intihar ve sonrası

amanede sen bezmişşsin bu hayattan, eşini de gün geçmeden bezdirmeye niyetlisin anlaşılan.
Kayınvaliden seni sevmiyor, ne diye muhattap oluyorsun hala forumca anlamış değiliz.
Ne güzel tarışma da çıkmış, bi daha gelmem demişsin, niye giderken öpersin ki. Öpme niye öpüyosun.

İntihar girişimine değinmek bile istemiyorum lütfen böyle basit şeylere yeltenme bir daha.
Kayınvaliden ettiğini bulacak, ama sen habire laf yetiştirirsen olmaz bu böyle.
Bırak konuşsun, sen yanında durma. Hee hee de geç.
Bi garipsin valla ya.

Kusura bakmayın da sizin ki intihar değil eşinizin karşısında haksız olduğunuzu kabul etmemek için üste çıkma çabası...

"öpüp koklamakla kadınlık olmuo ben sana saygı duyup dudmam gerekn yeri biliorum ama sen sinrşlennce beni bile görmüosun dedi"
eşiniz haklı..

Tamam aileye karşı dik durmuşsunuz ama eşiniz demiş bırak ben kötü olayım sus demiş.. Adam daha ne desin..

Şanslısınız eşinizin kıymetini bilin.. mutlu olacağınıza intiharlar,kavgalar...

canım zaten nişanlılık döneminde çok karışık zor geçmişti
daha 2aylık evliyken bu intihar olayıda çok fazla olmuş anlattığın olay intihar etmene sebep olacak kadar ciddi bir olay değilki
onlar sana söylemişler , sende gereken cevabını vermişsin , eşinde seni korumuş
aslında objektif bakarsak bence sen şanslısın bile , düşünsene eşin ailesiyle senin arandaki tartışmada seni haksızda bulsa orada bunu yansıtmamış senin tarafında olmuş seni korumuş,sonrada tek kalıncada sana hatanı söylemiş ,ya orada sen ailesiyle tartışırken eşinde ailesinin yanında olsaydıda senin hatanı söyleseydi dahamı iyi olurdu
öncelikle sedefi kafaya takmayı bırakmalısın , sen umursamazsan kimsede senin sedef konusuyla üzerine gelmez,ayrıca bu sedefi kıskanma konun beni bile burada okurken sıkıyorsa eşini kimbilir nasıl sıkıyordur
daha şimdiden bülöf yapmak için intihar etmelere başladıysan , bide bu sedef kısknaçlıkla kendinden eşini soğutursun haberin olsun erkekler çok kıskanç kadından çabuk sıkılırlar
hee birde aklıma geldi ya eşin sen ilaçları içince seni hastaneye götürmeseydi ne halin varsa gör deyip kapıyı çarpıp çıksaydı ne olacakdı o zaman kendin kalkınmı hastaneye gidecektin
şahsen benim eşim olsa ben böyle bir bülöf yapsaydım, bırak beni hastaneye götürmeyi bir tanede suratıma o çakardı ,üstüne kapıyı çarpar giderdi
elindeki güzelliklerin değerini bilr daha fazla kendinede eşinede eziyet etme
ALLAH yardımcın olsun

Son düzenleme:
Bir de bu kadar sorunlu görünürsen eşin seni terkeder ,erkekler sorunu sevmez.Sorun kredini azaltıyorsun .Evliliğinin selameti için daha olgun davran,ve bir psikiyatirse git,durumu anlat..

herkes söylemiş ama sen kurtulacağını bile bile hap içmişsin amaç sadece üste çıkmak herkes ne ağır sözler hakaretler hatta şiddetler görüyor ama kimse intihar etmeye kalkışmıyor arkadaşım hakkaten senin bu ağır dediğin söz ağır değil sadece ufak bir sitem ve bunu bizler normal konuşmada kullanıyoruz bence sen düşün neden böyle bir girişimde bulundun haklımıydın yoksa haksızlığı bastırmak için mi yaptın ve kimse bu blöfü yemez lütfen bu kadar yıpratma kendini sen intihara kalkışarak hem bu dünyayı hemde öbür dünyanı zindan ediyorsun...

eşinede yazık yaaa sen seviyorsan biraz daha kontrollü davranman lazım lütfen tedavi ol...

eşinin sana söylediği lafta hiç bişey yok
sen bu laflardan daha ağırları duyduğun halde gidip evlendin demek ki intihar amacın o laflar değil

ne sanıyordun ki o yaptığın çocukluktan sonra seni el üstünde tutacaklar en iyi gelinleri olacaksın sedeften üstün olacağını mı sanıyordun pardon yaş kaç
eşin doğru söylüyor işve cilveyle kadınlıkta olmaz evlilikte yürümez

sen bu düşünceyle devam edersen eşin de yakında gerçek yüzünü görecek üzgünüm

O kadar birbirinize carlayin sonra ev opun ne ilginc ne yapmacik insanlarsiniz ailecek

Bana bunlari diyen bana iftira atan birinin yuzune bakmam

Ben bu yasananlara hic sasirmadim

Onlar erdi muradina diye bitmeyecegi belli idi

Kendini bu kadar yipratasiya kadar en basinda tavrini koyup, mesafeni belirleyecektin.
Baktin altindan kalkamiyorsun bu takintilarinin, destek almaya baslayacaktin.
Cok zor degil uzman destegi almak. Kendin icin bunu yapman lazimdi.
Gorunen o ki, bu saatten sonra sart olmus durumda.
Kendini de, evliligini de yok yere yipratma bu kadar.

2 Ayda nasıl bu duruma geldiniz neden bu kadar yüz göz oldunuz.. bende 2 yıldır nişanlıyım asker bekliyorum.. laf sokmaları oluyor susuyorum yada inceden bende laf söylüyorum anlayan anlar.. nişanlımın aileside kalabalık bazen abla kardeşin dedikodusunu yapıyor öbür kardeş diğerini anlatıyor.. ben bilmem ben anlamam doğrudur öyledir vs. geciştiriyorum çünkü onlar kardeş ben el'im onlar sonra iyi olur ben kötü.. araya mesafe koymak cok fazla samimi olmamak en iyisi..

İntihar girişimi hiç iyi olmamış şimdi yine birşey olsa zaten psikolojisi bozuktu diye söylenecekler yine haksız sen olacaksın.. madem olan olmuş artık gelmem demişsin. gitme görüşme eşin giderse gitsin konusursa konussun sen onlar yokmuş gibi davran onlarla ilgili konuşma soru sorma.. kendini kötü hissediyorsanda bir psikoloğa git.. inşallah bir daha böyle şeyler yaşamazsın.. mutluluklar..

Biz sana dedik sen bu adamla evlenirsen daha çok sedefli konular açarsın diye :)

Jeton Düştü:44: başka bir konuda arkadaşlar yine bir "elti sedef" vakası demişlerdi merak etmiştim ne konuymuş diye..

O sedef bu sedef olsa gerek..

Son düzenleme:
boşanırken bile -allah vermesin de-bunu önüne sürecekler
çocuğun olsa sana vermeyebilirler bile

Bir genç kız adım adım hayatını kendi elleriyle nasıl mahveder görmüş bulunmaktayız!!!

ahh amanede ahh kendin ettin kendin buldun diycem ama neysee

amanede kızma ama kocan haklı vallaha
dılının kemığı yok senın, ne olursa olsun, kaç yaşında ınsanlar söyledıklerını yakıştıramadım

artık bırak şu sedefı, ne halı varsa görsün madem herkes onun ne olduğunu anladı
kaynanan senı kıskandırmak ıçın sedefı anlatıyor sana uyan artık

eşınede çok üzüldüm,
adamın yanında annesıne babasına ne laflar etmışsın, hıç sesı çıkmamış
dıkkat et bırgün patlamasın sana

Ben burda en çok Kaynana üzüldüm şahsen.
Kadının 3 gelini var ama hepsi garip hareketleri olan insanlar.
Sende sussaydın başka odaya geçseydin
Anne beni karıştırmayın deseydin olay büyümezdi
Birde o kadını düşün ne kadar üzülmüştür tatlı dil yılanı deliğinden çıkarır.
Saçma kavgalara bence son verin birinizde büyüklük yapsaydınız.
Benim yengemde nişanlıyken intar etmişti
Dr yerin dibine soktu çıkardı.
Madem ölmek istiyorsun farklı şeyler iç dedi sizin şımarıklılığınızlamı uğraşıcam dedi.Adam haklı.
Kimse sana yardım edemez kişiliğin neyse odur burdan şunu yap bunu yap deseler yine yapmazsın kafanın dikine gidersin.

Bir genç kız adım adım hayatını kendi elleriyle nasıl mahveder görmüş bulunmaktayız!!!

ahh amanede ahh kendin ettin kendin buldun diycem ama neysee

evet yaaa çok üzülüyorum ben aslında ne diller döktük olmadı sonu nereye gitti bunların olacağı belliydi ama dinletemedik çok yazık oldu çoookk((

Eşin sana sen sus ben kötü olayım demiş, daha ne desin sana.
Ne çabuk yüzgöz oldunuz.
Kavgalar, sema, sedef, aileler, intihar...
Bu kadar olaya evlilik dayanmaz.
O sinir olduğun eltilerine de iyi koz vermişsin.
Sakız edip çiğnerler senin intihar maceraını artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…