• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimle bir türlü çözemediğimiz sorun

Elti falan mısınız? Belki de aynı ailedensiniz benim arkadaşla. Çünkü onun eşinin ailesiyle senin eşinin ailesi anca bu kadar benzer. Resmen kızın bahsetmediği es geçtiği ayrıntılardan bahsetmişsiniz.:KK53:
Arkadasin 19 yasindaysa 1 cocugu varsa ve ic anadolunun bir dag koyune gelin gittiyse olabilir 😂 Ama olmasin eltimi hic sevmem. Zira onunla bir konuda ayni fikirde olmayi da istemem yani 😁 Hem o kaynanamin kiymetli gelini. Bana yaptigini ona yapmaz nahlet 😄

Fazla hassasiyet aşık usandırmış işte...
Kız dertleşmek için yazdı siz daha da dertlendirdiniz. Yani hatalı olduğunu söylemek yanlış birşey değil ama sivri dille iğneleyerek söylemek yerine diğer yorum atan birçok arkadaş gibi daha kibarca eleştirel yorum yapabilirdiniz.

Arkadasin 19 yasindaysa 1 cocugu varsa ve ic anadolunun bir dag koyune gelin gittiyse olabilir 😂 Ama olmasin eltimi hic sevmem. Zira onunla bir konuda ayni fikirde olmayi da istemem yani 😁 Hem o kaynanamin kiymetli gelini. Bana yaptigini ona yapmaz nahlet 😄
Yok kendisi 25 yaşında. Eltisiyle normaller ne çok samimiler ne de yakınlar aralarında saygı var en azından. Senin derdin daha zor bir de kötü elti varmış. 😁

Ne yorucu
Fazla hassas insan da hiç çekilmez
arkadaşınızın dertlenmesi kendi menfaatine
Kaç yaşında bilmiyorum ama hayat bu kadar hassasiyeti kaldırmaz
Ne kadar çabuk öğrenirse o kadar iyi onun için
“Ben çok hassasım” diyip eşinin buna göre yaşamasını beklemesin kendini törpülesin ki böyle ufak mevzularda dağılmasın

Ben anlayamadım.. devamlı bu kadar özlemişken demişsiniz. hani aylarca görüşememiş olma durumu olsa anlayacağım. Ailesinin yanına birlikte gitmiş ve eve daha yeni birlikte dönmüşsünüz de .

Sizin elti daha çocukmuş ya
19 yaşında
Çocuğun çocuğu olmuş

Ben anlayamadım.. devamlı bu kadar özlemişken demişsiniz. hani aylarca görüşememiş olma durumu olsa anlayacağım. Ailesinin yanına birlikte gitmiş ve eve daha yeni birlikte dönmüşsünüz de .
Kızcağız kendini mutfaktan atamamış ki yatmadan yatmaya görüşmüşler resmen. Adamın ailesi zor bir aile ve çok kalabalık kahveleri çayları bitmiyor. İşte gözle görmeyen anlamıyor ki. Özlemek sadece yüzünü görmemekle olmuyor ki zaten. İki çift laf etmeyi sohbet etmeyi de özleyebiliyor insan. Ve oradaki insanlar o kıza çok yabancı. Biriyle oturayım kahve içip sohbet edeyim azıcık dinleneyim de yok yani. Resmen her bayram psikolojisi bozularak dönüyor.

Yok kendisi 25 yaşında. Eltisiyle normaller ne çok samimiler ne de yakınlar aralarında saygı var en azından. Senin derdin daha zor bir de kötü elti varmış. 😁
Amaan kotuyse kendine valla. Bana golge etmesin baska sey istemem 😂😂

Ben hak verdim.
2 gün kalabalık içinde olsak veya 2 gün bebe geç yatsa dertleniyorum ben de bi oturup muhabbet edemedik diye.
Yanı görmeyince mi özlenir sadece.

Evlılıgın sıradan günleri be canım abartma ,biz kadınlarda artık esimiz höt dese alınır olduk.bizim bazı laflarımızda çok sınır bozucu .bende öyle yaparım mesala .birseyi gereksız uzatırım .sonra kavga çıkar .bence adama dokunma demen çok dokunmuş .çıkacağı yoksa bile dışarı şans kızdığı için cıkmış.

Konu sahibi arkadaşım olur şu an yanımda kendisi. Dertleşmek, danışmak, içini dökmek istiyor. Sözü ona bırakıyorum.

İyi geceler herkese. Bu siteyi ilk defa Yuuna_Ra'dan duydum ve yazmak istedim. Kendim üyelik açıp yazmaya korkuyorum eşim telefon kurdudur nereye girdim ne yazdım hepsine bakar.

Uzatmadan konuya geçiyorum. Bayram arefesinden beri köydeydik dün döndük eve. Günlerce rahat uyuyamadık geç saatlere kadar oturulup sohbet edildi ve biraz da gergin geçti bayram. Eşimle yalnız kalamadık bayram boyunca. Aile arası kavgalar küslükler oldu bir sürü sıkıntı. Sinirlerimiz altüst yani eve döndük ama hem yorgunum hem moralsizim ve eşimi özlemişim o kadar yorgun olmama rağmen akşam oturup eşimle karşılıklı çay içme hayalini kuruyorum. Ama eşim arkadaşıyla buluşmaya gitti akşam. O kadar tartışmama, gitme özledim oturalım vakit geçirelim dememe rağmen gitti. Dünkü hadi neyse dünkünü çok dert etmiyorum çünkü dün arkadaşının son tatiliydi dün görüşmeseler önümüzdeki pazara kadar görüşemeyeceklerdi. O yüzden hadi neyse deyip geçtim dün.

Ama bugün olanlar çok ağırıma gitti. Akşam yemek vakti yemek olunca çağırdım, tamam geliyorum dedi. Aradan birkaç dakika geçti gelmeyince sakince tekrar çağırdım yemek soğuyor dedim. Birden parladı bana. "Geliyorum dedikten sonra neden ikinci defa çağırma gereği duyuyorsun." dedi. Ses tonu çok yüksekti ve kırıldım. Onu beklemeden yemeye başladım. Geldi hiçbir şey olmamış gibi yemek yemeye başladı sohbet etmeye çalışıyor gönlümü almak için sırnaşıyor. "Dokunma" dedim yüzüne bile bakmadım. "Bir daha dokunursam en adi şe....im" dedi kalktı sofradan yemeğini aldı salonda yedi. Beni bir ağlama aldı yemeği zorla yedim. Yemekten sonra da konuşmadık. Birden "ben çıkıyorum" dedi. "nereye gidiyorsun hani bugün benimle vakit geçirecektin dün çıktın bugün çıkıyorsun hayırdır iki gün üst üste?" dedim. "Ne var bunda" tarzında zırvaladı ben de o sinirle kapıyı yüzüne kapattım içeri geçtim.
Sonra Yuuna_Ra'nın yanına geldim öyle kırgın ve kızgınım ki.
Bu kaçıncı saymayı bıraktım artık. Öyle fazla büyük kavgalarımız olmasa da bazen ufacık şeyler yüzünden sesini yükseltmesine artık dayanamıyorum taş değilim ben. Ve gönlümü bile almadan çıkıp gidiyor arkadaşlarının yanına. Ayda 1-3 defa arkadaşlarıyla görüşür eşim. 2 saat takılır gelir. Ama böyle bir zamanda ben onu özlemişken iki sohbet etmek isterken 2 gün üst üste çıkması zoruma gitti. Üstelik aramızı düzeltmeye bile yeltenmedi.
Nasıl davranacağımı bilmiyorum. Tartışmalarımızın iki saat sonrasında hep hiçbir şey olmamış gibi davranır güler konuşurduk ikimiz de. Ama bu davranışlarını artık hazmedemiyorum defalarca konuştum demek ki konuşmayla olmuyor. Bu sefer susup hiçbir şey olmamış gibi davranmak istemiyorum. Bir daha dokunmayacakmış :bicak: bir daha dokunursa en adi şeymiş! Ben bu lafın altında kalamam nasıl davranmam gerek sizce?
Merhaba üyemizin arkadaşı, benzer şeyler her evde yaşanıyor. Ayda 3 kez çıkması falan normal 2 saat takılıyor bu da güzel. Siz, eşinizi özlüyorum onunla zaman geçirmek istiyorum o istemiyor demek ki bana değer vermiyor duygusuna kapılmışsınız. Hiç alakası yok. Siz kendinizi sevin. O gitti mi üyemize gidin bir kahve için ya da onu çağırın. Başka arkadaşlarınızla görüşün, kendinizi sevin ve bunu kendinize söyleyin. "Kocalarınıza bu kadar değer vermeyin" Bunu söyleyenleri eskiden anlamazdım. Şu aralar çok iyi anlıyorum. Hep adama odaklı yaşıyoruz sonra o niye düşünmedi o niye istemedi kendimizi yiyoruz, trip yapıyoruz ve en önemlisi kocanın ilgisini tamamen kaybediyoruz. Bu söylediklerimi başarmış biri olarak söylüyorum çok şey kazanacak ve mutlu olacaksınız deneyin.

Kızcağız kendini mutfaktan atamamış ki yatmadan yatmaya görüşmüşler resmen. Adamın ailesi zor bir aile ve çok kalabalık kahveleri çayları bitmiyor. İşte gözle görmeyen anlamıyor ki. Özlemek sadece yüzünü görmemekle olmuyor ki zaten. İki çift laf etmeyi sohbet etmeyi de özleyebiliyor insan. Ve oradaki insanlar o kıza çok yabancı. Biriyle oturayım kahve içip sohbet edeyim azıcık dinleneyim de yok yani. Resmen her bayram psikolojisi bozularak dönüyor.
Aynı köyde yaşasalar ne olacak? Bayramdan bayrama katlanabilir ( Benzer durumdayız) O nasıl iki sohbeti özlüyorsa eşi de ailesi arkadaşları akrabaları ile sohbeti özlemiş olabilir. Arkadaşınız da kendi ailesi arkadaşları ile sohbet etsin koca ve ailesine odaklı yaşamasın bence;)

Oturmayan bir şeyler var anlattiklarinizda. Ilk olarak stresli ya da değil zaten birlikte gittiğiniz bir yer. Çay içme hayali nedir. Kocamı özlemiştim köyde cinsellik olmadı deseniz anlaşılır da... Çay hayali ne bileyim.... bence siz direk qrkadaslariyla cikmasini istemediniz. O gunun stresi de ertesi gune yansidi. Bir kere cagirdiniz adami. Ik8nci kere cagitmak icin uzun sure gelmemis olmasi lazim. Uzun sure gelmeyen adam ikinci defa öyle çok sakin cagirilmamistir diye düşünüyorum.

Dayanın, bağırmayın da, umursamayın da. Pasif direniş.
Yemeğini pişiriverin, bir tabağı koyun masaya, kendiniz yiyin kalkın, kendisi ne ederse etsin kendisi katsın yesin, çağırmayın, geçin yatın ya da açın bir film - belgesel takılın, arkadaşıyla çıkacağında siz evvelinde hazır olun "Ben de şuraya geçiyorum haberin olsun" deyin basın gidin arkadaşınızın yanına.

Size bağırırsa niye konuşmuyorsun diye, "Benimle konuşmanın yöntemi bağırmak değil, biraz düşün taşın, neden senle konuşmadığımı yine anlamayacak olursan da gel bağırmadan sorabil, anlatayım." deyin, anlatın, doğru iletişimin bu olmadığını, ilgi-alaka konusunda eksik hissettiğinizi, kırgınlığınızı, nasıl hissettiğinizi, sonra da "Bu konuşmayı tekrar etmeyeceğim, ikinciye tekrarı sevmiyorsun! Bir kerede anladın sayıyorum, tekrarını istemiyorum" deyin, ağırlığınızı koyun, kestirin atın.

Ha, mizacı nasıldır, öfkesinde zayıf mıdır, ne eder adamınız bilmiyorum; normal adam şu tip bir direnişin ardından "Kadını da bıktırdım herhalde" diye döner bi kendini süzer de işte, kimine belli olmaz dayağa tokada kalkar maazallah orasını bilemem, siz imkanlarınız dahilinde, ipin ucunu kaçırmadan bir had bildirme operasyonuna girişin özetle.

Bu konuda tek mantikli şeyler diyen sensin. Üzülüyorum kadinlarin, erkeklerin onlara bağirmasini normal karşilamalarini.

Kadin sabahtan akşama kadar hizmet etsin, o yorgunluk ile evde yemek yapsin ve sirf ikinci defa "nerdesin" dedi diye bağirilsin ona. Bir iki sirnaş ile barişmiyor diye "bunaltan" olsun ha!

Bu erkeklerin egemenliği, erkeklerin marifeti değil, kadinlarinki!

Konu sahibi, sonuna kadar diren, görsün dünya kac bucak oldugunu. Ha bide ben artik ona hic yemek yapmazdim. Ya sadece kendime yapar yada dişardan sipariş ederdim.

Bu konuda tek mantikli şeyler diyen sensin. Üzülüyorum kadinlarin, erkeklerin onlara bağirmasini normal karşilamalarini.

Kadin sabahtan akşama kadar hizmet etsin, o yorgunluk ile evde yemek yapsin ve sirf ikinci defa "nerdesin" dedi diye bağirilsin ona. Bir iki sirnaş ile barişmiyor diye "bunaltan" olsun ha!

Bu erkeklerin egemenliği, erkeklerin marifeti değil, kadinlarinki!

Konu sahibi, sonuna kadar diren, görsün dünya kac bucak oldugunu. Ha bide ben artik ona hic yemek yapmazdim. Ya sadece kendime yapar yada dişardan sipariş ederdim.
Burada erkek kişisinin bağırmasından ziyade koca odaklı bir kadın var. Köyde çay içmedik sohbetini özledim, eee bu kadar yüz verirse şımarır tabi. Sonra kırıldım. Bağırma konusuna gelince ufak bir ses yükselmesidir diye tahmin ettim...Bir erkek savunacağım hiç aklıma gelmezdi. Neyse aynı şeyi söylüyoruz farklı yollardan. Biz kadınlar tepemize çıkarıyoruz kesinlikle.

Kız dertleşmek için yazdı siz daha da dertlendirdiniz. Yani hatalı olduğunu söylemek yanlış birşey değil ama sivri dille iğneleyerek söylemek yerine diğer yorum atan birçok arkadaş gibi daha kibarca eleştirel yorum yapabilirdiniz.

Bunlar hep hassasiyetten. 2 yıldır buraya kayıtlı üyesiniz, az çok yorumları kontrol edemeyeceğinizi, herkesin kendi kişiliğine göre yorum yaptığını öğrenmiş ve arkadaşınızı bu konuda uyarmış olmanız gerekirdi diye düşünüyorum.

Konu sahibi arkadaşım olur şu an yanımda kendisi. Dertleşmek, danışmak, içini dökmek istiyor. Sözü ona bırakıyorum.

İyi geceler herkese. Bu siteyi ilk defa Yuuna_Ra'dan duydum ve yazmak istedim. Kendim üyelik açıp yazmaya korkuyorum eşim telefon kurdudur nereye girdim ne yazdım hepsine bakar.

Uzatmadan konuya geçiyorum. Bayram arefesinden beri köydeydik dün döndük eve. Günlerce rahat uyuyamadık geç saatlere kadar oturulup sohbet edildi ve biraz da gergin geçti bayram. Eşimle yalnız kalamadık bayram boyunca. Aile arası kavgalar küslükler oldu bir sürü sıkıntı. Sinirlerimiz altüst yani eve döndük ama hem yorgunum hem moralsizim ve eşimi özlemişim o kadar yorgun olmama rağmen akşam oturup eşimle karşılıklı çay içme hayalini kuruyorum. Ama eşim arkadaşıyla buluşmaya gitti akşam. O kadar tartışmama, gitme özledim oturalım vakit geçirelim dememe rağmen gitti. Dünkü hadi neyse dünkünü çok dert etmiyorum çünkü dün arkadaşının son tatiliydi dün görüşmeseler önümüzdeki pazara kadar görüşemeyeceklerdi. O yüzden hadi neyse deyip geçtim dün.

Ama bugün olanlar çok ağırıma gitti. Akşam yemek vakti yemek olunca çağırdım, tamam geliyorum dedi. Aradan birkaç dakika geçti gelmeyince sakince tekrar çağırdım yemek soğuyor dedim. Birden parladı bana. "Geliyorum dedikten sonra neden ikinci defa çağırma gereği duyuyorsun." dedi. Ses tonu çok yüksekti ve kırıldım. Onu beklemeden yemeye başladım. Geldi hiçbir şey olmamış gibi yemek yemeye başladı sohbet etmeye çalışıyor gönlümü almak için sırnaşıyor. "Dokunma" dedim yüzüne bile bakmadım. "Bir daha dokunursam en adi şe....im" dedi kalktı sofradan yemeğini aldı salonda yedi. Beni bir ağlama aldı yemeği zorla yedim. Yemekten sonra da konuşmadık. Birden "ben çıkıyorum" dedi. "nereye gidiyorsun hani bugün benimle vakit geçirecektin dün çıktın bugün çıkıyorsun hayırdır iki gün üst üste?" dedim. "Ne var bunda" tarzında zırvaladı ben de o sinirle kapıyı yüzüne kapattım içeri geçtim.
Sonra Yuuna_Ra'nın yanına geldim öyle kırgın ve kızgınım ki.
Bu kaçıncı saymayı bıraktım artık. Öyle fazla büyük kavgalarımız olmasa da bazen ufacık şeyler yüzünden sesini yükseltmesine artık dayanamıyorum taş değilim ben. Ve gönlümü bile almadan çıkıp gidiyor arkadaşlarının yanına. Ayda 1-3 defa arkadaşlarıyla görüşür eşim. 2 saat takılır gelir. Ama böyle bir zamanda ben onu özlemişken iki sohbet etmek isterken 2 gün üst üste çıkması zoruma gitti. Üstelik aramızı düzeltmeye bile yeltenmedi.
Nasıl davranacağımı bilmiyorum. Tartışmalarımızın iki saat sonrasında hep hiçbir şey olmamış gibi davranır güler konuşurduk ikimiz de. Ama bu davranışlarını artık hazmedemiyorum defalarca konuştum demek ki konuşmayla olmuyor. Bu sefer susup hiçbir şey olmamış gibi davranmak istemiyorum. Bir daha dokunmayacakmış :bicak: bir daha dokunursa en adi şeymiş! Ben bu lafın altında kalamam nasıl davranmam gerek sizce?
Kadın olmama rağmen ben daraldım eşini düşünemiyorum fazla sıkboğaz etmeyin şu adamları ya. Ve sürekli böyle konuşup trip atan bi kadınla kimse evde vakit geçirmek istemez

Back