- 16 Ekim 2012
- 32.409
- 95.793
- 598
okul yönetimine şikayet etmiş ilgilenmemişler.polisede gitsen ne olacak savcılığa şikayet et diyecekler.bi kızımızın evine savcılıktan kağıt geldi diye baba aileyi katletti.
evet polismiş.O ilgilenmiyor diye birakmayacaksin polise gideceksin , savciya gideceksin, sosyal medyadan duyuracaksin. Elinden geleni yapacaksin. Bu isler boyle intiharla olmaz.
Topraga gitti daha mi iyi oldu. Olumden daha kotu ne var su dunyada. Olum son care olmali.
Babasi da polismis ben yanlis mi okuyorum. Bence bu kiz utancindan ve kimse bana inanmaz diye intihar etti.
habere yapacak yorum bulamıyordum ki şu zihniyeti görene kadar yine kendi yakınlarına kardeşlerine ya da kendilerinin başına gelse yine böyle diyecek mi acaba allah böyle zihniyetlerden korusun ki bence şu zihniyet benim gözümde tecavüze kalkışan düşünen yapan zihniyete eşittir allaha havale ediyorum hepsini kanım dondu ...
Bunlar ölsün ya. Aldıkları nefes ziyan
Zaten tecavuz edenler onun zihniyetine sahip olanlarin yetistirdigi cocuklar . Kan cekiyor.
Farkeder mi?Arkadşlar ben tam olayı anlamadım
Tecavüz mü bu kesinlesti mi ?
Yani çelişkiler var
Cansel ile hocasının ilişkisi zaten varmiş anldğm kakadaryla
Tecavüz olayından sonra 2 ay kadar kız hocasıyla görüşmüş
Kesinlesen bilgiler var mı yani çelişkili olay çünkü
Farkeder mi?
Kendine emanet edilmiş bir çocukla ilişkiye girmiş bir öğretmen var ortada...
Çocuk ne kadar yaralanmış ve Can'ına kıymış...
Var mı ötesi???
İşte bu zihniyet yüzünden bitmiyor bizim ülkemizde taciz tecavüz olayları. 13 yaşındaki çocuğa tecavüz edene bile "rızası var " indirimi yapıldığı için.Kız küçük yaşta rızası olup iliski isteyince de hata erkek buna cevap verirse de hata kabul edilmeli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?