• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İntihar değil cinayet! Cansel için susma!

okul yönetimine şikayet etmiş ilgilenmemişler.polisede gitsen ne olacak savcılığa şikayet et diyecekler.bi kızımızın evine savcılıktan kağıt geldi diye baba aileyi katletti.

O ilgilenmiyor diye birakmayacaksin polise gideceksin , savciya gideceksin, sosyal medyadan duyuracaksin. Elinden geleni yapacaksin. Bu isler boyle intiharla olmaz.

Topraga gitti daha mi iyi oldu. Olumden daha kotu ne var su dunyada. Olum son care olmali.

Babasi da polismis ben yanlis mi okuyorum. Bence bu kiz utancindan ve kimse bana inanmaz diye intihar etti.

Yazık küçücük bir genç kız. Nasıl da savunmasız, babasından korktu soyleyemedimi acaba. Bizimde kızlarımız oğullarımız var. Ne zalim ne mazlum ikisi durumunda da olmaktan sen koru Allah'ım...

O ilgilenmiyor diye birakmayacaksin polise gideceksin , savciya gideceksin, sosyal medyadan duyuracaksin. Elinden geleni yapacaksin. Bu isler boyle intiharla olmaz.

Topraga gitti daha mi iyi oldu. Olumden daha kotu ne var su dunyada. Olum son care olmali.

Babasi da polismis ben yanlis mi okuyorum. Bence bu kiz utancindan ve kimse bana inanmaz diye intihar etti.
evet polismiş.

Offf nasıl birşey bu. Elbirliğiyle cinayet işlemişler. Böyle birşeyin üzeri nasıl kapatılır yahu. Tecavüz bu tecavüz.
Umarım en ağır cezayı alırlar.

Öğretmenlik gibi bir mesleğe pislik bulaştıran insan diyemeyeceğim hayvan diyemeyeceğim hangi sıfata layık gördüğümü söylemeyeceğim.
Cansel ilk bile değildir belki de.
Tek bir sınavla öğretmenlik, eğitimcilik olmamalı. Psikolojik testlerden de geçirilmeli.

İğreniyorum böyle sapkınlardan.

Cansel için ne söyleyebilirim ki. Çok yazık çok.

İyi halden ceza indirimi var diye sürekli artıyor böyle vahim olaylar ne yazık ki.
Sosyal medyadan baskı gelince öğretmeni tutuklamışlar, okul yöneticilerini de açığa almışlar. Soruşturma geçirecekler. Yoksa okulun adı çıkmasın diye üstünü örteceklerdi. Olan gencecik kıza oldu çok yazık.:KK43:

Okuyorum okuyorum elim yazmaya gitmiyor. Gencecik daha ömrünün baharinda hayatindan vazgeciriyorlar. Herkes suçlu. Hepsi yaşıyor en gunahsizlari öldü :KK43:

Iki çocuğum var ben nasil koruyacağım onları :KK43:

op1zl4.png

Bunlar ölsün ya. Aldıkları nefes ziyan

op1zl4.png

habere yapacak yorum bulamıyordum ki şu zihniyeti görene kadar yine kendi yakınlarına kardeşlerine ya da kendilerinin başına gelse yine böyle diyecek mi acaba allah böyle zihniyetlerden korusun ki bence şu zihniyet benim gözümde tecavüze kalkışan düşünen yapan zihniyete eşittir allaha havale ediyorum hepsini kanım dondu ...

op1zl4.png

Aynısının başına gelmesini çok içten diliyorum. Kimsenin bu tip iğrençliklere maruz kalmasını istemem ama bu zihniyettekiler için istiyorum. Bunu okuyup kız haklı diyenler de nasibini alabilir bu dileğimden.

Arkadşlar ben tam olayı anlamadım
Tecavüz mü bu kesinlesti mi ?
Yani çelişkiler var
Cansel ile hocasının ilişkisi zaten varmiş anldğm kakadaryla
Tecavüz olayından sonra 2 ay kadar kız hocasıyla görüşmüş
Kesinlesen bilgiler var mı yani çelişkili olay çünkü

Zaten tecavuz edenler onun zihniyetine sahip olanlarin yetistirdigi cocuklar . Kan cekiyor.:KK12:

Provakasyon amaçlı
Çünkübu denli beyinsizce bir düşünce olamaz
Kızın görüşüne oysa o halde kendisinin de hesabı olmamaldı
Açık ve kapalı bir bahane olamaz

Arkadşlar ben tam olayı anlamadım
Tecavüz mü bu kesinlesti mi ?
Yani çelişkiler var
Cansel ile hocasının ilişkisi zaten varmiş anldğm kakadaryla
Tecavüz olayından sonra 2 ay kadar kız hocasıyla görüşmüş
Kesinlesen bilgiler var mı yani çelişkili olay çünkü
Farkeder mi?
Kendine emanet edilmiş bir çocukla ilişkiye girmiş bir öğretmen var ortada...
Çocuk ne kadar yaralanmış ve Can'ına kıymış...
Var mı ötesi???

Farkeder mi?
Kendine emanet edilmiş bir çocukla ilişkiye girmiş bir öğretmen var ortada...
Çocuk ne kadar yaralanmış ve Can'ına kıymış...
Var mı ötesi???

Bakın illa bir taraf tutmak zorunda degiliz ki zaten bu yüzdenbu haldeyiz
Kızın durumunu söyledim hocanın sucu mu yok mu diyorsunuz
Kızın rızası olması hocanın sucsuz oldugu anlamına gelmiyor

Farketmiyor ama tarafsız da konu ortaya çıkmalı
Kız küçük yaşta rızası olup iliski isteyince de hata erkek buna cevap verirse de hata kabul edilmeli

Aslında olay şu; çocuğun rızası ile ilişkisi olsa bile çocuk reşit olmadığı için öğretmen suçlu olacaktır.. parkonun dediği gibi bu emanete hıyanet etmektir, o çocuklar öğretmenlere emanet.. Yurtdışında öğrencisiyle ilişkiye giren öğretmenler tutuklanıyor, aynı durum.. ha orada indirim verilmiyor "rızası var" diye, bakalım burada durum ne olacak göreceğiz..

Kız küçük yaşta rızası olup iliski isteyince de hata erkek buna cevap verirse de hata kabul edilmeli
İşte bu zihniyet yüzünden bitmiyor bizim ülkemizde taciz tecavüz olayları. 13 yaşındaki çocuğa tecavüz edene bile "rızası var " indirimi yapıldığı için.
Bizler kadın olarak, anne olarak bile çocukların " rızası mı vardı" diye sorarsak hakimler sormaz mı?
Bir öğretmen kendine emanet edilen çocuğa bir seks objesi olarak bakamaz.
Olayın içeriği ne olursa olsun evli 30 yaşındaki adam öğretmenlik yapıyorsa o uçkurunu tutacak!!!!

Back