• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İntikam almak istiyorum

Boş bir konuyu bu kadar kafanıza takmanız sizi hasta eder ki bunu düşünmeniz bile normal değil , bırakın ne hali varsa görsün hayat bu malesef çok daha büyük haksızlıklarla karşılaşıyoruz bir ara aklımı kaçıracak gibi oldum ama elimden Allaha havale etmekten başka birşey gelmedi .

İşte bak bende buna çok sinirlenmiştim
Seni umursamayanı sen de umursamayacaksın. (İntikam için değil. Düşünmeye bile değmeyeceği için.) Umursayıp tepki verirsen kendi değerini düşürürsün böyle. Gerçekten kötü bir şey yaparsan başına ciddi bela da alabilirsin ayrıca.

Seni umursamayanı sen de umursamayacaksın. (İntikam için değil. Düşünmeye bile değmeyeceği için.) Umursayıp tepki verirsen kendi değerini düşürürsün böyle. Gerçekten kötü bir şey yaparsan başına ciddi bela da alabilirsin ayrıca.
Kötü bir şey dediğin ne yapcam en fazla şantiyeye gider

Konu sahibinin eski konularını okursanız kişiliği hakkında fikir edinebilirsiniz. Kendisi abisinin işyerinde öylesine , meşguliyet olsun diye vakit geçiren birisi. Yani öyle mevki sahibi falan değil. Hiç bir şeyin sahibi değil aslında. Abisiyle yengesini boşatmak için dizi senaryolarına taş çıkartacak planlar yapmış birisi. Hiç bana eski konuları ne karıştırıyorsun deme, çünkü bu konunda da kötü kalbin buradan belli oluyor. Şuna bak, patronunun vasıfsız kardeşine yüz vermedi diye adam işinden olacak nerdeyse. Saf kötülük resmen. Umarım hayat karşına hep senin gibi, annen gibi insanlar çıkartır. Abine ve yengene sonsuz selamlar ve mutlukluklar diliyorum. Abi resmen alfa. O tatil hikayesi muhteşem. Nasıl ekmişlerdi sizi😁😁😁

Ne insanlar var okudukça şaşırıyorum vallahi. Ne yapmış adam size neyin öfkesi kini bu anlamadım ben.

İyi de bir insanın 10 tane flörtü olabilir mi? Bu bir tek bana mı anormal geliyor :)
iyi de günümüzdeki çoğu insn böyle kadın-erkek farketmeksizin. siz 10 flört bulamzsınız ama adam buluyor. etik mi değil. ama söyle düşünün içiniz rahatlar ; böyle tipler daima aldatılır erkek-kadın şaşmaz. bu kadar flörtözlük bir gün onlara bela olur çevremde gözlemlediğim var :)

Herkese Selam uzun bir aradan sonra geri döndüm. Umarım herkes iyidir.
Şirkette konuştuğum biri vardı, hoşlanıyordum da. Ama bana inanılmaz soğuk davranmaya başladı biraz takip ettim herkese mavi boncuk dağıtan bir tipmiş şimdi istiyorum ki bunu yaptığına bin pişman olsun. Sürünsün
Nasıl intikam aldırırım görev yerini falan değiştirebilirim. Ama bunla içim soğumaz

Herkese teşekkür ediyorum,
Sacmalardan seçmeler

Konu sahibinin eski konularını okursanız kişiliği hakkında fikir edinebilirsiniz. Kendisi abisinin işyerinde öylesine , meşguliyet olsun diye vakit geçiren birisi. Yani öyle mevki sahibi falan değil. Hiç bir şeyin sahibi değil aslında. Abisiyle yengesini boşatmak için dizi senaryolarına taş çıkartacak planlar yapmış birisi. Hiç bana eski konuları ne karıştırıyorsun deme, çünkü bu konunda da kötü kalbin buradan belli oluyor. Şuna bak, patronunun vasıfsız kardeşine yüz vermedi diye adam işinden olacak nerdeyse. Saf kötülük resmen. Umarım hayat karşına hep senin gibi, annen gibi insanlar çıkartır. Abine ve yengene sonsuz selamlar ve mutlukluklar diliyorum. Abi resmen alfa. O tatil hikayesi muhteşem. Nasıl ekmişlerdi sizi😁😁😁

O ratil meselesini hatirliyorum. Alfa hareket vallaha :D

Bu kafa yapısına sahip bi tanıdık vardı kendisiyle muhabbeti olmayan insanlara bir kaç cümle üzerinden saçma sapan anlamlar çıkarıp kafayı takıyordu beğendiği erkekler yüz vermeyince toplum içinde o kişilere iftiralar atıyordu, kadın erkek fark etmeksizin hasta gibi takip ediyordu insanları
sen de hiç iyi bir yere gitmiyorsun gerçekten tedavi olmalısın profesyonel anlamda.

Back