- 4 Mayıs 2019
- 3.482
- 6.192
- 78
- 31
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu konuda tek mantikli şeyler diyen sensin. Üzülüyorum kadinlarin, erkeklerin onlara bağirmasini normal karşilamalarini.
Kadin sabahtan akşama kadar hizmet etsin, o yorgunluk ile evde yemek yapsin ve sirf ikinci defa "nerdesin" dedi diye bağirilsin ona. Bir iki sirnaş ile barişmiyor diye "bunaltan" olsun ha!
Bu erkeklerin egemenliği, erkeklerin marifeti değil, kadinlarinki!
Konu sahibi, sonuna kadar diren, görsün dünya kac bucak oldugunu. Ha bide ben artik ona hic yemek yapmazdim. Ya sadece kendime yapar yada dişardan sipariş ederdim.
TinlamayacannKonu sahibi arkadaşım olur şu an yanımda kendisi. Dertleşmek, danışmak, içini dökmek istiyor. Sözü ona bırakıyorum.
İyi geceler herkese. Bu siteyi ilk defa Yuuna_Ra'dan duydum ve yazmak istedim. Kendim üyelik açıp yazmaya korkuyorum eşim telefon kurdudur nereye girdim ne yazdım hepsine bakar.
Uzatmadan konuya geçiyorum. Bayram arefesinden beri köydeydik dün döndük eve. Günlerce rahat uyuyamadık geç saatlere kadar oturulup sohbet edildi ve biraz da gergin geçti bayram. Eşimle yalnız kalamadık bayram boyunca. Aile arası kavgalar küslükler oldu bir sürü sıkıntı. Sinirlerimiz altüst yani eve döndük ama hem yorgunum hem moralsizim ve eşimi özlemişim o kadar yorgun olmama rağmen akşam oturup eşimle karşılıklı çay içme hayalini kuruyorum. Ama eşim arkadaşıyla buluşmaya gitti akşam. O kadar tartışmama, gitme özledim oturalım vakit geçirelim dememe rağmen gitti. Dünkü hadi neyse dünkünü çok dert etmiyorum çünkü dün arkadaşının son tatiliydi dün görüşmeseler önümüzdeki pazara kadar görüşemeyeceklerdi. O yüzden hadi neyse deyip geçtim dün.
Ama bugün olanlar çok ağırıma gitti. Akşam yemek vakti yemek olunca çağırdım, tamam geliyorum dedi. Aradan birkaç dakika geçti gelmeyince sakince tekrar çağırdım yemek soğuyor dedim. Birden parladı bana. "Geliyorum dedikten sonra neden ikinci defa çağırma gereği duyuyorsun." dedi. Ses tonu çok yüksekti ve kırıldım. Onu beklemeden yemeye başladım. Geldi hiçbir şey olmamış gibi yemek yemeye başladı sohbet etmeye çalışıyor gönlümü almak için sırnaşıyor. "Dokunma" dedim yüzüne bile bakmadım. "Bir daha dokunursam en adi şe....im" dedi kalktı sofradan yemeğini aldı salonda yedi. Beni bir ağlama aldı yemeği zorla yedim. Yemekten sonra da konuşmadık. Birden "ben çıkıyorum" dedi. "nereye gidiyorsun hani bugün benimle vakit geçirecektin dün çıktın bugün çıkıyorsun hayırdır iki gün üst üste?" dedim. "Ne var bunda" tarzında zırvaladı ben de o sinirle kapıyı yüzüne kapattım içeri geçtim.
Sonra Yuuna_Ra'nın yanına geldim öyle kırgın ve kızgınım ki.
Bu kaçıncı saymayı bıraktım artık. Öyle fazla büyük kavgalarımız olmasa da bazen ufacık şeyler yüzünden sesini yükseltmesine artık dayanamıyorum taş değilim ben. Ve gönlümü bile almadan çıkıp gidiyor arkadaşlarının yanına. Ayda 1-3 defa arkadaşlarıyla görüşür eşim. 2 saat takılır gelir. Ama böyle bir zamanda ben onu özlemişken iki sohbet etmek isterken 2 gün üst üste çıkması zoruma gitti. Üstelik aramızı düzeltmeye bile yeltenmedi.
Nasıl davranacağımı bilmiyorum. Tartışmalarımızın iki saat sonrasında hep hiçbir şey olmamış gibi davranır güler konuşurduk ikimiz de. Ama bu davranışlarını artık hazmedemiyorum defalarca konuştum demek ki konuşmayla olmuyor. Bu sefer susup hiçbir şey olmamış gibi davranmak istemiyorum. Bir daha dokunmayacakmış bir daha dokunursa en adi şeymiş! Ben bu lafın altında kalamam nasıl davranmam gerek sizce?
1. Arkadaşım şeker gibi bir insandır kimseye zararı olmaz kızdığında bile sesini yükseltmez sakin bir kızdır. +Bayram onun açısından çok kötü geçmiş resmen hizmetçilik yapmış anca ve gık dememiş. Eşi mahçup olmasın yılda bir geliyoruz diye herşeyi alttan alıyor. Ve bayramda aynı ev içinde iki yabancı gibiler oturup sohbet etmekmiş falan yok. Orada gelinlerin oturmaya kv, kp, misafir önünde sohbet etme oturma hakları yok en fazla hoşgeldin derler geçerler mutfağa çay kahve hizmetçilik yaparlar. Kız çok bunalmış ve gık demiyor sadece istiyor ki eşiyle oturup iki çift laf edelim. Ve normal zamanda üst üste dışarı çıkmayan, işleri hep yoğun olan adam arkadaşları için işlerinden feragat edip dışarı çıkıyor eşi dese ki çıkalım dolaşalım işim çok der. Bence %100 haklı. Daha denecek çok şey var da gerek yok.Kadın olmama rağmen ben daraldım eşini düşünemiyorum fazla sıkboğaz etmeyin şu adamları ya. Ve sürekli böyle konuşup trip atan bi kadınla kimse evde vakit geçirmek istemez
Tepeye çıkartma konusunda hak veriyorum ben olsam o köye hizmetçiliğe gitmem mesela hiçbir zorluk beni oraya götüremez. O konuda hatalı arkadaşım yüzüne de söylüyorum. Eşim eşimdir ama bunu kim için olursa olsun yapmam benim de bir dayanma sınırım var.Burada erkek kişisinin bağırmasından ziyade koca odaklı bir kadın var. Köyde çay içmedik sohbetini özledim, eee bu kadar yüz verirse şımarır tabi. Sonra kırıldım. Bağırma konusuna gelince ufak bir ses yükselmesidir diye tahmin ettim...Bir erkek savunacağım hiç aklıma gelmezdi. Neyse aynı şeyi söylüyoruz farklı yollardan. Biz kadınlar tepemize çıkarıyoruz kesinlikle.
Normal mi? Bence siz normalleştiriyorsunuz. Aslında hiç olmaması gereken şeyler. Kadın hiçbir şeye gık demesin erkek ikinci defa çağırıldı diye bağırsın. O da yemek soğumasın diye çağırıyor ha kötülüğüne değil çünkü kocası soğuyan yemeği yemiyor. Yemeklerin altını kapatınca yemekler oldu ha demiş. Sofrayı hazırlayıp oturduktan sonra da (yaklaşık 5 dk sonra) sofra hazır soğumadan gel canım demiş. Soğuyan yemeği de yemeyen bir adam çünkü. Sırf adamı düşündüğünden 2. Defa çağırıyor ve karşılığında çağırdı diye azarlanıyor. Bu kadınlar kendini ne kadar küçültüyor ya ufak, normal tartışmalarmış. Hayır hiç de normal değil o herifin bir şekilde haddini bilmesi lazım karşısındaki bir hizmetçi değil. Eş'i.ya normal karı koca kavgasını dahi konu olarak açıyorsunuz.
Asıl mesele adamın arkadaşıyla dışarı çıkması değil tamam ona da içerlemiş ama ona ses etmemiş ki istememiş kız gitmesini adam da mazeretini sunmuş arkadaşımın son tatili demiş kız da tamam demiş sorun etmemiş. Asıl olay ertesi günü yok yere adamın bağırması ve bunun üzerine arayı düzeltmeye yeltenmeden dışarı çıkması. Gerçekten de yok yere bağırmış. Kızcağız yemek pişince yemek pişti diye seslenmiş, sofrayı hazırladıktan sonra da sofra hazır soğutmadan gel canım demiş normal bir şekilde. Soğutmadan gel demesinin sebebi de adam soğuyan yemeği yemiyor. Kötülüğüne çağırmamış ki asla bağırılmayı haketmiyor. Asıl mesele bu. Hiçbir kadın hizmetçi değil hem yemeğini önüne koyacak hem de ufacık şeyden dolayı azar işitecek oh ne ala valla erkek olmak varmış.Burada erkek kişisinin bağırmasından ziyade koca odaklı bir kadın var. Köyde çay içmedik sohbetini özledim, eee bu kadar yüz verirse şımarır tabi. Sonra kırıldım. Bağırma konusuna gelince ufak bir ses yükselmesidir diye tahmin ettim...Bir erkek savunacağım hiç aklıma gelmezdi. Neyse aynı şeyi söylüyoruz farklı yollardan. Biz kadınlar tepemize çıkarıyoruz kesinlikle.
Benim arkadaş içerlemiş evet arkadaşıyla çıkmasına ama adam mazeretini sunmuş arkadaşımın son tatili demiş kız da uzatmamış zaten tamam o zaman demiş ve ertesi gün adam yemek zamanı bağırana kadar yağlı ballılar kızın gık dediği yok. Asıl mesele adamın bağırması. Adamın bağırmasını da sineye çekmeyip trip attığı için (haklı olarak) tekrar nispet olsun diye adam evden çıkıp gidiyor. Ben adamın bağırmasını çok anormal buldum bilmiyorum ufacık şeylerden kimsenin kimseye bağırma hakkı yok evlilikte ömür böyle geçemez çünkü. Ve kız diyor ki bu ufağa tefeğe bağırmaları bir değil iki değil birkaç defa olmuş sabrının taşıp trip atması çok normal.Adamın bağırmasını normal karşılamadık aslında. Ki bence kendini bu kadar hassas kadın olarak tanımlayan biri bağırma mevzusunu da abartmıştır ama sadece tahmin yürütmek olduğu için girmiyorum o konuya. Mesele kadının kocasına bağımlı olması.
Bayramı genelde benim ailemle geçirdik. Misafirlerimiz vardı uzaktan gelen, bayram için gelen giden falan oldukça yoğun bir bayramdı. Yemek faslımız da ağırdır bizim, hazırlığı, pişirmesi, kurması kaldırması saatler alır. Canımız çıktı, üzerimizden kamyon geçmiş gibi oldu bayram sonrası. Ama her zaman olan bir şey değil. Yakınlarımızı gördük, zaman geçirdik, gezdik tozduk. Şimdi bundan sonra kocam bana seninle oturup bi çay içemedik diye triplense hadi len ordan balkabağı der dalga geçerim. Abartsa olay tartışmaya döner. Bir haftayı 20 kişiyle bir arada geçirmişiz zaten, bilmemkaç yıldır da aynı evde yaşıyoruz kimse bir yere kaçmıyor. Bu yorgunluk sürecinden sonra insanlar kendi alanlarına çekilmek isteyebilir ki ben istiyorum şahsen. İki gün sonra da çay içip sohbet edebiliriz bence.
Adamın bağırmasını normal karşılamadık aslında. Ki bence kendini bu kadar hassas kadın olarak tanımlayan biri bağırma mevzusunu da abartmıştır ama sadece tahmin yürütmek olduğu için girmiyorum o konuya. Mesele kadının kocasına bağımlı olması.
Bayramı genelde benim ailemle geçirdik. Misafirlerimiz vardı uzaktan gelen, bayram için gelen giden falan oldukça yoğun bir bayramdı. Yemek faslımız da ağırdır bizim, hazırlığı, pişirmesi, kurması kaldırması saatler alır. Canımız çıktı, üzerimizden kamyon geçmiş gibi oldu bayram sonrası. Ama her zaman olan bir şey değil. Yakınlarımızı gördük, zaman geçirdik, gezdik tozduk. Şimdi bundan sonra kocam bana seninle oturup bi çay içemedik diye triplense hadi len ordan balkabağı der dalga geçerim. Abartsa olay tartışmaya döner. Bir haftayı 20 kişiyle bir arada geçirmişiz zaten, bilmemkaç yıldır da aynı evde yaşıyoruz kimse bir yere kaçmıyor. Bu yorgunluk sürecinden sonra insanlar kendi alanlarına çekilmek isteyebilir ki ben istiyorum şahsen. İki gün sonra da çay içip sohbet edebiliriz bence.
aynen öyle.Günün en sevdigim ani, aksam isten sonra yemegimizi yedik, çoçuk yatirdiktan sonra karsilikli çay içememiz, sohbet etmemiz. Ben bunu bir kaç gün yapamadiysam, evet bende özlerim ve isterim. Bende mi bagimliyim esime?
Hiç sanmiyorum. Böyle anlar olmaz ise, evlilik neye yarar? Beraber paylasilmali, konusulmali.
Ki senin yasadigin ile konu sahibin yasadigi yinede farkli. Sen kendi ailenin yanindaydin. Ne kadar yorulsanda, rahat bir ortamdasin. Tanidik ve sevdiklerin yanindasin. Kimse seni gözetlemiyor, sen gelinsin diye tüm isi sana devretmiyor.
Oysa konu sahibi hiç tanimadigi ortamda, rahat his etmedigi ortamda sabahtan aksama kadar dogru düzgün tanimadigi insanlara hizmet etti. Yoruldu. Tek istegi, esinin bu yaptiklarini görmesi. Karsilikli bir çay içip onu rahatlatmasi.
Ki önceki gün esi zaten arkadasinin yanina gitmis ve konu sahibi ses etmemis. Konu sahibin istegini o kadar büyük yada bagimli derecede bir istek oldugunu düsünmüyorum.
Ve bagirmanin yüksekligi önemli degil. Konu sahibi azarlanmayi hak etmiyor. O yorgunluk ile yemek yapiyor ve adam sudan sebeb ile yine disariya çikiyor. Kadina deger vermiyor.
Günün en sevdigim ani, aksam isten sonra yemegimizi yedik, çoçuk yatirdiktan sonra karsilikli çay içememiz, sohbet etmemiz. Ben bunu bir kaç gün yapamadiysam, evet bende özlerim ve isterim. Bende mi bagimliyim esime?
Hiç sanmiyorum. Böyle anlar olmaz ise, evlilik neye yarar? Beraber paylasilmali, konusulmali.
Ki senin yasadigin ile konu sahibin yasadigi yinede farkli. Sen kendi ailenin yanindaydin. Ne kadar yorulsanda, rahat bir ortamdasin. Tanidik ve sevdiklerin yanindasin. Kimse seni gözetlemiyor, sen gelinsin diye tüm isi sana devretmiyor.
Oysa konu sahibi hiç tanimadigi ortamda, rahat his etmedigi ortamda sabahtan aksama kadar dogru düzgün tanimadigi insanlara hizmet etti. Yoruldu. Tek istegi, esinin bu yaptiklarini görmesi. Karsilikli bir çay içip onu rahatlatmasi.
Ki önceki gün esi zaten arkadasinin yanina gitmis ve konu sahibi ses etmemis. Konu sahibin istegini o kadar büyük yada bagimli derecede bir istek oldugunu düsünmüyorum.
Ve bagirmanin yüksekligi önemli degil. Konu sahibi azarlanmayi hak etmiyor. O yorgunluk ile yemek yapiyor ve adam sudan sebeb ile yine disariya çikiyor. Kadina deger vermiyor.
Benim arkadaş içerlemiş evet arkadaşıyla çıkmasına ama adam mazeretini sunmuş arkadaşımın son tatili demiş kız da uzatmamış zaten tamam o zaman demiş ve ertesi gün adam yemek zamanı bağırana kadar yağlı ballılar kızın gık dediği yok. Asıl mesele adamın bağırması. Adamın bağırmasını da sineye çekmeyip trip attığı için (haklı olarak) tekrar nispet olsun diye adam evden çıkıp gidiyor. Ben adamın bağırmasını çok anormal buldum bilmiyorum ufacık şeylerden kimsenin kimseye bağırma hakkı yok evlilikte ömür böyle geçemez çünkü. Ve kız diyor ki bu ufağa tefeğe bağırmaları bir değil iki değil birkaç defa olmuş sabrının taşıp trip atması çok normal.
Aynı zamanlarda evlendik 3 yıla yakındır evliler bu ota boka bağırma durumu son 1 yılda başlamış artarak devam etmiş. Biraz geçim sıkıntıları var evet bu aralar ikisi de stresli ama aynı hayatı yaşıyorlar sıkıntıysa aynı sıkıntıyı stresi kız da çekiyor öyle ota boka bağırmaya hiç gerek yok. Adam kendine çeki düzen vermezse bu sorunu çözemezlerse bence de çekmesin böyle adamı. Şimdi bir de kız şaşkın. Çoğu kadının yapmayacağı fedakârlıkları yapıyor adamı öyle her dışarı çıkmasına laf etmesi falan da yok anlayışlı davranıyor biliyor çünkü adam stresli zor zamanlar geçiriyor. Ama sen kalk aşağılandığın ikinci sınıf insan muamelesi gördüğün yere git eşin için ve orada gıkın bile çıkmasın, eve gelince de bu muameleler bana çok ters bence tepesine çıkardı kocasını. Bir insan anlayışlı olmalı evet ama tepesine çıkaracak kadar olmamalı bu yönden kızıyorum ben de arkadaşıma. Ben bu muameleyi görsem o yemeği dökerim kendin yap kendin ye der çeker giderim arkadaşlarımla gezmelere.Trİple çözülür mü sizce bu mevzu? Eşler bazen birbirlerine ses yükseltebilir, normal bir durum bu. Bir sebebi vardır, yada canı sıkkındır sinirini en yakınından çıkarır falan. Evlilikte olur böyle şeyler. Ha diyorsanız ki bu kızın kocası ota moka her şeye bağırıyor, sürekli kızı azarlıyor o zaman da niye çekiyor bu adamı diye sorarım ben açıkçası.
Aynı zamanlarda evlendik 3 yıla yakındır evliler bu ota boka bağırma durumu son 1 yılda başlamış artarak devam etmiş. Biraz geçim sıkıntıları var evet bu aralar ikisi de stresli ama aynı hayatı yaşıyorlar sıkıntıysa aynı sıkıntıyı stresi kız da çekiyor öyle ota boka bağırmaya hiç gerek yok. Adam kendine çeki düzen vermezse bu sorunu çözemezlerse bence de çekmesin böyle adamı. Şimdi bir de kız şaşkın. Çoğu kadının yapmayacağı fedakârlıkları yapıyor adamı öyle her dışarı çıkmasına laf etmesi falan da yok anlayışlı davranıyor biliyor çünkü adam stresli zor zamanlar geçiriyor. Ama sen kalk aşağılandığın ikinci sınıf insan muamelesi gördüğün yere git eşin için ve orada gıkın bile çıkmasın, eve gelince de bu muameleler bana çok ters bence tepesine çıkardı kocasını. Bir insan anlayışlı olmalı evet ama tepesine çıkaracak kadar olmamalı bu yönden kızıyorum ben de arkadaşıma. Ben bu muameleyi görsem o yemeği dökerim kendin yap kendin ye der çeker giderim arkadaşlarımla gezmelere.
Zaten o da artık hazmedemiyor bu defa susup öylece unutmak istemiyorum nasıl davranmalıyım yazmış. Yani tepesine çıkarmayacakmış artık ama hadi hayırlısı.Aynı yere geldik işte. Koca bağımlısı, kocayı tepesine çıkaran hatun. Sonra beklentilerini karşılamayınca, yaptıklarının karşılığını alamayınca triplenen yine hatun. İnan bi çözüm değil bu. Çözüm adamı başının üzerinden indirmesi.
Illa gelir dokunur. O zaman demek ki sen adi sere.sizmissin tekrar dokunduuna gore de gec.Konu sahibi arkadaşım olur şu an yanımda kendisi. Dertleşmek, danışmak, içini dökmek istiyor. Sözü ona bırakıyorum.
İyi geceler herkese. Bu siteyi ilk defa Yuuna_Ra'dan duydum ve yazmak istedim. Kendim üyelik açıp yazmaya korkuyorum eşim telefon kurdudur nereye girdim ne yazdım hepsine bakar.
Uzatmadan konuya geçiyorum. Bayram arefesinden beri köydeydik dün döndük eve. Günlerce rahat uyuyamadık geç saatlere kadar oturulup sohbet edildi ve biraz da gergin geçti bayram. Eşimle yalnız kalamadık bayram boyunca. Aile arası kavgalar küslükler oldu bir sürü sıkıntı. Sinirlerimiz altüst yani eve döndük ama hem yorgunum hem moralsizim ve eşimi özlemişim o kadar yorgun olmama rağmen akşam oturup eşimle karşılıklı çay içme hayalini kuruyorum. Ama eşim arkadaşıyla buluşmaya gitti akşam. O kadar tartışmama, gitme özledim oturalım vakit geçirelim dememe rağmen gitti. Dünkü hadi neyse dünkünü çok dert etmiyorum çünkü dün arkadaşının son tatiliydi dün görüşmeseler önümüzdeki pazara kadar görüşemeyeceklerdi. O yüzden hadi neyse deyip geçtim dün.
Ama bugün olanlar çok ağırıma gitti. Akşam yemek vakti yemek olunca çağırdım, tamam geliyorum dedi. Aradan birkaç dakika geçti gelmeyince sakince tekrar çağırdım yemek soğuyor dedim. Birden parladı bana. "Geliyorum dedikten sonra neden ikinci defa çağırma gereği duyuyorsun." dedi. Ses tonu çok yüksekti ve kırıldım. Onu beklemeden yemeye başladım. Geldi hiçbir şey olmamış gibi yemek yemeye başladı sohbet etmeye çalışıyor gönlümü almak için sırnaşıyor. "Dokunma" dedim yüzüne bile bakmadım. "Bir daha dokunursam en adi şe....im" dedi kalktı sofradan yemeğini aldı salonda yedi. Beni bir ağlama aldı yemeği zorla yedim. Yemekten sonra da konuşmadık. Birden "ben çıkıyorum" dedi. "nereye gidiyorsun hani bugün benimle vakit geçirecektin dün çıktın bugün çıkıyorsun hayırdır iki gün üst üste?" dedim. "Ne var bunda" tarzında zırvaladı ben de o sinirle kapıyı yüzüne kapattım içeri geçtim.
Sonra Yuuna_Ra'nın yanına geldim öyle kırgın ve kızgınım ki.
Bu kaçıncı saymayı bıraktım artık. Öyle fazla büyük kavgalarımız olmasa da bazen ufacık şeyler yüzünden sesini yükseltmesine artık dayanamıyorum taş değilim ben. Ve gönlümü bile almadan çıkıp gidiyor arkadaşlarının yanına. Ayda 1-3 defa arkadaşlarıyla görüşür eşim. 2 saat takılır gelir. Ama böyle bir zamanda ben onu özlemişken iki sohbet etmek isterken 2 gün üst üste çıkması zoruma gitti. Üstelik aramızı düzeltmeye bile yeltenmedi.
Nasıl davranacağımı bilmiyorum. Tartışmalarımızın iki saat sonrasında hep hiçbir şey olmamış gibi davranır güler konuşurduk ikimiz de. Ama bu davranışlarını artık hazmedemiyorum defalarca konuştum demek ki konuşmayla olmuyor. Bu sefer susup hiçbir şey olmamış gibi davranmak istemiyorum. Bir daha dokunmayacakmış bir daha dokunursa en adi şeymiş! Ben bu lafın altında kalamam nasıl davranmam gerek sizce?
Ben de kv gidiyorum ama sadece bulasık dizerim herkes kendş işini kendi yapsın yorgunum desin eşine söylesin az kalsınlar duygusal açıdan bakmasın olaya eşi cıkıyorsa oda keyfine baksın üstüne gittikce ters teper umursamaz olsun1. Arkadaşım şeker gibi bir insandır kimseye zararı olmaz kızdığında bile sesini yükseltmez sakin bir kızdır. +Bayram onun açısından çok kötü geçmiş resmen hizmetçilik yapmış anca ve gık dememiş. Eşi mahçup olmasın yılda bir geliyoruz diye herşeyi alttan alıyor. Ve bayramda aynı ev içinde iki yabancı gibiler oturup sohbet etmekmiş falan yok. Orada gelinlerin oturmaya kv, kp, misafir önünde sohbet etme oturma hakları yok en fazla hoşgeldin derler geçerler mutfağa çay kahve hizmetçilik yaparlar. Kız çok bunalmış ve gık demiyor sadece istiyor ki eşiyle oturup iki çift laf edelim. Ve normal zamanda üst üste dışarı çıkmayan, işleri hep yoğun olan adam arkadaşları için işlerinden feragat edip dışarı çıkıyor eşi dese ki çıkalım dolaşalım işim çok der. Bence %100 haklı. Daha denecek çok şey var da gerek yok.
Ben kendimi konu sahibinin eşinin, eşimi de konu sahibinin yerine koydum zaten yazarken, dikkatli okuyunuz.
Adam kadına değer vermiyorsa çay içip sohbet etmekten daha büyük dertleri vardır, yine oturmadı benim kafamda konu malesef. Değer görmediğim bir evlilikte yorgun argın kalkıp yemek yapmam ben açıkçası.
Bilmiyorum belki ben biraz rahat bir kadınım böyle durumlarda. Ortam uygunsa oturulur çay kahve bira şarap içilir sohbet edilir başbaşa, ortam uygun değilse iki taraf da istemiyorsa sorun edilmez. Ya da yemeğe çağırdım gelmedi/geç geldi kendi bilir. İster yer ister yemez çocuk değil ki elimde tabakla peşinden koşayım.