakmam yönünde. Çok kinci biri sayılmam ama inanın hala rüyalarıma giriyor birde şimdi olsa daha kolay savuştururdum belki ama 19 yaşındaydım daha bunlar olduğunda.Tekrar sana saldırma ihtimali varsa bulaşma. Ama ben de kinci bir insanım. Intikam alma isteğinizi anlıyorum. Size önerim kesinlikle sizi bulamamalı. Ortak arkadaş tehlikeli bir olay. Aklına gelebilirsiniz. Yine musallat olabilir. Belki Allaha havale etmek daha mantıklı olabilir. Size bi r şekil ulaşabilir çünkü
Aranmak değil bu,öyle olsa fikir istemezdim ama neticede insanız ermiş evliyada değiliz. Bu kadar canı yanınca karşısındaki güllük gülistanlık hayatına devam edince hazmedemiyor. Empati yaparsanız Allaha havale edip,unutmanın o kadar kolay olmadığını tahmin edersiniz.
Arkadaşımı farklı bir isimle eklemiş,daha sonra konuşma sırasında kendini tanıtmış. Benim hakkımdada konuşmaktan hiç geri durmamış. Karısı değil sanırım ama çocuğu umurunda onu görememekten korktuğunu falan yazmış.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?