- 7 Haziran 2019
- 2.459
- 3.454
- 83
Adam umursamıyor ki, fark etmez bile benceEn iyi intikam umursamamaktır, yok sayılmak bu dünyadaki en büyük cezadır
Tamam bu da bir şey yapmasın ki değerini düşürmesinAdam umursamıyor ki, fark etmez bile bence
İşte bak bende buna çok sinirlenmiştimAdam umursamıyor ki, fark etmez bile bence
Seni umursamayanı sen de umursamayacaksın. (İntikam için değil. Düşünmeye bile değmeyeceği için.) Umursayıp tepki verirsen kendi değerini düşürürsün böyle. Gerçekten kötü bir şey yaparsan başına ciddi bela da alabilirsin ayrıca.İşte bak bende buna çok sinirlenmiştim
Kötü bir şey dediğin ne yapcam en fazla şantiyeye giderSeni umursamayanı sen de umursamayacaksın. (İntikam için değil. Düşünmeye bile değmeyeceği için.) Umursayıp tepki verirsen kendi değerini düşürürsün böyle. Gerçekten kötü bir şey yaparsan başına ciddi bela da alabilirsin ayrıca.
Görev yerini değiştirmekle de içim soğumaz filan demedin miKötü bir şey dediğin ne yapcam en fazla şantiyeye gider
İyi bayramlar fln yazmış olabilir adamİş dışında konuştuysa kesin mavi boncuk dağıtmıştır evet... Bu yorumdan sonra, belki adam flörtöz bile değildir, sadece dost canlısıdır diye düşünmeye başladım.
Banlasınlar, ya inan nasıl sinirlendim sana anlatamamGörev yerini değiştirmekle de içim soğumaz filan demedin miBiri bana böyle bir şey yapsa durup dururken, takardım valla.
Ayrıca konu silmek yasak, banlayabilirler. Bence geri yükle.
Sen git şantiyeye kötü bişey değilse. Allah Allah.Kötü bir şey dediğin ne yapcam en fazla şantiyeye gider
Sen yazınca hatırladım katip ya konu sahibinin nickindenBolu'ya. Abisi güzel feyk attıydı. İçimize huzur veren bir abi o, kk olarak seviyoruz ahahah
iyi de günümüzdeki çoğu insn böyle kadın-erkek farketmeksizin. siz 10 flört bulamzsınız ama adam buluyor. etik mi değil. ama söyle düşünün içiniz rahatlar ; böyle tipler daima aldatılır erkek-kadın şaşmaz. bu kadar flörtözlük bir gün onlara bela olur çevremde gözlemlediğim var :)İyi de bir insanın 10 tane flörtü olabilir mi? Bu bir tek bana mı anormal geliyor :)
ben yeni üyeyim, afedersiniz olay neydi?Etrafınızdaki insanlar için azap olmayı bırakın artık.
Önce abiniz, yengeniz..
Şimdi iş yerindeki insanlar...
Tedavi olmalısınız
Sacmalardan seçmelerHerkese Selam uzun bir aradan sonra geri döndüm. Umarım herkes iyidir.
Şirkette konuştuğum biri vardı, hoşlanıyordum da. Ama bana inanılmaz soğuk davranmaya başladı biraz takip ettim herkese mavi boncuk dağıtan bir tipmiş şimdi istiyorum ki bunu yaptığına bin pişman olsun. Sürünsün
Nasıl intikam aldırırım görev yerini falan değiştirebilirim. Ama bunla içim soğumaz
Herkese teşekkür ediyorum,
Konu sahibinin eski konularını okursanız kişiliği hakkında fikir edinebilirsiniz. Kendisi abisinin işyerinde öylesine , meşguliyet olsun diye vakit geçiren birisi. Yani öyle mevki sahibi falan değil. Hiç bir şeyin sahibi değil aslında. Abisiyle yengesini boşatmak için dizi senaryolarına taş çıkartacak planlar yapmış birisi. Hiç bana eski konuları ne karıştırıyorsun deme, çünkü bu konunda da kötü kalbin buradan belli oluyor. Şuna bak, patronunun vasıfsız kardeşine yüz vermedi diye adam işinden olacak nerdeyse. Saf kötülük resmen. Umarım hayat karşına hep senin gibi, annen gibi insanlar çıkartır. Abine ve yengene sonsuz selamlar ve mutlukluklar diliyorum. Abi resmen alfa. O tatil hikayesi muhteşem. Nasıl ekmişlerdi sizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?