- 30 Haziran 2014
- 3.916
- 4.814
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Derdi küçümsemek ne haddimize herkesin hayatı kendine lakin niye ölmek neden intihar?Arkadaşlar benim bir derdim var biliyorum kimisine komik gelecek belki ama saçlarım lise yıllarından itibaren dökülmeye başladı çok seyrek bende yıllardır çıt çıt kullanıyordum şimdi ise kaynak yaptırdım güzel duruyor ama dipler boş olduğu için kabak gibi çıkıyor topluyorum yarım mecbur arkası da açık çünkü , haliyle ön seyrek belli oluyor kahkül fln çok kullandım zamanında ondan da soğudum insanlar anlayınca. Bugün de bir arkadaş aaa saçının önü açık dökülüyor mu tarzı yorum yaptı ağlıyorum şuan da belki en hassas olduğum konu bi iki kişi de biraz kilo mu almışsın dedi çocukça gelecek size ama ölmek istiyorum gerçekten saç yüzünden aşağılanmaktan bıktım ben takmasam bile insanlar bunu yüzüme vuruyor bir yerden.
Derdi küçümsemek ne haddimize herkesin hayatı kendine lakin niye ölmek neden intihar?Arkadaşlar benim bir derdim var biliyorum kimisine komik gelecek belki ama saçlarım lise yıllarından itibaren dökülmeye başladı çok seyrek bende yıllardır çıt çıt kullanıyordum şimdi ise kaynak yaptırdım güzel duruyor ama dipler boş olduğu için kabak gibi çıkıyor topluyorum yarım mecbur arkası da açık çünkü , haliyle ön seyrek belli oluyor kahkül fln çok kullandım zamanında ondan da soğudum insanlar anlayınca. Bugün de bir arkadaş aaa saçının önü açık dökülüyor mu tarzı yorum yaptı ağlıyorum şuan da belki en hassas olduğum konu bi iki kişi de biraz kilo mu almışsın dedi çocukça gelecek size ama ölmek istiyorum gerçekten saç yüzünden aşağılanmaktan bıktım ben takmasam bile insanlar bunu yüzüme vuruyor bir yerden.
Bak canım benim böyle dertler yüzünden ölmeyi düşünmek çok saçma. Derdin yoksa git yoğun bakım önünde otur birkaç saat içeride yatan hastaların yakınlarıyla konuş dert nedir anlarsın. Önce bu düşünce biçimini değiştir bu bir. İkincisi aynı sorunu ben de yaşadım. Bunu çözmeyi istiyor musun bunu sor kendine. Çıt çıt takıp saçına yağ sürerek olmaz bu iş. Saç nedir insanın sağlığının da bir göstergesi. Neymiş yani içteki sorunu çözmezsen peruk takıp dolaşacaksın. Sen asıl meseleyi çözmelisin tamam mı tatlım. Anemin var mı kan değerlerin demir depon yeterli mi? C vitamini çinko b12 biotin alıyor musun? Tiroid hormonların ne durumda? Kilo da aldıysan eğer mutlaka vitaminlerin eksiktir. Vitamin eksikliği de kilo yapar. Tiroidin kesin bozulmuştur. Tiroid hormonları bozulduğunda saçlar dökülür kilo alınır. İnternetten hipotiroidi belirtileri diye bak. Doktor sana d vitaminin eksik demiş sen içmemiş gelmiş burada ölmekten bahsediyorsun. Hayat güzel saçlarını da güzel yapmak senin elinde. Şunları bir düzelt saçların kendine gelecek. Benim kafamda saç kalmamıştı. En son kuaför saçlarınızda bir sorun var bir doktora görünün bence dediğinde anlamıştım. Sen vitaminlerini al tiroid hormonunu düzene sok. Endokrinoloğa git bunun için mutlaka. Saçına çam terebentinli şampuan kullan. Geçmiş olsun. Üç ay sonra yaz sonucunu. Hadi pes etmek yok sorun varsa çözüm de var.Beslenmem düzensiz d vitamini eksik demişti en son gittiğimde doktor minoksil fln verdi ama kullanmadım yorumları okudum çünkü
Bendede oyle. Bir sekilde tutmaya calisiyorum yerde kalan az saclarimi. Hayata boyle sanssiz dogmusuz napalim. Ara-sira benimde olmek istedigim zamanlar oldu ama hayatin anlamini daha derinden anladikca bos geliyor. Neler var neler, ne dertler var. Hayat kotu, yasam kotu, sanssiz insanlar cok... napalim. Yasayacaz.Arkadaşlar benim bir derdim var biliyorum kimisine komik gelecek belki ama saçlarım lise yıllarından itibaren dökülmeye başladı çok seyrek bende yıllardır çıt çıt kullanıyordum şimdi ise kaynak yaptırdım güzel duruyor ama dipler boş olduğu için kabak gibi çıkıyor topluyorum yarım mecbur arkası da açık çünkü , haliyle ön seyrek belli oluyor kahkül fln çok kullandım zamanında ondan da soğudum insanlar anlayınca. Bugün de bir arkadaş aaa saçının önü açık dökülüyor mu tarzı yorum yaptı ağlıyorum şuan da belki en hassas olduğum konu bi iki kişi de biraz kilo mu almışsın dedi çocukça gelecek size ama ölmek istiyorum gerçekten saç yüzünden aşağılanmaktan bıktım ben takmasam bile insanlar bunu yüzüme vuruyor bir yerden.
Saç ektirArkadaşlar benim bir derdim var biliyorum kimisine komik gelecek belki ama saçlarım lise yıllarından itibaren dökülmeye başladı çok seyrek bende yıllardır çıt çıt kullanıyordum şimdi ise kaynak yaptırdım güzel duruyor ama dipler boş olduğu için kabak gibi çıkıyor topluyorum yarım mecbur arkası da açık çünkü , haliyle ön seyrek belli oluyor kahkül fln çok kullandım zamanında ondan da soğudum insanlar anlayınca. Bugün de bir arkadaş aaa saçının önü açık dökülüyor mu tarzı yorum yaptı ağlıyorum şuan da belki en hassas olduğum konu bi iki kişi de biraz kilo mu almışsın dedi çocukça gelecek size ama ölmek istiyorum gerçekten saç yüzünden aşağılanmaktan bıktım ben takmasam bile insanlar bunu yüzüme vuruyor bir yerden.
Ah zaten u insanlar bozuyor psikolojimizi gereksiz yersiz düşüncesiz konuşmalarıylaArkadaşlar benim bir derdim var biliyorum kimisine komik gelecek belki ama saçlarım lise yıllarından itibaren dökülmeye başladı çok seyrek bende yıllardır çıt çıt kullanıyordum şimdi ise kaynak yaptırdım güzel duruyor ama dipler boş olduğu için kabak gibi çıkıyor topluyorum yarım mecbur arkası da açık çünkü , haliyle ön seyrek belli oluyor kahkül fln çok kullandım zamanında ondan da soğudum insanlar anlayınca. Bugün de bir arkadaş aaa saçının önü açık dökülüyor mu tarzı yorum yaptı ağlıyorum şuan da belki en hassas olduğum konu bi iki kişi de biraz kilo mu almışsın dedi çocukça gelecek size ama ölmek istiyorum gerçekten saç yüzünden aşağılanmaktan bıktım ben takmasam bile insanlar bunu yüzüme vuruyor bir yerden.
Neredesin İdray?Arkadaşlar benim bir derdim var biliyorum kimisine komik gelecek belki ama saçlarım lise yıllarından itibaren dökülmeye başladı çok seyrek bende yıllardır çıt çıt kullanıyordum şimdi ise kaynak yaptırdım güzel duruyor ama dipler boş olduğu için kabak gibi çıkıyor topluyorum yarım mecbur arkası da açık çünkü , haliyle ön seyrek belli oluyor kahkül fln çok kullandım zamanında ondan da soğudum insanlar anlayınca. Bugün de bir arkadaş aaa saçının önü açık dökülüyor mu tarzı yorum yaptı ağlıyorum şuan da belki en hassas olduğum konu bi iki kişi de biraz kilo mu almışsın dedi çocukça gelecek size ama ölmek istiyorum gerçekten saç yüzünden aşağılanmaktan bıktım ben takmasam bile insanlar bunu yüzüme vuruyor bir yerden.