İntikam almak istiyorum

Biz bile burda tek cümlesinden çözüyoruz kişiliğini, birebir tanıyanlar kim bilir kaçmak için neler yapıyorlardır. Etrafındaki insanlara üzülüyorum. Ruhsarın kayınvalidesiyle görümcesi gibiler. Ama onların bile sempatik bir tarafı vardı. Bunlarda o da yok. Üyelik iptali yapmasa banlanacaktı zaten. Kovulmadım istifa ettim ayağı kesin dışardan okuyordur. Bir süre sonra yeni olaylarla gelir, ya da yeni üyelik alır ama yine tanınır. Bu karakterden kaçış yok çünkü...

İşyerinde boş boş oturup sağa sola salça olan bir patron torpillisi düşündüm de Allah o çalışanlara sabır versin.

Nasıl bir ruh hastası olduğunuzu anlamıştır. Evlerden ırak olun.

Ne gerek var?
Hoşlanıp flörtleşmişsiniz altı üstü sanki kocanız sizi aldatmış gibi ne bu tavır?
İntikam duygusu sadece ego tatmininden gelir. Bulunmaz hint kumaşı mısınız da aman onu üzdüm başıma bunlar geldi falan diye vahlansın?
Aşırı saçma ve hastalıklı bir düşünce yapısına sahipsiniz!

Dışarıda da buluşuyorduk. İş çıkışında yemeğe gidiyorduk. Hafta tatillerinde buluşuyorduk.ama sevgili değildik flört gibi bir şeydi

Bir erkek, iş yerinden herhangi bir kadınla yemeğe falan çıkamaz mı arkadaşça Allah aşkına bu nasıl kafa yapısı

Sanki hiç başka işiniz yokmuş gibi geldi . Sonuçta evli değilsiniz , sevgili değilsiniz. Siz platonik olmuşsunuz. Salla ya. Dangalagın biriymiş de ve geç. Evlendikten sonra böyle şeyler o kadar boş geliyor ki

intikam iyi bir şey değil mathilda.

Biz buna kuyruk acısı diyoruz. Siz hanımefendi hayırdır ? Demek sizin başınıza aldatma falan gelse adamın bir parçasını satırla kesersiniz

İntikam almadan önce tedavi olun derim.

Bosver yüzünü erken görmüs oldun asil umursamazsan deli olur sanane hic tinlamiyormus gibi yap

İstersen darağacına gönder. Ne kadar yüksek yaşıyorsunuz herşeyi. Görev yerini değiştirebilirmiş ama yetmezmiş. Daha neler?

Bu arada insan birden çok kişi ile flört edebilir. Flört dediğimiz bu zaten.

Sevgiliniz, nisanliniz ya da eşiniz değil. Kimse kimseyi aldatmamis. İstediğiyle konuşur görüşür. Ne intikamı?

Canı sıkıldıkça üyelik aktifleştirip konu açıyor, canını sıkan yorum aldıkça pasifleştiriyor zaar..
O kadar yorum bir kulağından girip diğerinden çıkmış her seferinde demekki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…