• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimle bir türlü çözemediğimiz sorun

Tek stres olan kafası dağılması gereken kendisi miymiş? Ayda 2_3defa çıkması tabi ki normal ama tartışmanın üzerine hoş değil bana kalırsa.O çıkınca sizdr çıkın arkadaşlarınızla gezin tozun, aradığında da arkadaşımla kahve içmeye çıktım diyerek gayet umursamaz davranın.

Sen başbaşa kalmak istemişsin o senin gibi düşünmüyor senle karşılıklı çay kahve içmek istemiyor demek ki
Çok zorlamışsın
Bi kopukluk var sanki aranızda

Her bayramı aynı bu hanımefendi gibi geçirirdim. ( Madalyalarım için özel köşe yaptırdım.) Sonunda tüm bunların bana zarar verdiğini gördüm. Kimse kıymet bilmiyordu. Bu bayram 3 gün eşimin ailesi 3 gün kendi ailemle geçirdim. Eşim tamamını ailesi ile geçirdi. ( özel nedenleri var) Kendimi çok iyi hissettim. Fedakar oldukça daha fazlasını bekliyorlar. Gerek yok. Aklıma gelmişken eski madalyaları parlatayım:KK70:

Seni anliyorum, bende senin gibiyim. Mesela esim isinden dolayi bu son zamanlari biraz mesguldu ve ses etmedim. Yardimci oldum hatta. Sonradan tekrar rutinimize devam, çayimiza devam ettik ama :)

Sanirim sende bende degerli oldugumuzu his ediyoruz. Sorun, konu sahibi bunu his etmiyor. His etmeyincede böyle küçük seylere dahada önem veriyor. En azindan onlar ile kendini avutuyor, rahatliyordu. Eh oda olmayinca birden göz açiliyor tabi. Deger görmemesi dahada göze batiyor.

Ama yinede evlilikte ses yükselmesine karsiyim. Ha anlik yükselebilir, insan stresli olabilir fakat bunun bir özürü olmali. "Seni kirdigim için özür dilerim" cümlesi olmali ve daha dikkat edilmeli. Konu sahibi sirf yemek soguyor dedigi için adam evden çikti. Bu normal degil.
Aslında çok özendiğim bir çiftti adam kültürlü bilgili bilinçli bir insan olarak görünmüştü gözüme. Eşine de ilgiliydi. Gayet nezihlerdi yani her evlilikte olabiliyor böyle şeyler bizde de yeri geliyor ben bile saçmalıyorum eşimi geçtim. Ama her kalp kırıklığı geçici olmalı. Ve ortada bir kalp kırıklığı varsa bence arayı düzeltmeden çekip gitmek ilgilenmemek bence yanlış. Eğer ille de dışarı çıkılacaksa konuşulur sorunlar düzeltilir aksi halde daha da kırgınlık oluşur bana çok ters bir durum. Kız da en çok buna alındı zaten. Umarım düzelirler.

Öyle mi dersiniz? Ama ben sesimi yükseltmeden çağırmıştım bağırmasına ne gerek vardı ki? Ayrıca köy kendi köyü kendi ailesi ondan çok ben bunaldım o çıkıyor arkadaşlarıyla kafa dağıtıyor peki ben ne yapayım? En yakınım o benim bir de Yuuna var ama Yuuna'yla her zaman görüşme şansımız olmuyor. O bunaldı gitti peki ben ne yapayım evde? Ki aramız bozuk düzeltmeden gidiyor beni en çok kıran bu.
Siz de kendi arkadaşlarınızla çıkın

Yav ben bu insanları anlamıyorum. Sorun değilmiş ufak tefekmiş bilmem neymiş. Allah Allah. Herkes 2.defa çağırılınca sinir oluyormuş. Arkadaş ben de sevmem de yaptığımın ayıp olduğunu da bilirim yani. Biri beni çağırdı geliyorum dedim ve gitmediysem, onu ikinci kez çağırmak zorunda bıraktıysam bu benim hatam. Şunu bi kabul edin. Gitmeyecekseniz işim var şu kadar dkya gelirim diyebilirsiniz tamam demek yerine. Hayır bi de böyle bir durumda arkadaşın eşinin verdiği tepki ne alaka? Oldu o zaman 2 kez biri çağırdı diye ortalığı birbirine katalım. Neyse. Ben sizi anlıyorum. Hassas bir insan olabilirsiniz, burdaki arkadaşlar büyütmeyin dese de sizin canınızı sıkabilir bu durumlar ki ben de pek hoş bulmadım bu tavırları. Kulak asmayın burda büyütüyorsun diyenlere. Bu durumla daha iyi bir şekilde baş etmeyi öğrenebilirsiniz. Daha az umursayan ve kırılan biri olabilirsiniz fakat asla bu durumdan dolayı sizi suçlu hissettirmelerine izin vermeyin.

Ben de eşim yemeğe geç gelince sinir oluyorum hadi bakalım. Sofranın hazırlandığı belli değil mi ama? Koca poponu kaldır da yardıma gel. Onu yapmıyorsun bari ben çağırmadan sofraya otur. Sinir oluyorum ama kavga etmiyorum neyse. Eşinizin ani ses yükseltmeleri hödükçe. Ses yükselttiği için bile günlerce tribi hak ediyor. Ben yalvarana kadar yüzüne bakmazdım mesela.

Valla 2. Kere cagirmada bukdr sinirlenecek ne var anlayamadim yaaahu? Yeri gelir kocam cagirir 2 kere yeri gelir bn . hicbir zamanda bu konu yuzunden birbirimze bagirmadik. Insanlarn tahammullero kalmamis birbirine.
Esine gelince bosver sklmistir. Kafa dagitmak istemistir. Gitsin bakalm . sende bi surecte kendine vakit ayir.
Ya baktin ki adam baya evden kopuk yasiyor. Ozaman al karsina efendice konus kvga etmeden.herseye cozum bulunur fani dunyada yeter ki gonuller bir olsun..

Back