Konuyu sabote etmeyin lütfenEtrafınızdaki insanlar için azap olmayı bırakın artık.
Önce abiniz, yengeniz..
Şimdi iş yerindeki insanlar...
Tedavi olmalısınız
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Konuyu sabote etmeyin lütfenEtrafınızdaki insanlar için azap olmayı bırakın artık.
Önce abiniz, yengeniz..
Tedavi olmalısınız
Bu sana anormal ona normal geliyorsa ne yapabilirsin? Senin seçeneğin uzaklaşmak boşuna uğraşma elin adamıyla.İyi de bir insanın 10 tane flörtü olabilir mi? Bu bir tek bana mı anormal geliyor :)
Her şeyi böyle ciddiye alarak nasıl yaşıyorsunuz ya? Dünya sizin etrafınızda dönmüyor. Adamın size hiç garezi yoktuysa bile böyle bir şey yaptıktan sonra olur, başınıza bela almış olursunuz. Herkes ektiğini biçiyor gerçekten.Herkese Selam uzun bir aradan sonra geri döndüm. Umarım herkes iyidir.
Şirkette konuştuğum biri vardı, hoşlanıyordum da. Ama bana inanılmaz soğuk davranmaya başladı biraz takip ettim herkese mavi boncuk dağıtan bir tipmiş şimdi istiyorum ki bunu yaptığına pişman olsun. Kimseyi üzmesin
Görev yerini falan değiştirebilirim. Ama bunla içim soğumaz
Herkese teşekkür ediyorum,
Annen izin verdi mi birinden hoşlanmana intikam almana falan?Abinle yengen nabıyo var mı çoluk çocuk?Herkese Selam uzun bir aradan sonra geri döndüm. Umarım herkes iyidir.
Şirkette konuştuğum biri vardı, hoşlanıyordum da. Ama bana inanılmaz soğuk davranmaya başladı biraz takip ettim herkese mavi boncuk dağıtan bir tipmiş şimdi istiyorum ki bunu yaptığına pişman olsun. Kimseyi üzmesin
Görev yerini falan değiştirebilirim. Ama bunla içim soğumaz
Sana ne ki bundan? Sana evlilik vadetti, sevgiliydiniz de o süreçte mi fark ettin sanki?İyi de bir insanın 10 tane flörtü olabilir mi? Bu bir tek bana mı anormal geliyor :)
Çok çirkin bir şey ama haklısınBu sana anormal ona normal geliyorsa ne yapabilirsin? Senin seçeneğin uzaklaşmak boşuna uğraşma elin adamıyla.
Aaa öyle bir durumu da mı vardı. Sağlıklı düşünce yapısı yok o zaman.Belkide adam da ondan uzaklaşmıştır.Etrafınızdaki insanlar için azap olmayı bırakın artık.
Önce abiniz, yengeniz..
Tedavi olmalısınız
Siz neden bu kadar agresifsiniz kiSana ne ki bundan? Sana evlilik vadetti, sevgiliydiniz de o süreçte mi fark ettin sanki?
Konu sahibi anca kendi için azap olur.Etrafınızdaki insanlar için azap olmayı bırakın artık.
Önce abiniz, yengeniz..
Tedavi olmalısınız
Ben mi agresifimSiz neden bu kadar agresifsiniz ki
Ben şuan biraz sinirli olabilirim fakat siz de agresif cevap veriyorsunuz gibi hissediyorum yanlış anlaşıldıysam özür dilerimBen mi agresifim
Agresiflik dedektörlerinizi biraz da kendinize çevirin rica ediyorum...
AA bursa ya giden aile değil miKonu sahibi anca kendi için azap olur.
İş dışında konuştuysa kesin mavi boncuk dağıtmıştır evet... Bu yorumdan sonra, belki adam flörtöz bile değildir, sadece dost canlısıdır diye düşünmeye başladım.Yani iş dışında da konuşuyorduk
Bı de Bayıl istersen FerihaHerkese Selam uzun bir aradan sonra geri döndüm. Umarım herkes iyidir.
Şirkette konuştuğum biri vardı, hoşlanıyordum da. Ama bana inanılmaz soğuk davranmaya başladı biraz takip ettim herkese mavi boncuk dağıtan bir tipmiş
Arkadaşlar konu iptal hallettim bir anlık öfkeyle açmıştım konuyu da
Yani iş dışında da konuşuyorduk
Bolu'ya. Abisi güzel feyk attıydı. İçimize huzur veren bir abi o, kk olarak seviyoruz ahahahAA bursa ya giden aile değil mi
Dışarıda da buluşuyorduk. İş çıkışında yemeğe gidiyorduk. Hafta tatillerinde buluşuyorduk.ama sevgili değildik flört gibi bir şeydisevgilimiydiniz?
iş dışında konuşmak tam olarak ne oluyor?
birliktemiydiniz değilmiydiniz?