• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İntikam almak istiyorum

Herkese Selam uzun bir aradan sonra geri döndüm. Umarım herkes iyidir.
Şirkette konuştuğum biri vardı, hoşlanıyordum da. Ama bana inanılmaz soğuk davranmaya başladı biraz takip ettim herkese mavi boncuk dağıtan bir tipmiş şimdi istiyorum ki bunu yaptığına pişman olsun. Kimseyi üzmesin
Görev yerini falan değiştirebilirim. Ama bunla içim soğumaz

Herkese teşekkür ediyorum,
Her şeyi böyle ciddiye alarak nasıl yaşıyorsunuz ya? Dünya sizin etrafınızda dönmüyor. Adamın size hiç garezi yoktuysa bile böyle bir şey yaptıktan sonra olur, başınıza bela almış olursunuz. Herkes ektiğini biçiyor gerçekten.

Şirkette konuştuğum biri vardı, hoşlanıyordum da. Ama bana inanılmaz soğuk davranmaya başladı biraz takip ettim herkese mavi boncuk dağıtan bir tipmiş şimdi istiyorum ki bunu yaptığına pişman olsun. Kimseyi üzmesin
Görev yerini falan değiştirebilirim. Ama bunla içim soğumaz

Annen izin verdi mi birinden hoşlanmana intikam almana falan?Abinle yengen nabıyo var mı çoluk çocuk?

Etrafınızdaki insanlar için azap olmayı bırakın artık.
Önce abiniz, yengeniz..
Şimdi iş yerindeki insanlar...
Tedavi olmalısınız
Aaa öyle bir durumu da mı vardı. Sağlıklı düşünce yapısı yok o zaman.Belkide adam da ondan uzaklaşmıştır.

Size ne yahu? İnsanların aşk hayatını cezalandırmak size mi kalmış? Çok çirkin bir düşünce

Şirkette konuştuğum biri vardı, hoşlanıyordum da. Ama bana inanılmaz soğuk davranmaya başladı biraz takip ettim herkese mavi boncuk dağıtan bir tipmiş

Arkadaşlar konu iptal hallettim bir anlık öfkeyle açmıştım konuyu da
Bı de Bayıl istersen Feriha 😂

Mevkiniz ne ki adamin görev yerini değiştirebiliyor sunuz .mevkiniz varsa böyle bir adama nasil kandiniz gözlemlemediniz .gözlemlemeden karar verdiniz.
Makamınıza zarar gelmesin görev yerini değiştiririm derken adamda dedikodunuzu yapıp erkklerle arkanızdan kötü kötü konuşmasın baska yüksek makamlilara gitmesin. nasil bir karakter bu baska kızlarla arkadan kötü kötü konusuyormuydu sizleyken . Ve iş ile aşkı karistirmayin işyerinde hic karistirmayin .:KK14:

Back