- 2 Ocak 2017
- 3.222
- 19.234
- 208
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aslında çok özendiğim bir çiftti adam kültürlü bilgili bilinçli bir insan olarak görünmüştü gözüme. Eşine de ilgiliydi. Gayet nezihlerdi yani her evlilikte olabiliyor böyle şeyler bizde de yeri geliyor ben bile saçmalıyorum eşimi geçtim. Ama her kalp kırıklığı geçici olmalı. Ve ortada bir kalp kırıklığı varsa bence arayı düzeltmeden çekip gitmek ilgilenmemek bence yanlış. Eğer ille de dışarı çıkılacaksa konuşulur sorunlar düzeltilir aksi halde daha da kırgınlık oluşur bana çok ters bir durum. Kız da en çok buna alındı zaten. Umarım düzelirler.Seni anliyorum, bende senin gibiyim. Mesela esim isinden dolayi bu son zamanlari biraz mesguldu ve ses etmedim. Yardimci oldum hatta. Sonradan tekrar rutinimize devam, çayimiza devam ettik ama :)
Sanirim sende bende degerli oldugumuzu his ediyoruz. Sorun, konu sahibi bunu his etmiyor. His etmeyincede böyle küçük seylere dahada önem veriyor. En azindan onlar ile kendini avutuyor, rahatliyordu. Eh oda olmayinca birden göz açiliyor tabi. Deger görmemesi dahada göze batiyor.
Ama yinede evlilikte ses yükselmesine karsiyim. Ha anlik yükselebilir, insan stresli olabilir fakat bunun bir özürü olmali. "Seni kirdigim için özür dilerim" cümlesi olmali ve daha dikkat edilmeli. Konu sahibi sirf yemek soguyor dedigi için adam evden çikti. Bu normal degil.
Siz de kendi arkadaşlarınızla çıkınÖyle mi dersiniz? Ama ben sesimi yükseltmeden çağırmıştım bağırmasına ne gerek vardı ki? Ayrıca köy kendi köyü kendi ailesi ondan çok ben bunaldım o çıkıyor arkadaşlarıyla kafa dağıtıyor peki ben ne yapayım? En yakınım o benim bir de Yuuna var ama Yuuna'yla her zaman görüşme şansımız olmuyor. O bunaldı gitti peki ben ne yapayım evde? Ki aramız bozuk düzeltmeden gidiyor beni en çok kıran bu.