- 2 Ekim 2011
- 841
- 733
daha içeri grer grmez kaynanam başladı.iki eltim var bilenler bilir sedef ve sema.bu ikisi ve eşleri bkaç senedr grşmüyorlardı.gectiğimiz günlerde kardeşler barstı ama eltiler hala küs.derinine inersem dnlemeye haliniz kalmaz.gelişigüzel anlatıcam.sema sedefn bütün foyasını ortaya çıkarmıs artık herkes sedfn yalanlarını ve cevrdiği dolapları biliyor.semalrda kaynanamda bu konuları konusrlarken biz üstne gtmiş bulunduk.kaynanam sedefn foyası çıktığı için şimdide semaya yarnamaya çalışıyor en has gelinim kıymetlm diye peşşinden ayrılmıyor keske can ciger olsalardıda pislkleri bana bulaşmasaydı
sedef konuları konusulurkenben sesszköşemde oturuyodum kaynanam yne aldı topa beni oturttu.sedefn bana hcbişi yapmadığını semaların olaydan etklendiğimi bize yansıttığımı falan ima etti.mecbur araya grmek zorunda kaldım kmseden etklenmedm banada bunlar bunlar yapıldı ama grmezden geldiniz herseyn hesabını bana sorup ona gelnce sustnuz nişanlıyken defalarca anlatma bana sedefi dedim devam ettn evlendim hala devam ediosun rca ediyorum artık anlatma lütfen bilerek yapısoun dedm
sonra bizkalktık usulden mecburiyetten kaynana ve k.pederi öptm istemeye istemeye onlarda aynı şekldeydi tabi.
aradan brgn gecti eşimle bu konuları konusoduk öpüp koklamakla kadınlık olmuo ben sana saygı duyup dudmam gerekn yeri biliorum ama sen sinrşlennce beni bile görmüosun dedi.o laf bana çok agır geldi daha 2 aylık evliyim duyduğum sözleri yaşadığım sıkıntıları kaldıramadım
Madem buraya tekrar yazdınız, el mecbur okuyacaksınız... Hoşunuza gider gitmez...
2 aylık evlisiniz ve duyduğunuz sözleri, yaşadığınız sıkıntıları kaldıramadınız?... Size evlenmeden önce binlerce kez yazıldı... olmaz... bitir... yeni bir yön ver hayatına... Takıntıdan "saplantıya" dönüşmüş herşey, idare edemezsin dendi... Dikine gittiniz burnunuzun... Kayınvalideyi bilemiyorum, kültürsüz bir insan olabilir... Anneniz uzak durursa, gereksiz saygı yapmaktan kaçınırsa, hem kendi ve hem de sizi korumuş olur duyacağınız nefret ve öfkeden...
Daha hiçbir şey yaşamadınız ki... Daha yeni başlıyorsunuz.. Ben evlendiğinizi okuyunca şunu düşünmüştüm.. "Tamam artık, kapattı, kabullendi... Artık önüne bakacak..." Çünkü bunlar hep olacak ki... Ne bekliyordunuz?
En enteresanı şu... Daha cümlelerinizden belli.. Sema'nın yaşadıklarına kayınvalidenin hak verdiğini görünce siz de ortaya atlamışsınız Sedef acısıyla... Ona hak verilince aradan siz de çıkarsınız diye mi düşündünüz? Sema'nın üslub olarak duruşu ve olaylara uzak oluşu idi onu haklı çıkaran... Siz bir de üstüne üstlük böyle bir konunun üstüne gidip kendi acınızı da çıkartmak istemişsiniz... Koyu yerlere bakın... Kayınvalide birden dönüp o lafı etmez... demek ki siz açılmaya başlamıştınız... Siz daha yeni gelinsiniz.. Bir durun bakalım... henüz size direkt ve kasten yapılan şeyler incir çekirdeğini yeni doldurmaya başlamıştır... Haklı çıkmanız için seneler gerekir sabırla tüketilmesi gereken... Böyle cazgırca olmaz.. çok ayıp...
Son olarak;
... İntihar ve sonrası başlığınız... İntiharın sonrası yoktur... Allah taksiratı affederse affeder artık... etmezse etmez... sonrasını bilemiyoruz...
PSİKOLOJİN ÇOK KÖTÜ... Gittikçe çok daha kötü olacak.. Bırak artık geçmişi.. Sedef eşinle el tutuşmaca oynadıysa oynadı... Sen bunu biliyordun zaten... Geçmişte kaldı bitti.. Sen bunları duydun kabul ettin ki evlendin... O elin kızı değil ki, abisinin eşi... Kime neyi göstermeye çalışıyorsun, anlayamıyorum ki... Kabul edeceksin... Tavır alırsan suçlu olursun... Sedef düğününe de gelmese haklı olur...
Sivrilmeyin diyoruz.. anlamıyorsunuz...
"eşim beni terketti... nedenini tahmin edersiniz, Sedef!" diye bir konu bile açabilirsiniz...
Oysa eşiniz sizi bu hareketleriniz yüzünden bırakabilir çünkü çok taze evlisiniz ve burnundan getirmeye başlamışsınız... Biraz seneler geçse tamam denir de.. Durun yahu daha... Birden bir öfke anında, hadi bakalım amanede, annene gidiyorsun derse, sakın şaşırmayın... sakın....
"Eşim beni çok seviyor... arkamda" demeyin...
Herkesin bir sabır noktası vardır...
Yazık... hangi konunun üstüne giderseniz gidin.. Kendinizi aklamaya, sedefi karalamaya, semanın haklılığından pay almaya falan bakmayın...
Sessiz olun, politik olun, gerekirse içten pazarlıklı olun.. Ama böyle olmayın...