• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cansel'i Revire Kapatmışlar!

çok farklı bir konu daha, çocuklarımıza aileleri ile her şeyi konuşabileceklerinin güvencesini verelim kızlar.. bu kızcağız olanı biteni ailesine anlatsa idi belki de bugün pislik içeride, kızcağız da hayatta olacaktı.. annem ölür, babam elini kana bular diye korku salınmasın içlerine..

Saliniyor ofis. Anne baba cok tepki verir olay ayyuka cikar diye korkup susuyorlar.

Ben şimdi kocamdan bir ortaokul öğretmeni ile ilgili bu tarz şeyler duydum az önce .(semtini yazamam)
Kızları sinemaya götürüyormuş,bazen ders göstereceğim deyip odanın kapısını kilitliyormuş okulda.
En kötüsü kızların aileleriyle çok samimi uyanık.
Ne yapsam acaba bilemedim..
İçim sızlıyor benim kızım da ortaokul çağında .
Hanımlar okul müdürünü arasam mı müfettiş çağırırım filan diye...

Ben şimdi kocamdan bir ortaokul öğretmeni ile ilgili bu tarz şeyler duydum az önce .(semtini yazamam)
Kızları sinemaya götürüyormuş,bazen ders göstereceğim deyip odanın kapısını kilitliyormuş okulda.

Hani bir atasözü vadır: İt iti dişlemez diye. Buradaki olay da böyle.
En güzeli kızınn cebine biber gazı koymak. Hiç birşey yapamazsa parfümü gözlerine burun deliklerine sıksın. Ülke tırnağın varsa başını kaşı olmuş

En güzeli kızınn cebine biber gazı koymak. Hiç birşey yapamazsa parfümü gözlerine burun deliklerine sıksın. Ülke tırnağın varsa başını kaşı olmuş
neyseki benim kızımın okulunda değil,
bir gecekondu mahallesinde okul.
yönetim de biliyormuş diye duydum ama o çevre hep birbiriyle hemşeri ve doğulular .
korkuyor olabilirler.
bir şeyler yapmak lazım ama yine de .
ihbar hattı gibi bir şey var mı acaba .
Not:o okulda çalışan bir bayan öğretmenin abisinden duyduk.

:))trajı komik maalesef

rehber öğretmenin hiç bir şey yapmaması kanımı dondurdu.böyle olaylarda hemen öğrenciye el yazısı ile bir tutanak yazdırıp olayı anlattırmalı sonra da kendisi bir rapor yazıp bunu okul idaresine sunmalıydı.okul idaresi de milli eğitim müdürlüğü ve aileye haber verip olayı savcılığa bildirmeliydi.hepsi it iti ısırmaz hesabı öğretmeni koruyup bir çocuğun hayatını ortak ellerle karartmışlar.

sadece cansele tecavüz eden öğretmen değil bunu bilip susan herkes de o çocuğun ölümünden sorumlu.
O da bir şey mi ben lisedeyken kalabalik bir lisede okuyordum.Sinifa dogru yururken kapidan tam girecekken rehberlik hocasi matematik hocasiyla gelip beni omzumdan tutup buydu hocam diye beni gosterdi.Ne oluyor dedim.Sen gel bakayim benim odama dedi.Odasina gittik ne oluyor falan dedim.Rehberlik hocasi matematik hocasina "iste size kufur eden kiz bu kulaklarimla duydum agzima bile alamiyorum ettigi kufuru hocam" dedi.Ben nee nasil anlamadim ben mi?? Dedim.Evet inkar etme gordum seni duydum dedi..Aglamaya basladim ya ben yeni geldim kimseye kufur etmedim siz ne diyorsunuz desemde..Rehberlik hocasi bana boyle igrenc bir iftira atti kendinden cok ama cok emin olarak.Buyuk ihtimal baska biriyle karıştırdı beni ve ben hala daha o gunu unutamam.Insanlar o kadar kendinden emin ki bu kadar kolay iftira atmak ki sen rehberlik ogretmenisin..Ki ben hayatimda kufur etmeyen cok kibar bir insanimdir.Arkadaslarim bile inanamadilar hocanin dediklerine..Dusunun bir rehberlik ogretmeni bunu yapiyorsa digerleri ne yapar?Boyle terbiyesiz ahlaksiz kendilerini ogretmen diye adlandiran zavallilar diger kaliteli ogretmenleride karalamis oluyorlar malesef ki..Ogretmen deyince tek aklimda kalan sey sorunlu manyak ruh hastasi egolu bir insan beliriyor karsimda.Lanet olsun ki!

Mebin genel numarasi var 147 arayin sikayet edin ..bilip de susmak suctur bence.ben de ogretmenim ama bunlari konusmak bile utandiriyor tiksindiriyor.temizlensin hayatimizdan tum bu pislikler
onurlu öğretmenlerden çekinmesem çok şeyler yazardım da .
peki çok teşekkür ederim ben bu hattı bilmiyordum.

Mebin genel numarasi var 147 arayin sikayet edin ..bilip de susmak suctur bence.ben de ogretmenim ama bunlari konusmak bile utandiriyor tiksindiriyor.temizlensin hayatimizdan tum bu pislikler
ben bir belgesel izlemiştim yurt dışında bir kadın fasfood besleniyor diye dışarıdan sınavlarla okulları bitirmesini istemiş oğlunun çok karşı çıkılsada kazanmış,diyorumki devlet okullarında özellikle problemler çok fazla aslında bu şekildede olabilseydi,ben ana okuluna gönderdim bu sene ama davranışları olumsuz yönde gelişti maalesef

ben bir belgesel izlemiştim yurt dışında bir kadın fasfood besleniyor diye dışarıdan sınavlarla okulları bitirmesini istemiş oğlunun çok karşı çıkılsada kazanmış,diyorumki devlet okullarında özellikle problemler çok fazla aslında bu şekildede olabilseydi,ben ana okuluna gönderdim bu sene ama davranışları olumsuz yönde gelişti maalesef
Erkin Koray da kızını ilkokuldan sonra dışarıdan okuttu.
Herkesin imkanı yok buna maalesef.

Bimere yazin. O zaman bakanlik müfettiş gönderiyor. Il milli egitimlere bırakmamak lazım böyle konuları

Asıl ben teşekkür ederim duyup da sessiz kalmadiginiz için
bu tarz olaylarda ufacık da olsun ihmalim olsun istemem.
o kızlar geleceğin anneleri ki benim kızım da o okulda olabilirdi ve ben bilip de susanın öbür dünyada iki yakasına yapışırdım .

bu tarz olaylarda ufacık da olsun ihmalim olsun istemem.
o kızlar geleceğin anneleri ki benim kızım da o okulda olabilirdi ve ben bilip de susanın öbür dünyada iki yakasına yapışırdım .

Herkes böyle dusunse bu sapıklar bu kadar rahat hareket edemezler işte. Allah herkesin evladını korusun,iyi insanlarla karsilastirsin inşallah

rehber öğretmenin hiç bir şey yapmaması kanımı dondurdu.böyle olaylarda hemen öğrenciye el yazısı ile bir tutanak yazdırıp olayı anlattırmalı sonra da kendisi bir rapor yazıp bunu okul idaresine sunmalıydı.okul idaresi de milli eğitim müdürlüğü ve aileye haber verip olayı savcılığa bildirmeliydi.hepsi it iti ısırmaz hesabı öğretmeni koruyup bir çocuğun hayatını ortak ellerle karartmışlar.

sadece cansele tecavüz eden öğretmen değil bunu bilip susan herkes de o çocuğun ölümünden sorumlu.
Olay söylediğiniz gibi olmuyor malesef. Ben de rehber öğretmenin benimle zorla öpüştüğünü bir dönem sonra diğer rehber öğretmene anlattım arkadaşımın zoruyla. Kadının bana söylediği şey istersen dava açabilirsin ailenle birlikte ama bu zor ve yıpratıcı bir süreç olur senin için oldu. Büyük ihtimalle inanmadı ve arkadaşını korumak için öyle söyledi. Cansele de inanmamış olabilirler.

Back