İntihar değil cinayet! Cansel için susma!

Allah belanızı versin yeter artık yeter!
Cahili de aynı en eğitimlisi de!
Ne oldu bu ülkenin erkeklerine.
Tecavüz hastalığına mı tutuldular!
Ya kadınlar hemcinslerimiz hala AMAlı cümleler kuruluyor ya.
Yeminle çıldıracağım.
Yok kızın ilişkisi varmış yok bilmem ne.
Şimdiden kılıfına uydurulmak için yollar yapılmaya başlanmış.

Provakasyon amaçlı
Çünkübu denli beyinsizce bir düşünce olamaz
Kızın görüşüne oysa o halde kendisinin de hesabı olmamaldı
Açık ve kapalı bir bahane olamaz
Niye provokasyon amaçlı olsun ki? Burada da bu cumlelerin aynini kuran bircok uye var.
Yazmış daha bir saat dolmadan 15 beğeni almış. Bir kişinin beyinsizligi de degil yani

Ya lütfen sanki başka ülkedeymissiniz gibi konuşmayın
Görüyoruz biz de bu yaşta neler yaptıklarını
Tecavüz olayına rizası vardı diye kapatmak ayrı
Bile bile istiye istiye güle güle yapan da
Bu olay da da suçlu kızdır demiyorum
Ögretmen olacak o insan en agır cwzayı almayı had bile edilmeli

Niye provokasyon amaçlı olsun ki? Burada da bu cumlelerin aynini kuran bircok uye var.
Yazmış daha bir saat dolmadan 15 beğeni almış. Bir kişinin beyinsizligi de degil yani

Yahu kapalı bir bayan dini için kapalıysa bu lafları edemez
Ya tarz için kapanmıştir ya da provokasyondur

Dinini bilen bunları edemez ahkam kesemez fetva verir gibi konuşamaz
Buna ne kendisi karar verir ne başını kapattrdğı hocası
Kapalı bayanların ne halt ettikleri de belli ki bu yorumu yapan da hesabı olmakla bu yorum yapmakla kendi içinde celisiyor demektir

Suclu kizdir demiyorsaniz; hayatinin baharinda canına kiymis bir kizin arkasindan "acaba rizasi var miydi?" diye sormazdiniz.

"simdi bu yaslarda neler neler yapiyorlar" demenizin konuyla alakası nedir?

Bir bitmediniz ya...
Yeminle bir bitmediniz!!!
Tecavüze uğramış, veya kandırılmış ve yaşadığı travmayla intihar etmiş bir çocuğun arkasından bile " görüyoruz neler yaptıklarını" dedikodusu yapan sizin gibiler olduktan sonra bu ülkeden hiç birşey olmaz.

Ya siz farklı ülkedesiniz ya da ben
Suclu kizdir demiyorsaniz; hayatinin baharinda canına kiymis bir kizin arkasindan "acaba rizasi var miydi?" diye sormazdiniz.

"simdi bu yaslarda neler neler yapiyorlar" demenizin konuyla alakası nedir?

Rızası vardı diyince nelouyor onu anlmadım olamaz mı

Tarz icin mi kapandı ya da dini bütün mü? Bilemiyorum. Sonucta "kalbini yarıp da bakmadım". Ama yazdıkları , aldığı beğeni sayısı ortada. Hadi bu kadını geçelim. Burada bile bir suru "kadın" tecavüze sebep ariyor. Provokasyonluk bir durum yok. Bu les dusuncelere sahip binlerce insan var memlekette

Arkadşm ykuarıda açık diye tecavüze ugramış diyen bir beyinsize saydıkça saydım
Cımbizla neden seçtiniz
Ya siz başka ülkede yaşıyorsunuz ya ben

Rızam yoktu artık kaldiramiyorum diyip intihar eden bir kizin arkasindan sû-i zanda bulunmazdiniz.

Allah allah
Yahu rızası olamazmı

Provakasyon amaçlı
Çünkübu denli beyinsizce bir düşünce olamaz
Kızın görüşüne oysa o halde kendisinin de hesabı olmamaldı
Açık ve kapalı bir bahane olamaz

Bu tur dusunceler her yerde . KK de bile gorduk. O da aciklayanlar bunlar, bir de aciklamayan kesim var.

Bakin oteki mesajlariniz da kizin rizasi var mi yok mu uzerine. Yaziktir.

Rizasi olan bir kiz sikayet etmez.

Rizasi olan bir kiz intihar etmez.

Rizasi olsa bile resit degildir.

Rizasi olsa bile ogrencidir . Ogretmenlik gorevi suistimal edilemez.

Allah allah
Yahu rızası olamazmı

İsteyerek birlikte olmuş olabilir. Ama yaşadıklarını kaldıramamıştır. Koskoca adamla gencecik kızın aynı şekilde tepkiler vermesini bekleyemeyiz birliktelikten sonra. Adam mutlu mesut evine giderken kızın içinde ne fırtınalar kopmuştur yaşadıklarından sonra. Bir eğitimcinin gencecik kızın temiz duygularını suistimal etmeye hakkı yok. Öğretmen öğrenci birlikteliği suçtur. Kızın isteyerek birlikte olması öğretmeni temize çıkarmıyor. Kaldı ki okulda kız öğrenciler tarafından çok sevilen popüler bir öğretmenmiş. Bu tipler üniversitede de lisede de hep vardı. Hep beni irrite etmişti.

Utanmayacaktın kuzu, tencere kapak alacaktın eline, rezil edecektin bu zatı. Her yerde dik yürüyecek, suçum yok diye gözlerine sokacaktın.
Babası da polismiş, keşke ona güvenseymiş.
Bazen bazı polisler tecavüze uğrayanı suçlayan muamele yapıyormuş ama, babası kendi kızına öyle yapmazdı ki.
Şöyle olsaydı, böyle yapsaydı cümleleri neyi değiştirir... Tek teselli, babasının vardır tanıdıkları.

Lisede çoğu öğrenci ogretmenine aşık olur. Ogretmenin adam olmasi kendini bilmesi gerekir.

Allah belalarını versin! O öğretmen bozuntusu,bu olaya 'ama niye onu seçti demek bişeyler vardı' diyen hatta düşünen zihniyet,bunları yetiştiren pardon yetiştiremeyen aileleri cehennemde yanın hepiniz. Yeter ya nedir bu erkek terörü her gün daha da dehşet verici şeyler duyuyoruz,erkek öğretmenlerimize de mi artık şühpeyle yaklaşıcaz? Eskiden hep sağlıklı ve hayırlı evlat diye dua ederdim fakat bunları duydukça bu dualarımın yanına 'Allah'ım ne olursun oğlum hiçbir kadının canını yakmasın' diye ekleme yapıyorum içimi korku sardı,eskiden kız çocuğu yetiştirmek zordur derlerdi bu insan dışı varlıklar doğduğu sürece evet gerçekten çok zor.

Keşke ebeveynlerine söyleseydi de şimdi yaşasaydı.
İstismar ağır bir tramvadır kişi korkar ve açıklayamaz.
Yalnız anlayamadığım bir durum var ki, okula şikayet edebilen çocuk babasına niye söyleyemedi üstelik polis bir babaya?

Öğretmenin haysiyetine(!) diyecek sözüm yok zaten. Hepimiz hocalarımıza aşık olduk okul dönemlerimizde ve çocuğu gibi davranmaya devam eden öğretmen gibi öğretmenlere denk gelmişiz, çok şükür!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…