İntikam zamanı geldi mi?

Tek bir şey ; kendini o bebeğin yerine koy. Öyle bir baban olsun ister miydin. Annen öyle bir adamı çeksin ister miydin. Gözlerini kapat ve lütfen on dakika boyunca bunu düşün.

böyle bi şey yaparsan her fırsatta aklına acaba anladı mı sorusu gelecek. sana bi şekilde ulaşırsa o şerefsiz, acaba yaptığımı biliyor mu diye düşüneceksin. tam aklından attığın/atmak üzere olduğun adamı, acaba benim yaptığımı anladı mı diye daha da fazla düşünmeye başlayacaksın... psikolojide böyle bişey vardır, neyden kurtulmak istiyosan, neyi yıkmak istiyosan onunla daha fazla mücadele verebilmek için onunla daha fazla birlikte olursun...

böyle fırsatlarda insan kendine gem vuramaz anlıyorum seni, yapınca rahatlıcam dersin ama tam tersi olacaktır yüzde yüz! böyle bişey yaparsan beynini daha çok kemirir bu sorun...

tercih senin...

Kaybetmekten korktuğu bir çocuğu varken bile adam başka bir kadına ilanı aşk edebiliyor peki sen kaybedecek bişey bırakmazsan ne olur? Kaybedecek bişeyi olmayandan kork ve düşün senin kaybedecek nelerin var,değer mi?

Eşin ne der mesela, aferim iyi yaptın mı?

Adam anlamayacak mı bu bilgiyi kim verdi? Önce arkadaşına saracak sonra sana

Güllük gülistanlık hayat yasadıgını ne bılıyorsunuz? Mutlu evlılıgı olsa karısı gıder mıydı? O adam arkadaşınıza yazar mıydı? Karman çorman hayatı var muhtemelen. Kaybedecek birşey olmayan insanlar çok tehlikeli olabilirler. Anlattıgınız kadarıyla sizinse kaybedecek şeylerınız var. Gecmıştede babanızı kaybetmişsiniz. Eğer bu işe bulaşırsanız, sizin olduğunuzu anlaması çok zor olmayacak bence. O konuşmaları arkadasınızla yapmış sonuçta kim yollayabılır????
Size bulaşırsa sadece kendiniz değil eşinizinde başını belaya sokmanız olası. Onun canını yakacağım derken kendi canını yakarsın.
Eğer hayatımı mahvetti, kaybedecek bişeyım yok, kimsem kalmadı desen tamam al intikamını ama şu durumda bulaşmanın bedeli dönüp dolaşıp seni bulur.

O kadar şey yaşamışsınız ve hala intikam peşinde misiniz kurtulduğunuza sevineceğinize. Sizin yaptığınızı anlayabilir eşinle irtibat kurabilir. Ayrıca anlattıklarınız da çok saçma geldi bana hem bir şey yaşamadım diyorsunuz hem de tehditlerine boyun eğip para vermişsiniz, akrabalarıma ulaştı diyorsunuz her yerden engelleseydiniz nasıl ulaşacaktı akrabalarınıza? hem onca şey yapmış hem de son kez görüşmeye evine gitmişsiniz boş senet imzalatmış bu işler böyle kolay mı yani.

Ayrıca madem o kız en yakın arkadaşınız ve yaşadığınız olayları da biliyor neden eklemiş neden isteğini kabul etmiş o kaadr şey yazmasına nasıl müsaade etmiş. Ben evliyim demiş adam yazmaya bir sürü şey anlatmaya devam etmiş evli birinin o kadar konuşması hata. Engellesin gitsin. Adam ne kaybedecek ki o kadın umrunda mı hayır. Bence hiç bulaşmayın zor kurtulmuşsunuz zaten. Ayrıca 2. üyelik alıp yazmanız da bana enteresan geldi eski konularınızla bunun bir araya gelmesini neden istemediniz ilginç.

aklınıza soru işaretleri gelmesi gayet doğal,tek tek yanıtlayayım çünkü yaşanılanlar gerçekten inanılamayacak kadar yoğun. Evet birşey yaşamamıştım ama daha öncede yazdığım gibi 19 yaşındaydım tecrübesiz ve çok korkmuştum.Babam beni dinlemeyebilir,inanmayabilir,inandırmak için geçecek sürede belki zarar verebilirdi. O an aklıma bunlar geldi. Para vermedim talep edildi tak edip vermeyince babam arandı dedim kefil olduğum borcun ödemesi yapıldı. Keşke daha dikkatli okusaydınız Şuanki ben olsam asla korkmaz aileme ben anlatırdım iftira atılıyor,tehdit ediliyorum diye. Akrabalar arasında duyuldu diye yazmış olmalıyım daha önce onlara ulaştı dediğimi inanın hatırlamıyorum. Gideceğim son kez konuşalım dediğinde kurtulma umuduyla gittim,sanırım son hatam bu oldu.
Arkadaşımın kabul etmesine gelince daha önce başka bir üyeye cevap vermiştim başka sahte bir isimle eklemiş diye dikkatinizi çekmemiş sanırım. İkinci üyelik meselesine gelince bu konuyla çakışacak ne yorumum ne bir tarafımdan açılmış konum var. Tek sebebi diğer üyeliğimi eşimin biliyor olması,çünkü gebelik döneminde bazı konulara birlikte göz atmışlığımız var yada bilgilendirici bir yorumu okutmuşluğum. Dilerseniz özelden diğer üyeliğimi verebilirim istediğiniz kadar inceleme yapabilirsiniz. İyi günler dilerim

çok teşekkür ederim yorumunuz için. Herhangi birşey yapmayacağım. Birçok yorumdada söylendiği gibi tekrar geçmişe dönmenin,bu tarz bir pisliği dolaylıda olsa hayatıma sokmanın bir anlamı yok. Sadece biran tereddüt ettim acaba? dedim. Şuan yazılanlar doğrultusunda anlamsız olduğunu görüyorum

haklısınız bir önceki yorumdada yazdığım gibi biran acaba diye bir düşünceye kapıldım ve bu gayet normal sanıyorum. Herhangi birşey yapmadan sormak ihtiyacı hissettim ve doğru olanı yaptım sanıyorum. Hesabımı öbür aleme bıraktım ama dilerim yanına kalmaz yaptıkları

Allah büyük de geç emin ol yanına kalmaz

gayet mantıklı yazdıklarınız. Yargılamadan yaptığınız objektif yorumunuz için sağolun.
Dolaylıda olsa hayatıma girecek,en azından düşüncelerimde. Çok haklısınız. Hiçbirşey yapmayacağım. Dilerim can yakanında canı yanar birgün

b.ka bılaşmıssın snra kırtılmussun sımdı tekrar bulaşsam mı dıye sruyorsun? sence??

Tek bir şey ; kendini o bebeğin yerine koy. Öyle bir baban olsun ister miydin. Annen öyle bir adamı çeksin ister miydin. Gözlerini kapat ve lütfen on dakika boyunca bunu düşün.
Asla istemezdim değil 10 dk 1 dk bile düşünmeme gerek yok. Eşine ulaşmayacağım,göndermeyeceğim konuşmaları.
Tek tesellim annesinin o yavruyu alıp ülkesine gitmiş olması,dilerim o adamdan uzakta mutlu bir yaşantısı olur

b.ka bılaşmıssın snra kırtılmussun sımdı tekrar bulaşsam mı dıye sruyorsun? sence??
biraz önce yazdıklarımı okursanız,hiçbirşey yapmayacağımı yazılanları mantıklı bulduğumu uzak duracağımı yazmıştım. Teşekkür ederim yorumunuz için

Inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…