canım zaten nişanlılık döneminde çok karışık zor geçmişti
daha 2aylık evliyken bu intihar olayıda çok fazla olmuş anlattığın olay intihar etmene sebep olacak kadar ciddi bir olay değilki
onlar sana söylemişler , sende gereken cevabını vermişsin , eşinde seni korumuş
aslında objektif bakarsak bence sen şanslısın bile , düşünsene eşin ailesiyle senin arandaki tartışmada seni haksızda bulsa orada bunu yansıtmamış senin tarafında olmuş seni korumuş,sonrada tek kalıncada sana hatanı söylemiş ,ya orada sen ailesiyle tartışırken eşinde ailesinin yanında olsaydıda senin hatanı söyleseydi dahamı iyi olurdu
öncelikle sedefi kafaya takmayı bırakmalısın , sen umursamazsan kimsede senin sedef konusuyla üzerine gelmez,ayrıca bu sedefi kıskanma konun beni bile burada okurken sıkıyorsa eşini kimbilir nasıl sıkıyordur
daha şimdiden bülöf yapmak için intihar etmelere başladıysan , bide bu sedef kısknaçlıkla kendinden eşini soğutursun haberin olsun erkekler çok kıskanç kadından çabuk sıkılırlar
hee birde aklıma geldi ya eşin sen ilaçları içince seni hastaneye götürmeseydi ne halin varsa gör deyip kapıyı çarpıp çıksaydı ne olacakdı o zaman kendin kalkınmı hastaneye gidecektin
şahsen benim eşim olsa ben böyle bir bülöf yapsaydım, bırak beni hastaneye götürmeyi bir tanede suratıma o çakardı ,üstüne kapıyı çarpar giderdi
elindeki güzelliklerin değerini bilr daha fazla kendinede eşinede eziyet etme
ALLAH yardımcın olsun